Impresje po Highway to hell
Moderator: franc
Re: Impresje po Highway to hell
A z czego przekładnie miałeś, że padła?
twardy pisze:Sałat, jak długo Wam jeszcze zeszło na Higway ? Bo zdaje mi się że byliście wklejeni przodem jak robiliśmy pieczątki. Nie podjeżdżaliśmy bo była już akcja ratunkowa i baliśmy się że się zarwie grunt
ledwo maska wpadła, więc źle nie było
http://uzo.pl/zmota/20081025257.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
no a potem już nie wklejając zrobilismy reszte pieczątek
SJ 410
roboczo nazywa się 0.72bprotetyk pisze:A z czego przekładnie miałeś, że padła?
prototyp, cały czas testowany
SJ 410
e tam bez przesady ja widziałem tylko dwie Zuzy na "gigantycznych" kołach jedna na Krawlerach 35x12.5x15, druga na Boggerach 31x12.5x15Liroz pisze:Ale przecież te wszystkie Suzi z czołówki to takie monstery, w stosunku do masy ich koła są gigantyczne. Ja chcę tylko tych samych proporcji a rezygnować z przestronności Geli nie chcę.
Jak będę miał budżet to do wiosny coś się urodzi
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Ze tak spytam jeśli to nie tajemnica co za mosty wpakowałeś do Chimitwardy pisze:
Franc zaokrąglił, auto ważyło 1350 a po zmianie mostów waga pokazuje 1430, niestety. Ale teraz się nie psujeeee
Bo właśnie za chwilkę będę się zabierał za zmianę pochwy mostu na rurę ze ścianką 4-5mm
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Spóźnione, ale szczere ogromne podziękowania i gratulacje dla wszystkich organizatorów i uczestników.
Zmota to absolutnie pierwsza liga srajdowa w tym kraju. Teren, próby, dojazdówki, lampki na pieczątkach, bankiet, ZMOTA GIRLS
(dawaj więcej @Franc!) super, super, super. No ale ludzie, atmosfera, życzliwość ze wszystkich stron, również od miejscowych, to już moi Państwo mega full wypas. Na 07 Zgłoś się dostaliśmy od kibiców kawał swojskiego wędzonego boczku - stwierdzili, że wyglądamy na zmęczonych i musimy się posilić
Byliśmy pierwszy raz, Skorpion dawał radę, choć parę razy mieliśmy mokro w gaciach, pokonał nas dopiero rano drugi złapany kapeć. Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w próbę pomocy - niestety na małym kółku nie dało się jechać, doturlaliśmy się więc do bazy i wywiesiliśmy białą flagę. No cóż, pech jest częścią tej zabawy.
Humory mamy doskonałe. Warto było gonić 2x700km, żeby z Wami być na Zmocie!!!
PS. @Bomaciek - mam Twojego hilifta. odezwij się na PW, to coś wymyślimy...
Zmota to absolutnie pierwsza liga srajdowa w tym kraju. Teren, próby, dojazdówki, lampki na pieczątkach, bankiet, ZMOTA GIRLS
Byliśmy pierwszy raz, Skorpion dawał radę, choć parę razy mieliśmy mokro w gaciach, pokonał nas dopiero rano drugi złapany kapeć. Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w próbę pomocy - niestety na małym kółku nie dało się jechać, doturlaliśmy się więc do bazy i wywiesiliśmy białą flagę. No cóż, pech jest częścią tej zabawy.
Humory mamy doskonałe. Warto było gonić 2x700km, żeby z Wami być na Zmocie!!!
PS. @Bomaciek - mam Twojego hilifta. odezwij się na PW, to coś wymyślimy...
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, o 14:08 przez Pawel26, łącznie zmieniany 1 raz.
coś niebywałego... mieliście dalej, o 10km, ale dalej
skorpion nie zsunął się podczas transportu?
skorpion nie zsunął się podczas transportu?
Spoko, dojechał grzecznie, ale zdejmowałem go z lawety przy asekuracji elektryka 
w stosunku do masy...Stang pisze:[e tam bez przesady ja widziałem tylko dwie Zuzy na "gigantycznych" kołach jedna na Krawlerach 35x12.5x15, druga na Boggerach 31x12.5x15
35x12,5 przy masie Suzuki mają taki nacisk jak 44x19,5 przy masie Gelendy.
Szczegóły: 35x12,5x2:44=19,9 =>szerokość opony 44" dla 2x cięższego pojazdu.
I ja się TU zjawiam. Witajcie!!
Było pysznie!
Przeglądajac zdjęcia z baletu oplułem monitor! Widok półnagiego Franca, obklejonego Walterem (wszędzie!) z jakąś potrawą mięsną w ustach i na klacie, tańczącego na stole poprostu mnie zabił!!
Zdjęcia będą prawdopodobnie w czwartek na http://www.h31.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ale bez obaw, poinformuję Was o tym w pilnej depeszy!
Ps. Poproszę więcej i częściej Zmota Girls!!
Było pysznie!
Przeglądajac zdjęcia z baletu oplułem monitor! Widok półnagiego Franca, obklejonego Walterem (wszędzie!) z jakąś potrawą mięsną w ustach i na klacie, tańczącego na stole poprostu mnie zabił!!
Zdjęcia będą prawdopodobnie w czwartek na http://www.h31.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ale bez obaw, poinformuję Was o tym w pilnej depeszy!
Ps. Poproszę więcej i częściej Zmota Girls!!
I czy te panie muszą być tak naubierane, przecie gorąco było 
Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc??
Ps. Mam takie jedno zdjęcie na którym widać duzo więcej niz jedna z nich chciała pokazać... Ale ono zostanie u mnie w kompie
Ps. Mam takie jedno zdjęcie na którym widać duzo więcej niz jedna z nich chciała pokazać... Ale ono zostanie u mnie w kompie
Igor K pisze:Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc??![]()
Suzuki Vitara X90
Igor K pisze:Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc??![]()
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;