Impresje po Highway to hell

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

protetyk

Re: Impresje po Highway to hell

Post autor: protetyk »

A z czego przekładnie miałeś, że padła?
Awatar użytkownika
Salata123

Post autor: Salata123 »

twardy pisze:Sałat, jak długo Wam jeszcze zeszło na Higway ? Bo zdaje mi się że byliście wklejeni przodem jak robiliśmy pieczątki. Nie podjeżdżaliśmy bo była już akcja ratunkowa i baliśmy się że się zarwie grunt :wink:
:mrgreen:

ledwo maska wpadła, więc źle nie było :)

http://uzo.pl/zmota/20081025257.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

no a potem już nie wklejając zrobilismy reszte pieczątek :) (bez jednej). ile czasu to nie wiem, nie pamiętam - ale szybko :)
SJ 410
Awatar użytkownika
Salata123

Post autor: Salata123 »

protetyk pisze:A z czego przekładnie miałeś, że padła?
roboczo nazywa się 0.72b

prototyp, cały czas testowany :)
SJ 410
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

Liroz pisze:Ale przecież te wszystkie Suzi z czołówki to takie monstery, w stosunku do masy ich koła są gigantyczne. Ja chcę tylko tych samych proporcji a rezygnować z przestronności Geli nie chcę.
Jak będę miał budżet to do wiosny coś się urodzi 8)
e tam bez przesady ja widziałem tylko dwie Zuzy na "gigantycznych" kołach jedna na Krawlerach 35x12.5x15, druga na Boggerach 31x12.5x15 :mrgreen:
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

twardy pisze:
Franc zaokrąglił, auto ważyło 1350 a po zmianie mostów waga pokazuje 1430, niestety. Ale teraz się nie psujeeee :D
Ze tak spytam jeśli to nie tajemnica co za mosty wpakowałeś do Chimi :?:
Bo właśnie za chwilkę będę się zabierał za zmianę pochwy mostu na rurę ze ścianką 4-5mm :?
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Pawel26

Post autor: Pawel26 »

Spóźnione, ale szczere ogromne podziękowania i gratulacje dla wszystkich organizatorów i uczestników.

Zmota to absolutnie pierwsza liga srajdowa w tym kraju. Teren, próby, dojazdówki, lampki na pieczątkach, bankiet, ZMOTA GIRLS :D (dawaj więcej @Franc!) super, super, super. No ale ludzie, atmosfera, życzliwość ze wszystkich stron, również od miejscowych, to już moi Państwo mega full wypas. Na 07 Zgłoś się dostaliśmy od kibiców kawał swojskiego wędzonego boczku - stwierdzili, że wyglądamy na zmęczonych i musimy się posilić :D

Byliśmy pierwszy raz, Skorpion dawał radę, choć parę razy mieliśmy mokro w gaciach, pokonał nas dopiero rano drugi złapany kapeć. Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w próbę pomocy - niestety na małym kółku nie dało się jechać, doturlaliśmy się więc do bazy i wywiesiliśmy białą flagę. No cóż, pech jest częścią tej zabawy.

Humory mamy doskonałe. Warto było gonić 2x700km, żeby z Wami być na Zmocie!!!

PS. @Bomaciek - mam Twojego hilifta. odezwij się na PW, to coś wymyślimy...
Ostatnio zmieniony 29 października 2008, o 14:08 przez Pawel26, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mikado

Post autor: Mikado »

coś niebywałego... mieliście dalej, o 10km, ale dalej :mrgreen:

skorpion nie zsunął się podczas transportu?
Pawel26

Post autor: Pawel26 »

Spoko, dojechał grzecznie, ale zdejmowałem go z lawety przy asekuracji elektryka :D
Awatar użytkownika
Liroz

Post autor: Liroz »

Stang pisze:[e tam bez przesady ja widziałem tylko dwie Zuzy na "gigantycznych" kołach jedna na Krawlerach 35x12.5x15, druga na Boggerach 31x12.5x15 :mrgreen:
w stosunku do masy...
35x12,5 przy masie Suzuki mają taki nacisk jak 44x19,5 przy masie Gelendy.

Szczegóły: 35x12,5x2:44=19,9 =>szerokość opony 44" dla 2x cięższego pojazdu.
Igor K

Post autor: Igor K »

I ja się TU zjawiam. Witajcie!!

Było pysznie!
Przeglądajac zdjęcia z baletu oplułem monitor! Widok półnagiego Franca, obklejonego Walterem (wszędzie!) z jakąś potrawą mięsną w ustach i na klacie, tańczącego na stole poprostu mnie zabił!! :mrgreen: :mrgreen:
Zdjęcia będą prawdopodobnie w czwartek na http://www.h31.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ale bez obaw, poinformuję Was o tym w pilnej depeszy!

Ps. Poproszę więcej i częściej Zmota Girls!! :mrgreen:
protetyk

Post autor: protetyk »

I czy te panie muszą być tak naubierane, przecie gorąco było :mrgreen:
Igor K

Post autor: Igor K »

Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc?? :mrgreen:

Ps. Mam takie jedno zdjęcie na którym widać duzo więcej niz jedna z nich chciała pokazać... Ale ono zostanie u mnie w kompie :roll:
Awatar użytkownika
bigos

Post autor: bigos »

Igor K pisze:Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc?? :mrgreen:

Ps. Mam takie jedno zdjęcie na którym widać duzo więcej niz jedna z nich chciała pokazać... Ale ono zostanie u mnie w kompie :roll:
:evil:
Suzuki Vitara X90
Awatar użytkownika
Mikado

Post autor: Mikado »

Igor K pisze:Myślę, że za rok Franc się bardziej postara w kwestii przyodziewku tych pieknych niewiast. Prawdaaaa, Franc?? :mrgreen:

:evil:
Awatar użytkownika
rad-t

Post autor: rad-t »

:evil: :evil:
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ