TransPolonia 20 -26 sierpnia 2007 zapisy
Ok, my będziemy chyba jakoś późnym popołudniem.
Wyjeżdamy z domu już w sobotę.
Mam szwagra po drodze w Oświęcimiu tam nocujemy i póżniej tylko 160 km do Rytra.
Do zobaczyska
Wyjeżdamy z domu już w sobotę.
Mam szwagra po drodze w Oświęcimiu tam nocujemy i póżniej tylko 160 km do Rytra.
Do zobaczyska
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2007, o 13:19 przez rico69, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian
LC 95 mota się
LC 95 mota się
-
kosa20
dzisiaj na defiladzie stojąc i patrząc (musiałem, bo Kobieta uwielbia żołnierzy oglądaćfranc pisze:DozobaA teraz idę zobaczyć jak przestarzałe Leopardy, tonące Twarde i rzęchowate F-16 demolują mi miasto
Dziekuje panu panie Szmat o sorry Szmajdziński za te zakupy z moich podatków kur...a ich mać
dobrze, że Białorusini nie zaatakowali...
pozdrawiam
kosa
ps. jaki kraj, taka defilada...
Ja raczej już nie będę on-line aż do wyjazdu, więc w razie czego [numer wycięty]
CB # 19 (i pewnie # 1 Transpolonijny), niewykluczone, że również # 16 jako 4x4.
Do zobaczenia w Rytrze!
CB # 19 (i pewnie # 1 Transpolonijny), niewykluczone, że również # 16 jako 4x4.
Do zobaczenia w Rytrze!
Ostatnio zmieniony 3 września 2007, o 07:15 przez wi.Tek, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
wi.Tek
wi.Tek
Noooo... podejrzewam, że to selekcja przeprowadzona przez orgów wśród uczestników popłaciła w super imprezie. Poproszę o więcej komentarzy, bo od wi.Tka wiem, że było super i pewnie nikt nie będzie narzekał, haha
Teraz trzeba nam czekać spokojnie na kolejną edycję tym razem na zachodzie Polski
Pozdrowienia dla wszystkich
Teraz trzeba nam czekać spokojnie na kolejną edycję tym razem na zachodzie Polski
Pozdrowienia dla wszystkich
A ja ciągle siedzę na Mazurach. W drodze powrotnej na wysokości Ostródy jęb.....ło łożysko lewego przodu i cała piasta, szenkiel, przegub i śruby w piz....
Toyka to jednak ch.....y samochód jak każdy
Koszt naprawy redukuję dzięki pracy zaprzyjaźninego warsztatu off road z Morąga do około 2,5 tysia
Tyle o zarobkach
Ale jestem zadowolony
Pzdr
Franc
Koszt naprawy redukuję dzięki pracy zaprzyjaźninego warsztatu off road z Morąga do około 2,5 tysia
Ale jestem zadowolony
Pzdr
Franc