VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Adam.Ż

Re: VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010

Post autor: Adam.Ż »

Stang pisze:No dobra niech stracę lubię chłopaków z Zebry więc trza będzie jakiegoś rolexa zanabyć :wink: :mrgreen:

Albo nie... ścignę Mike'go niech On zanabędzie :mrgreen: bo ja nie cierpię zegarków brrrr :twisted: a i taniej będzie :mrgreen: :mrgreen:

lepiej sobie drzwi skombinuj bo inaczej będziesz miał kąpiele błotne w środku auta :twisted:
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

Eee tam drzwi za ciężkie :mrgreen:
zresztą jak popełniliście tam jakąś próbę głębszą niż po cycki to ja się nie pcham pływać nie umiem a i za stary już jestem :wink: :mrgreen:
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Adam.Ż

ale mówisz o wodzie czy o błocie?? :wink:

w bagnie wpadłem po pas i dalej bym sie zagłębiał gdybym sie nie złapał gałęzi...
więc postanowiłem że będzie tam pieczątka :twisted:
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Się pojedzie się zobaczy :wink:
na teraz by mi się nie chciało ale na próbie to co innego adrenalinka często działa i myśli się inaczej :wink:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Adam.Ż

a i jeszcze czasami ktoś podpuści albo podniesie ciśnienie :lol:
Awatar użytkownika
MikeWs

Post autor: MikeWs »

Stang pisze:Albo nie... ścignę Mike'go niech On zanabędzie :mrgreen: bo ja nie cierpię zegarków brrrr :twisted: a i taniej będzie :mrgreen: :mrgreen:
Ja zegarek jakiś tam mam, tylko jak go obłożę borowinką to i tak nic nie będzie na nim widać :mrgreen:
Ty lepiej maskę i butlę załatw sobie :twisted:
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Awatar użytkownika
Adam.Ż

Awatar użytkownika
Adam.Ż

turystyk na dojazdówkach będzie miał przerąbane :twisted:
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Wczoraj byłem na trasie Kormorana i tak zastanawiałem się - mając w pamięci Bobka i oglądając ostatnie zdjęcia z przygotowań do Mazowieckich, czy rzeczywiście chodzi nam o to by zrobić trasę na której można bezceremonialnie samochód utopić razem z kierowcą - często wartym wiele wkładu finansowego o życiu bezcennym nie mówiąc - czy też sprawdzić możliwości sprzętu i umiejętnosci i pracę zespołową załogi? :?: Mam dostęp do bagna którym nawet łosie za bardzo sie nie interesują i gdzie drzew po horyzont nie widać a kotwica jest bezuzyteczna :!: i jezioro gdzie peryskopowej będzie mało :!: , ale czy nie ciekawiej jest sprawdzić jak pracuje zawieszenie i kierowca przeciskając się na włos pomiedzy przeszkodami? Gdzie na karczowisku bez trapów samą wyciągarką niewiel się zrobi? Gdzie w końcu praca głową przynieść może więcej niż katowanie naszych wypieszczonych wehikułów? :idea:
Takie sobie tam przemyslenia :oops:
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
Adam.Ż

utopić auto można praktycznie w każdym miejscu jeśli sie nie pomyśli...
Przykład mazowieckie 3 lata temu gdzie biały patrol utopił sie po dach podjeżdżając pod pieczątke, podczas gdy wystarczyło podjechać z drugiej strony i robiło się ją na suchych kołach - ale trzeba pomyśleć.
Podobnie jest z kolejnością - pierwsze auto ma do połowy koła, a już 10 będzie miało po maske.
Nie chcesz - nie robisz, nikt nie zmusza. Sam decydujesz czy wjechać czy nie.
Awatar użytkownika
majcher

Post autor: majcher »

Adam.Ż pisze:taki mały przedsmak... :twisted:
http://img823.imageshack.us/i/p1000102z.jpg/
zagubiony turysta?
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM :)
Awatar użytkownika
Adam.Ż

grzybów szukałem :lol:
DOCTOR

Post autor: DOCTOR »

May_13 pisze:Wczoraj byłem na trasie Kormorana i tak zastanawiałem się - mając w pamięci Bobka i oglądając ostatnie zdjęcia z przygotowań do Mazowieckich, czy rzeczywiście chodzi nam o to by zrobić trasę na której można bezceremonialnie samochód utopić razem z kierowcą - często wartym wiele wkładu finansowego o życiu bezcennym nie mówiąc - czy też sprawdzić możliwości sprzętu i umiejętnosci i pracę zespołową załogi? :?: Mam dostęp do bagna którym nawet łosie za bardzo sie nie interesują i gdzie drzew po horyzont nie widać a kotwica jest bezuzyteczna :!: i jezioro gdzie peryskopowej będzie mało :!: , ale czy nie ciekawiej jest sprawdzić jak pracuje zawieszenie i kierowca przeciskając się na włos pomiedzy przeszkodami? Gdzie na karczowisku bez trapów samą wyciągarką niewiel się zrobi? Gdzie w końcu praca głową przynieść może więcej niż katowanie naszych wypieszczonych wehikułów? :idea:
Takie sobie tam przemyslenia :oops:
Dobrze przemyśliwujesz chłopie :!:
Najgorszy szajs to wyścig wyciągarek, przez błoto nie do przejechania. Na kołach trza jeździć, nie na windach. Dobrze, że mamy do wyboru rajdy, które powoli nabierają specyficznego charakteru. Wiadomo mniej więcej, gdzie jechać na trawersy, gdzie w bagno itd.
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Taaa May_13 dobrze prawi... lubię błocko lubię wodę ale max po maskę wszystko co ponad to po prostu przegięcie :? no chyba że org przewidzi parę podjazdów i da się pokombinować coby sprzętu i siebie przy okazji nie utopić to OK
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

Post autor: Ma-Rysia »

Nie bardzo łapie te rozprawy :?:
Robisz podjazd na próbe i oceniasz - dasz rade czy nie , nikt nikogo nie zmusza do zdobycia pieczątki , to jest tylko i wyłacznie decyzja kierowcy co zrobi dalej .A żaden organizator nie da gwarancji na zrobienie trasy do wysokosci maski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No chyba ze poprostu ,,S Z K O D A ,,( szkoda jest wtedy jak tesciowa wpadnie do studni) supermegadrogiegowszystkomogacegoautazamyliony
ale to inna bajka :mrgreen: :mrgreen:

Jeszcze pada :lol: bedzie po dach
TEAM FX
ODPOWIEDZ