Mam pomysła 2010 :-)
Re: Mam pomysła 2010 :-)
Piszę się na wycieczkę, może zgarnę jeszcze ze 2 chętnych na zaliczenie Kampinosu.
Do zobaczenia w środę umówimy się ze szczegółami
Do zobaczenia w środę umówimy się ze szczegółami
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Ja mam w sobote zaplanowane latanie, a wieczorem impreze u kolegi na dzialce. Bede z wami na tym kampinoskim szlaku kaca chyba leczyl. Pomozecie?
:-) Ja natomiast w sobotę idę na tańce i ma być znakomity poncz :-)Amikolaj pisze:Ja mam w sobote zaplanowane latanie, a wieczorem impreze u kolegi na dzialce. Bede z wami na tym kampinoskim szlaku kaca chyba leczyl. Pomozecie?
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Zanosi się na oficjalny trening Teamu i chyba wszyscy będą.
A ja nigdzie w sobotę nie idę będę maxymalnie wypoczęty
A ja nigdzie w sobotę nie idę będę maxymalnie wypoczęty
Y61 SUPER + SCOTT
Ja niestety nie gdyż wyruszam do Obwodu Kaliningradzkiego
na razwed.
Szykujcie się z Benią na początek sierpnia
A rower to dopiero chyba we wrześniu.
Ale strój bym dostał chętnie
Szykujcie się z Benią na początek sierpnia
A rower to dopiero chyba we wrześniu.
To szkoda że Ciebie nie będzie.
Dzwoń do Amika.franc pisze:Ale strój bym dostał chętnie
Y61 SUPER + SCOTT
franc pisze: A rower to dopiero chyba we wrześniu.
I to jest bardzo niebezpieczneap4x4 pisze:A ja nigdzie w sobotę nie idę będę maxymalnie wypoczęty
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Ja i nocna bibkaNowik pisze: Może jednak jakaś nocna bibka przed jazdą
Y61 SUPER + SCOTT
Kraczeszkadafi pisze: Ciekawe jaka pogoda będzie 27???
Za oknem już leje kilka godzin
Y61 SUPER + SCOTT
Zmieniamy godzinę startu. Uwaga, spotykamy się na parkingu cmentarza północnego o godz. 8 am. ul. Kazimierza Wóycickiego.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
imbir pisze:Zmieniamy godzinę startu. Uwaga, spotykamy się na parkingu cmentarza północnego o godz. 8 am. ul. Kazimierza Wóycickiego.
Y61 SUPER + SCOTT
:-) Że wymusił, raczej była to zmiana na wniosek, po konsultacji, za zgodą prezydium :-)ap4x4 pisze:imbir pisze:Zmieniamy godzinę startu. Uwaga, spotykamy się na parkingu cmentarza północnego o godz. 8 am. ul. Kazimierza Wóycickiego.niech zgadnę, na pewno wymusił to na Tobie Mikołaj
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Jakie poranne ptaszki
A na wypad do Czerska to marudzili na wczesną godzinę. Ja miałem blisko na start, teraz chyba najdalej. I gdzie tu sprawiedliwość?
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??