Witam
Czy są juz jakieś zgłoszenia na tę wyprawę?
Jadą sami dorośli, czy można wyprawić się rodzinnie, a nastoletnie pociechy nie będą się nudzić?
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników forum
Witaj rexio
Jak widzisz forum dopiero powstaje
O Transpoloni rozmawiamy sobie na forum rajdy4x4.pl w dziale turystyczne
Na dzień dzisiejszy jest 11 zgłoszeń czyli powoli dobijamy do limitu
Pzdr
FRANC
7. Przemek B. z rodziną ( 2 malce )- Nissan Patrol GR Y61
Prosze tez o rezerwacje domku.
Pod namiot z tą temp. jak narazie z dziecmi kiepski pomysł sie zrobił
Witajcie
Jesteśmy po objeździe I części trasy Transpoloni.
W ciągu 3 dni dotarliśmy z Rytra do Białowieży.
Powiem tylko, że będą Państwo zadowoleni.
Zmodyfikowaliśmy nieco trasę z uwagi na wybitnie turystyczno-rodzinny charakter imprezy. Chcemy abu Transpolonia była nie tylko żmudnym przedzieraniem się przez pół Polski ale i okazją do zwiedzenia naprawdę fajnych miejsc.
Jest sporo odcinków po asfalcie ale uwierzcie mi tak trzeba. Po prostu nie chcemy aby trasa była nudna i monotonna. Tam gdzie nie ma niczego, jak mawia pan Kononowicz, po prostu nadganiamy i tyle. I tak wydaje nam się, że nie przekraczamy zapowiadanych 30%.
Mam wrażenie, że odcinki maratony to około 8-9 godzin za kółkiem. Transpolonia będzie wymagała dobrej kondycji od kierowcy a także umiejętności długiej koncentracji pilota.
Do końca świątecznego tygodnia kończymy weryfikację RB i przygotowania imprezy. Zaraz wrzucę kilka fotek.
Pozdrawiam FRANC
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007, o 11:48 przez franc, łącznie zmieniany 1 raz.
@kroll.
Jest niejaki kłopocik w niektórych miejscach
Np. w Białowieży i Rytwianach mamy tylko 10 miejsc - myślę, że w razie W będziemy tam kłaść dzieciaki a starszyzna da radę w namiotach.
Za 3 tygodnie może być diametralnie inna pogoda ale to inna sprawa.
Wiesz to jest długi weekend i naprawdę trudno jest rezerwować na 1 noc niewiadomą liczbę miejsc
Apeluję zatem do wszystkich nawet wygodnickich coby wzięli jednak śpiworki i namioty-choćby na dwie noce
franc pisze:@kroll.
Jest niejaki kłopocik w niektórych miejscach
Np. w BiałowieżyApeluję zatem do wszystkich nawet wygodnickich coby wzięli jednak śpiworki i namioty-choćby na dwie noce
Franc, kiedy dokładnie będziemy w Bialowieży (czy tam nocujemy)?
@Borty. To nasz trzeci nocleg ( nie licząc startowo-integracyjnego w Rytrze) a więc z 29 na 30 kwietnia. Śpimy na Campingu u Michała - Dla wygodnickich są tam dwa 4-osobowe pokoje. Mam jednak wrażenie, że spokojnie będzie coś można znaleźć wśród sporej ilości kwater agroturystycznych. Pzdr
franc pisze:@Borty. To nasz trzeci nocleg ( nie licząc startowo-integracyjnego w Rytrze) a więc z 29 na 30 kwietnia. Śpimy na Campingu u Michała - Dla wygodnickich są tam dwa 4-osobowe pokoje. Mam jednak wrażenie, że spokojnie będzie coś można znaleźć wśród sporej ilości kwater agroturystycznych. Pzdr
Dla wygodnickich to są tam też fajne hotele. i to kilka