TRANSPOLONIA - FOTKI
TRANSPOLONIA - FOTKI
Zdjęcia (a raczej ich część):
http://transpolonia.norim.net
kto chce coś dorzucić - albo FTP (w wątku TranspoloniaAfter) albo PW do mnie i dam galerię + usera (a najlepiej fotki na FTP i przeniosę do odpowiedniej galerii)
http://transpolonia.norim.net
kto chce coś dorzucić - albo FTP (w wątku TranspoloniaAfter) albo PW do mnie i dam galerię + usera (a najlepiej fotki na FTP i przeniosę do odpowiedniej galerii)
pozdrawiam
wi.Tek
wi.Tek
to niestety prawda - ze swojej galerii pousuwam jak będę mieć czasu trochę, bo rzeczywiście - dużo za dużo ;) a z innych - właściciele muszą sami to zrobić, nie będę jako cenzura działać ;)kacper s pisze:No i wkońcu są zdjęcia......
Naprawde wszystkie bardzo fajnie tylko jest ich tak dużo że aż ciężko obejrzeć wszystkie.....
... no i z czasem co lepsze zdjęcia zostaną wrzucone do galerii transpolonia - jako synteza wszystkich galerii (no ale czekam jeszcze na pliki, więc pewnie sporo to potrwa ;) )
pozdrawiam
wi.Tek
wi.Tek
Te malkontent wirtualny...............
A może byś se darował zwroty typu "dobrze, że w ogóle", "wreszcie coś się....." itp itd. Kolego my naprawdę mamy parę spraw na głowie i czasmi trzeba poczekać.
BTW dla ludzi najważniejsze są przeżycia a nie fotki srotki itp
Masz dąsy jakoweś to na rajdy zapraszam tam pełno wszystkowiedzących kolesi jest
NO
A może byś se darował zwroty typu "dobrze, że w ogóle", "wreszcie coś się....." itp itd. Kolego my naprawdę mamy parę spraw na głowie i czasmi trzeba poczekać.
BTW dla ludzi najważniejsze są przeżycia a nie fotki srotki itp
Masz dąsy jakoweś to na rajdy zapraszam tam pełno wszystkowiedzących kolesi jest
NO
franc pisze:Te malkontent wirtualny...............![]()
BTW dla ludzi najważniejsze są przeżycia a nie fotki srotki itp![]()
NO
Sory to widać że macie wiele na głowie
A dlatego tak się ciśnieniowałem z tymi fotkami bo chciałem zobaczyć jak to wyglądało, bo jak zobaczyłem pierwszy raz info o tej imprezie to bardzo mi się pomysł spodobał ale niestety nie dałem rady pojechać....
Jeszcze raz przepraszam.
Miewam niestety problemy z netem, na którym wisi serwer - jeśli coś nie działa - proszę o PW.
Rozglądam się za nowym łączem, żeby te problemy wyeliminować, ale na razie galerie mogą działać w kratkę
FTP: wyłączam (bezpieczeństwo) - jak ktoś będzie chciał coś dorzucać - albo poprzez www bezpośrednio do galerii, albo PW do mnie i udostępnię FTP z innym już userem i hasłem.
P.S. co złego to nie ja ;)
Rozglądam się za nowym łączem, żeby te problemy wyeliminować, ale na razie galerie mogą działać w kratkę
FTP: wyłączam (bezpieczeństwo) - jak ktoś będzie chciał coś dorzucać - albo poprzez www bezpośrednio do galerii, albo PW do mnie i udostępnię FTP z innym już userem i hasłem.
P.S. co złego to nie ja ;)
pozdrawiam
wi.Tek
wi.Tek
he
pamiętam taką uroczą niewiaste o włosach ciemnych niczym nocy odmęty
i choć moge sie mylić to kojaży mi sie z czarnym Jeepem
i własnie w jej dłoni widze jak dzis oczyma wspomnień kamere
cóż zarejestrował ten kawal taśmy przesycony domenami ferromagnetycznymi
gdzież jest ten obraz który uwiecznił maj kwieciem sycie zdobiony pośród wzdłużności kraju naszego
jak brzmią głosy ,i wyglądają gemby nasze
jak wyglądało to w ruchu
40 dni temu gdy przemieżalismy trase
gdzież jest ten obraz który uwiecznił maj kwieciem sycie zdobiony pośród wzdłużności kraju naszego
jak wyglądało to w ruchu
Był jeszcze taki jeden - Franc chyba go wołali, kręcił i kręcił - ciekawe co wykręcił...L80 pisze:he
jak wyglądało to w ruchu
Disco TD5