Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Będzie git jak jutro śmietnik odpalę, dziś rano zgasł, bo skończyło się paliwo i nie chce na nowo zagadać. Skończyły mi się pomysły co mu dolega, więc rano oddaję go do warsztatu.
Stang pisze:Było bez ciśnieniowo to wszystko przez Franca bo buźki na krzaczorach wymalował i Mike'go że hamował i windę na wysokości mojej chłodnicy zamontował
No to teraz będziesz musiał bardziej uważać bo zamiast ślizgu pojawiły się z tyłu jeszcze bardziej odstające rolki
Destrukcja w razie dzwona będzie nie do naprawienia.
Stang pisze:Było bez ciśnieniowo to wszystko przez Franca bo buźki na krzaczorach wymalował i Mike'go że hamował i windę na wysokości mojej chłodnicy zamontował
No to teraz będziesz musiał bardziej uważać bo zamiast ślizgu pojawiły się z tyłu jeszcze bardziej odstające rolki
Destrukcja w razie dzwona będzie nie do naprawienia.
Tym razem będę jechał pierwszy a co syntetyka wywaliłeś beadlocki wspawane bo ja jutro już koła składam ale nie wiem czy nie będę musiał jeszcze głowicy zdjąć
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Będzie git jak jutro śmietnik odpalę, dziś rano zgasł, bo skończyło się paliwo i nie chce na nowo zagadać. Skończyły mi się pomysły co mu dolega, więc rano oddaję go do warsztatu.
Mi jak kiedyś paliwa zbrakło i nie chciał gadać to Zyśk dmuchał w zbiornik i zagadał
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Stang pisze:Tym razem będę jechał pierwszy a co syntetyka wywaliłeś beadlocki wspawane bo ja jutro już koła składam ale nie wiem czy nie będę musiał jeszcze głowicy zdjąć
Syntetyk siedzi ale zrobione wyjście na przelotkę na górze. Trochę dziwna konstrukcja ale powinna działać.
Beadlocki się robią. Dziś mają być gotowe a razem z nimi całe auto (wersja optymistyczna ;) ). Nie wiem tylko czy wytrzymają Parcha. Jakieś takie wątłe są.
Jutro pakowanie na lawetę i wieczorkiem spotkanie w Burniszkach.