Zmota VII
Moderator: franc
Re: Zmota VII
Witam Wszystkich,
czy ktoś może podać namiary GPS na leśniczówkę Pobondzie u Pana Olgierda?
Myślę że można tutaj, wtedy też inni skorzystają. Jeśli nie w tym wątku to z góry przepraszam:)
PiotreK
czy ktoś może podać namiary GPS na leśniczówkę Pobondzie u Pana Olgierda?
Myślę że można tutaj, wtedy też inni skorzystają. Jeśli nie w tym wątku to z góry przepraszam:)
PiotreK
w Rutce skręcasz na Pobondzie.
Na głownym skrzyżowaniu jedziesz w lewo i nastepnie 2 szuter w prawo i pod górę i do końca. Tam jest leśniczówka
Na głownym skrzyżowaniu jedziesz w lewo i nastepnie 2 szuter w prawo i pod górę i do końca. Tam jest leśniczówka
Nie przejmaj się Pan klęknięciem w tym roku też ciepłą herbatkę ze sobą zabierambomaciek pisze:upewniam się tylko bo gdyby przyszło klęknąć na 14 godzin w jednym miejscu to chyba wezmę sobie grzałkę do grzania....jajec![]()
rozumiem, że w tym roku Żwirka i Muchomorka nie ma bo za lajtowa próba?
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
@Franc czyli Ja, Szczury i Mike cały "Dos Patos Team" startujemy o 12.10
a jak będzie ze startami ile ich będzie
bo jak by co to nasza trójka chcemy ten sam start 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Spoko. Się powie kierownikowi to da ten sam start czyli największy łagier 
Wind is the power, no wind is the pleasure.
hm... no mnie wiem czy nie lepiej od lajtu zacząć zanim się utopisz po jaja
ale na Zmocie to raczej trudno lajt znaleźć 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Startujemy w dwóch grupach. Pierwsza 20-stka i pół godziny później druga.
Startów jest 10, więc w ten sposób na początku imprezy na każdej z prób pojawią się po 2 samochody i nie trzeba będzie czekać. Później się to fajnie rozłoży a po 3-4 godzinach zdecydowanie przeluźni bo już połowa będzie miała defekt
Startów jest 10, więc w ten sposób na początku imprezy na każdej z prób pojawią się po 2 samochody i nie trzeba będzie czekać. Później się to fajnie rozłoży a po 3-4 godzinach zdecydowanie przeluźni bo już połowa będzie miała defekt
Czytam, czytam i zastanawiam się gdzie "strach przed Zmotą" zostawić w domu, czy po drodze 
Kanarek SJ 413 + LR tył + 2" IM + 2" Calmini + 30,5 " Simex
.. w planie 1,6 8v
Ty pilota mi lepiej podaj
Strachu nie ma co brac
Zmota to impreza przeprawowa a nie żaden rajd.
Mam nadzieję, a dotychczas tak było, że atmosfera będzie rekompensowała hmmmm.... pewne niedogodności trasy
Turystyk w tym roku naprawdę jest do skończenia. Ekstrem zresztą również. Przygoda jak najbardziej tak chociaż niektóre z pieczątek mogą skutecznie zweryfikować blachę i zawieszenie aut.
Strachu nie ma co brac
Zmota to impreza przeprawowa a nie żaden rajd.
Mam nadzieję, a dotychczas tak było, że atmosfera będzie rekompensowała hmmmm.... pewne niedogodności trasy
Turystyk w tym roku naprawdę jest do skończenia. Ekstrem zresztą również. Przygoda jak najbardziej tak chociaż niektóre z pieczątek mogą skutecznie zweryfikować blachę i zawieszenie aut.
Ale kiedy mam dwóch i żaden do końca nie zdecydowany jest ? - może zabiorę obu to Kanarka nosić będą
do pieczątek
Kanarek SJ 413 + LR tył + 2" IM + 2" Calmini + 30,5 " Simex
.. w planie 1,6 8v
Ładnie... ładnie nam Naczelny wróżyfranc pisze:po 3-4 godzinach zdecydowanie przeluźni bo już połowa będzie miała defekt
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Osobiście macałem te wredne pieńki, pnie, pniska, kamole i głazy sprytnie ukryte w podłożu
Nie jeden most tam zostanie zweryfokowany. Oj nie jeden
Nie jeden most tam zostanie zweryfokowany. Oj nie jeden
A tak btw. Patrząc za okno to Bogu dziękuję, że Zmota nie jest w ten weekend
Musielibyśmy chyba zmienić nazwę imprezy na Odwrót Napoleona spod Moskwy lub Dzieci Kukurydzy 6 czyli Zagłada Mutantów
Na szczęście w przyszłym ma być dobrze a na imprezie wręcz sucho
O Bogowie wysłuchajcie naszych modłów bo się tam wszyscy potopią na amen

Musielibyśmy chyba zmienić nazwę imprezy na Odwrót Napoleona spod Moskwy lub Dzieci Kukurydzy 6 czyli Zagłada Mutantów
Na szczęście w przyszłym ma być dobrze a na imprezie wręcz sucho
O Bogowie wysłuchajcie naszych modłów bo się tam wszyscy potopią na amen
Oj raczej jakąś dziewicę trzeba będzie złożyć w ofierze bo modły ostatnio nic nie dają 
Wind is the power, no wind is the pleasure.