Łomianki Jak nie jak tak?
Łomianki Jak nie jak tak?
Co nas czeka:
- nowe dziecięce kategorie wiekowe na dystansach Hobby (start o godz. 10:30) i Junior - kategorie Junior: JK1 i JM1 (od 12 do 13 lat), JK2 i JM2 (od 14 do 15 lat), kategorie Hobby: H1 (9 lat i młodsi), H2 (od 10 do 11 lat)
- trasa maratonu wyznaczona po najbardziej atrakcyjnych duktach i ścieżkach Kampinosu (m.in. Cisowa Góra i przeprawa przez bagienny teren k. Zaborowa Leśnego)
limit wjazdu na drugą pętle: 13.00
trudność (1-6):
- Mega/Giga - 2
- Junior - 2
- Hobby - 4 (ze względu na długość dystansu) (?)
dystans:
- 12 km - Hobby i Junior (runda skrócona)
- 50 km - Mega (jedna runda)
- 80 km - Giga (dwie rundy)
charakterystyka:Dukty leśne i ścieżki, trzy sekcje interwałowych podjazdów.opony: semi-slick
bufety na pętli: 2 na dystansie Mega, 4 na dystansie Giga
oplata startowa:
- 50 zł - ulgowy koszt uczestnictwa w zawodach na dystansach Mega i Giga pod warunkiem uiszczenia opłaty na 2 tygodnie przed zawodami,
- 60 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach.
- 30 zł - dystans Hobby i Junior
To jak, ktoś się wybiera, bo samemu to nie jadę :-) Nie wiem jakie są prognozy na niedzielę
- nowe dziecięce kategorie wiekowe na dystansach Hobby (start o godz. 10:30) i Junior - kategorie Junior: JK1 i JM1 (od 12 do 13 lat), JK2 i JM2 (od 14 do 15 lat), kategorie Hobby: H1 (9 lat i młodsi), H2 (od 10 do 11 lat)
- trasa maratonu wyznaczona po najbardziej atrakcyjnych duktach i ścieżkach Kampinosu (m.in. Cisowa Góra i przeprawa przez bagienny teren k. Zaborowa Leśnego)
limit wjazdu na drugą pętle: 13.00
trudność (1-6):
- Mega/Giga - 2
- Junior - 2
- Hobby - 4 (ze względu na długość dystansu) (?)
dystans:
- 12 km - Hobby i Junior (runda skrócona)
- 50 km - Mega (jedna runda)
- 80 km - Giga (dwie rundy)
charakterystyka:Dukty leśne i ścieżki, trzy sekcje interwałowych podjazdów.opony: semi-slick
bufety na pętli: 2 na dystansie Mega, 4 na dystansie Giga
oplata startowa:
- 50 zł - ulgowy koszt uczestnictwa w zawodach na dystansach Mega i Giga pod warunkiem uiszczenia opłaty na 2 tygodnie przed zawodami,
- 60 zł - normalny koszt uczestnictwa w zawodach.
- 30 zł - dystans Hobby i Junior
To jak, ktoś się wybiera, bo samemu to nie jadę :-) Nie wiem jakie są prognozy na niedzielę
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Re: Łomianki Jak nie jak tak?
Niedziela, 11.10.2009
11 6 °C
1009 hPa
Deszcz: 0.8 mm
Wiatr: 2 km/h
od kilku dni jestem przeziębiony, piję rozpuszczony gripex. Mam jednak nadzieję, że uda mi się zakończyć sezon w Łomiankach.
Marcin, decyzję o starcie podejmę dopiero w sobotę wieczorem. Najwyżej opłacę start w biurze zawodów,,,
11 6 °C
1009 hPa
Deszcz: 0.8 mm
Wiatr: 2 km/h
od kilku dni jestem przeziębiony, piję rozpuszczony gripex. Mam jednak nadzieję, że uda mi się zakończyć sezon w Łomiankach.
Marcin, decyzję o starcie podejmę dopiero w sobotę wieczorem. Najwyżej opłacę start w biurze zawodów,,,
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
tym razem niestety nie pojadę, bo dla mnie juz za zimno, poza tym zaczęły mi się już w niedziele o 10 i 18 takie moje inne działaności 'ruchowe'
ale zabieram się natentychmiast do pracy nad sobą, aby poszlo mi lepiej niz teraz
ale zabieram się natentychmiast do pracy nad sobą, aby poszlo mi lepiej niz teraz
Moj status taki jak Artura, jestem pociagajacy ze stanem podgoraczkowym. Chyba sie zalatwilem w poniedzialek na rowerze....
Bede decydowal jutro, a moze nawet w Niedziele rano. Najwyzej podjade porobic zdjecia albo pojade Hobby (Junior oczywiscie). A.
Bede decydowal jutro, a moze nawet w Niedziele rano. Najwyzej podjade porobic zdjecia albo pojade Hobby (Junior oczywiscie). A.
Uważajcie! Po takim osłabieniu organizmu to sezon można zakończyć w Łomiankach, ale oby nie gorzej, niż na radomskim mostku - pełna powaga.Artur pisze: od kilku dni jestem przeziębiony, piję rozpuszczony gripex. Mam jednak nadzieję, że uda mi się zakończyć sezon w Łomiankach.
TURBO-DYMO-MAN pomalował pokój w 1,5h, JA pomalowałem pokój w 1h, czym zawstydziłem Turbo-Dymo-Man'a.....
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
A ja w niedzielę w teren jadę pośmigać ale samochodzikiem 
Y61 SUPER + SCOTT
jestem w dole sinusoidy z przeziębieniem... Dla mnie sezon skończy się katarem
Szkoda, jeszcze nawet relingi mam na dachu... Teraz trzeba zaplanować zimowy trening i zakonserwować rower na balkonie
spotykamy się 22 ?
Szkoda, jeszcze nawet relingi mam na dachu... Teraz trzeba zaplanować zimowy trening i zakonserwować rower na balkonie
spotykamy się 22 ?
Co robię?
Spotkanie towarzyskie, męskie na piwku, zapraszamy. :-)ap4x4 pisze:Co jest 22?
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
W końcu olałem Łomianki, padało rano nieprzyjemnie. Spotkanie aktualne.Artur pisze:jestem w dole sinusoidy z przeziębieniem... Dla mnie sezon skończy się katarem![]()
Szkoda, jeszcze nawet relingi mam na dachu... Teraz trzeba zaplanować zimowy trening i zakonserwować rower na balkonie![]()
spotykamy się 22 ?
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
My też nie :-)ap4x4 pisze:Spotkanie przy piwku![]()
Ale ja nie piję alkoholu
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Extra
Szykuje się męskie spotkanie przy piwku bez piwka
To może przynajmniej jakieś dziewczyny zaprosimy
Szykuje się męskie spotkanie przy piwku bez piwka
Y61 SUPER + SCOTT
NIEEE!!! Tylko nie to :-) Chcę sobie spokojnie posiedzieć i porozmawiać o rowerach :-)ap4x4 pisze:Extra![]()
Szykuje się męskie spotkanie przy piwku bez piwka![]()
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Znane jest już może miejsce tego spotkania ?
I dlaczego dopiero 22 ?
I dlaczego dopiero 22 ?
Y61 SUPER + SCOTT