do zobaczenia
Jabłonna
Re: Jabłonna
ok. zatem będę Was szukać o 10.30 pod biurem zawodów z lewej strony.
do zobaczenia

do zobaczenia
Kolega Andrzej zapomniał, że to Wielki Finał 2009.ap4x4 pisze:Nasz Teamowy pomarańczowy namiot z napisem adrenalinka.pl zobaczysz z daleka
Zamówiliśmy także: skąpo odziane hostessy w barwach adrenalinki (jak pogoda dopisze), masażystki gotowe do regeneracji zmęczonych sportowców oraz bar pełen drinków - dla wiernych kibiców
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Hej! Ja zdecyduje w sobote wiecorem co z niedziela i dam tutaj znac. W kazdym razie bede sie kierowal na ten nasz namiot. Trzeba cwiczyc, chocby wyobraznie 
Zrobiło się twardo po tych deszczach. Będzie ogień :-) Panowie i Panie, bo zapomnę. Początek, czyli po wyjeździe za bramę jest po asfalcie, ale uważajcie, bo jest masę niebezpiecznych dziur żeby się nie wbić na szybkości. Na trasie mega są trzy ważniejsze sekcje z podjazdami (po stronie za, drogą z samochodami). Pierwsza sekcja - wąski podjazd potem długa jazda singieltrackiem między drzewami po grani i zjazd w piach na dole, ostry skęt w prawo 90 st.. Środkowa sekcja - piaszczysta cztery podjazdy - brać je prawą stroną. Szukać drogi między drzewami, nie ładować się w środek. Trzecia sekcja to sztywne podjazdy, dwa lub trzy. Też najlepiej zjechać na prawą stronę ( przed podjazdem szukać wzrokiem -jest tam ścieżka). Nie pchać się środkiem, bo się nie da-piach. Wał przeciwpowodziowy jest bardzo szybki i twardy. Dziczki nie zrobiły spustoszenia. Niestety to teraz jest singieltrack.Amikolaj pisze:Hej! Ja zdecyduje w sobote wiecorem co z niedziela i dam tutaj znac. W kazdym razie bede sie kierowal na ten nasz namiot. Trzeba cwiczyc, chocby wyobraznie
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Opłacone jestNowik pisze:Jak będziesz ruszał w stronę wrotkowiska daj znać na komórkę. Zobaczę czy mi się uda wyrwać na rowerku, ew. zapłacisz za mnie.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Start maratonu o 10:50!!!
Na finałowy maratonie w Jabłonnie będzie obecna telewizja TVN, która nada relację z miasteczka sportowego. Z tego względu start odbędzie się o 10 minut wcześniej, niż zwykle. Dystanse Mega i Giga startują więc o 10:50. Prosimy Was o przekazanie tej wiadomości znajomym.
informacja ze strony Mazovii.
Przeczytajcie też na forum Mazovii wątek "UWAGA na trasie Jabłonnej" 
Eeee, porada Wujka Dobra Rada. Zmienili trasę na łodwrót. Jechaliśmy z Mikołajem objazd zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a teraz będzie łodwrotnie.:-)imbir pisze:Zrobiło się twardo po tych deszczach. Będzie ogień :-) Panowie i Panie, bo zapomnę. Początek, czyli po wyjeździe za bramę jest po asfalcie, ale uważajcie, bo jest masę niebezpiecznych dziur żeby się nie wbić na szybkości. Na trasie mega są trzy ważniejsze sekcje z podjazdami (po stronie za, drogą z samochodami). Pierwsza sekcja - wąski podjazd potem długa jazda singieltrackiem między drzewami po grani i zjazd w piach na dole, ostry skęt w prawo 90 st.. Środkowa sekcja - piaszczysta cztery podjazdy - brać je prawą stroną. Szukać drogi między drzewami, nie ładować się w środek. Trzecia sekcja to sztywne podjazdy, dwa lub trzy. Też najlepiej zjechać na prawą stronę ( przed podjazdem szukać wzrokiem -jest tam ścieżka). Nie pchać się środkiem, bo się nie da-piach. Wał przeciwpowodziowy jest bardzo szybki i twardy. Dziczki nie zrobiły spustoszenia. Niestety to teraz jest singieltrack.Amikolaj pisze:Hej! Ja zdecyduje w sobote wiecorem co z niedziela i dam tutaj znac. W kazdym razie bede sie kierowal na ten nasz namiot. Trzeba cwiczyc, chocby wyobraznie
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
będę trzymał za was kciuki, cholera mnie bierze przez te zajęcia 
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
O której jedziecie ?
Może gdzieś się spotkamy po drodze aby razem stanąć samochodami przy tym naszym pomarańczowym namiocie ?
Może gdzieś się spotkamy po drodze aby razem stanąć samochodami przy tym naszym pomarańczowym namiocie ?
Y61 SUPER + SCOTT
I po maratonie Jabłonna 2009.
Na początku napiszę że szkoda że nie spotkaliśmy się na parkingu a dopiero przed samym startem w sektorach.
Fajnie że po starcie trochę udało się pogadać.
Ula gdzieś zginęła i nie spotkaliśmy jej na mecie. (może wkurzyła się i pojechała od razu do domu)
Ogólnie wrażenia dobre wreszcie nie było kurzu.
Trochę mocy brakowało jak zwykle od 30 km.
A jak szybko wróciłem dzisiaj do domu
Na początku napiszę że szkoda że nie spotkaliśmy się na parkingu a dopiero przed samym startem w sektorach.
Fajnie że po starcie trochę udało się pogadać.
Ula gdzieś zginęła i nie spotkaliśmy jej na mecie. (może wkurzyła się i pojechała od razu do domu)
Ogólnie wrażenia dobre wreszcie nie było kurzu.
Trochę mocy brakowało jak zwykle od 30 km.
A jak szybko wróciłem dzisiaj do domu
Y61 SUPER + SCOTT
Zmęczenie dopiero przychodzi.
Czekam na całkowite wyniki, bo czuję, że powinno być dobrze - obym się nie przeliczył
Maraton OK. Dobrze, że wał był krótki, dość twardo nawet w piachu.
Ula, że nie mieliśmy okazji się poznać. Gdzie się zawieruszyłaś?
Czekam na całkowite wyniki, bo czuję, że powinno być dobrze - obym się nie przeliczył
Maraton OK. Dobrze, że wał był krótki, dość twardo nawet w piachu.
Ula, że nie mieliśmy okazji się poznać. Gdzie się zawieruszyłaś?
adrenalinka.pl w sezonie 2009 uzyskała 116 miejsce. Ładnie daliśmy, ale potencjał jest okrutny !!! Dobrze mi się jechało, może dlatego, że krótko było, 43 km. podają. Dobra końcówka, szybka. Nareszcie przesunąłem się do 6 (na koniec sezonu). Pozdrowienia :-)
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Udało mi się zrobić wynik sezonu, a nawet całej mojej "kariery" mtb
Czułem to
Tylko dlaczego dopiero na koniec sezonu
Można być dumnym z całej adrenalinki.pl
Ciekawe czy Mikołaj i Artur o 11.00 też zaczęli pedałować w ławkach
Czy co jakiś czas dało się słyszeć z sali: "lewa wolna","ile do bufetu?"
Przyszły sezon jest NASZ
Panowie, awansujemy do M4 - większe szanse w kategorii, mam nadzieję na dołączenie nowych zawodników: Benia, Albert, Mariusz.
Transmisja na TVN Warszawa kiepska. Tylko wywiad z Czarkiem i start pierwszego sektora. Mało nie rozjechali startera. Odliczył do jednego, start - tylko zapomniał, że stoi po samym środku
Można być dumnym z całej adrenalinki.pl
Ciekawe czy Mikołaj i Artur o 11.00 też zaczęli pedałować w ławkach
Przyszły sezon jest NASZ
Transmisja na TVN Warszawa kiepska. Tylko wywiad z Czarkiem i start pierwszego sektora. Mało nie rozjechali startera. Odliczył do jednego, start - tylko zapomniał, że stoi po samym środku
Spojrzałem, jeszcze raz... Gratulacje Wielkie. Rating 83,6 no amok kompletny :-) Pojechałeś na 2 sektor. Gratulacje jeszcze raz !!!Nowik pisze:Udało mi się zrobić wynik sezonu, a nawet całej mojej "kariery" mtbCzułem to :
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi