Bo do rzeki wyciągarka niepotrzebna. Tam już jeździłem
Zmota VII
Moderator: franc
- Student
- Strażnik Texasu ;-)
Re: Zmota VII
Panie kierowniku producencie, mam zakładać windę do forda na te przygode, czy oldskulowo da sie pojechać z tirforem na przykład?
bimber z rodzynkami :-)
Czy ja dobrze widzę, że w PL2 i PL1 jest zapisanych tylko po jednej załodze
Może trzeba strategię nową przyjąć
U mnie już dziś star zaparkował z tyłu, cieszę się niezmiernie... 
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
@Melu - chyba nie do końca - oficjalna lista startowa: http://www.adrenalinka.pl/forum/viewtop ... f=15&t=540 mówi coś innego. Chyba, ze t ja pomieszałem 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Właśnie wróciliśmy z wstępnego rekonesansu
cóż .............
Chyba będzie z chlebkiem.
Potencjał terenu nawet mnie zaskakuje
No np bedzie taka jedna próba co liczy sobie coś ze 9km i na której jest właściwie wszystko ....
Nie wiem jak tam pojedzie Przygoda ale będzie musiała dać sobie radę przy pomocy kolegów z innych klas bo generalnie jest tam mało ciekawie. Ja na Zmotę nie wybierał bym się bez wyciągarki ( i drugiej i trzecie w zapasie).
Próby syte, górskie, trawersowe, mega bagna klasy Bobrów i Syberiady dla Ekstremu- bez kotwicy bez szans, woda, karpy, kamienie, wąwozy - płacz i lament- Pieczątek mogę powiesić i 300 ale po co
Myślę, że 50 wystarczy
Żal mi Was
Myślę, że jakby połączyć 5 dni Magamu to wyjdzie może połowa terenu Zmoty .....
Powodzenia na trasie życzymy wszystkim. Dla mnie każy kto na tej edycji SAM wydostanie się z jakiejkolwiek próby - a będzie ich 10 jest kozakiem.
Nie żartuję.
PS. Ze sprzętu proszę wziąć wszystko. Łącznie z kotwicą.
cóż .............
Chyba będzie z chlebkiem.
Potencjał terenu nawet mnie zaskakuje
No np bedzie taka jedna próba co liczy sobie coś ze 9km i na której jest właściwie wszystko ....
Nie wiem jak tam pojedzie Przygoda ale będzie musiała dać sobie radę przy pomocy kolegów z innych klas bo generalnie jest tam mało ciekawie. Ja na Zmotę nie wybierał bym się bez wyciągarki ( i drugiej i trzecie w zapasie).
Próby syte, górskie, trawersowe, mega bagna klasy Bobrów i Syberiady dla Ekstremu- bez kotwicy bez szans, woda, karpy, kamienie, wąwozy - płacz i lament- Pieczątek mogę powiesić i 300 ale po co
Myślę, że 50 wystarczy
Żal mi Was
Myślę, że jakby połączyć 5 dni Magamu to wyjdzie może połowa terenu Zmoty .....
Powodzenia na trasie życzymy wszystkim. Dla mnie każy kto na tej edycji SAM wydostanie się z jakiejkolwiek próby - a będzie ich 10 jest kozakiem.
Nie żartuję.
PS. Ze sprzętu proszę wziąć wszystko. Łącznie z kotwicą.
- Student
- Strażnik Texasu ;-)
Znaczy, bierzemy, łopate, flaszke, tirfora i będziemy się bawić
Wyciągarki są dla pedałów.
Jak przeciągnąłem gele przez te wszystkie siuwaksy, to forda co waży połowę mniej też powinno się udać
Wyciągarki są dla pedałów.
Jak przeciągnąłem gele przez te wszystkie siuwaksy, to forda co waży połowę mniej też powinno się udać
bimber z rodzynkami :-)
No włąśnie o tym piszę - w extremie tylko załoga nr 3 jest wpisana jako PL2, a w Turystyku i PL1 tylko jedna ma dopisane PL1May_13 pisze:@Melu - chyba nie do końca - oficjalna lista startowa: http://www.adrenalinka.pl/forum/viewtop ... f=15&t=540 mówi coś innego. Chyba, ze t ja pomieszałem
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
spokojnie, do PL2 dojdzie jeszcze przynajmniej jedna załoga 
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Moi drodzy właśnie osiągneliśmy półmetek wpłat.
Na dzień dzisiejszy w Przygodzie pozostały 2 miejsca wolne, w Turystyku 20 a w ekstremie 15.
Przypominam, że dla nas decydująca jest wpłata wpisowego oraz referencje.
Czekamy tylko do 10 października.
Niestety nasza 9 km próba skróciła się własnie o 2 km ze względu na Natura 2000 po stronie litewskiej, ale to może nawet lepiej

Na dzień dzisiejszy w Przygodzie pozostały 2 miejsca wolne, w Turystyku 20 a w ekstremie 15.
Przypominam, że dla nas decydująca jest wpłata wpisowego oraz referencje.
Czekamy tylko do 10 października.
Niestety nasza 9 km próba skróciła się własnie o 2 km ze względu na Natura 2000 po stronie litewskiej, ale to może nawet lepiej
Cisza przed burząMa-Rysia pisze:JAKAŚ CISZA ,WYSCIG ZBROJEŃ SIĘ ZACZOŁ ?
A na trening na NOC KORMORANA do Różyńska ktos sie jeszcze wybiera?
Ostatnia szansa sprawdzenia pojazdów
...w błoto po złoto...
Ja proszę naczelnego o przepisanie mnie do PL1
Ponieważ brak czasu, kasy i obawa o własne życie i zdrowie
przesądziły że strucla będę motał po zmocie i sodomiadzie.
Kurna to już trzeci rajd będę jechał z przystawką do której nic nie jest podłączone, może tam chociaż śrubę od łódki zamontuję to w wodzie zyskam
Ponieważ brak czasu, kasy i obawa o własne życie i zdrowie
Kurna to już trzeci rajd będę jechał z przystawką do której nic nie jest podłączone, może tam chociaż śrubę od łódki zamontuję to w wodzie zyskam
Wyprowadzać je zgodnie z wyjściem z PTO, czy zawracać żeby było jak należy z przodu

Nie komplikuj sprawy - obrócisz łopatki i bedzie smigło pchajace - jak w motolotnich
Piątka za poczucie humoru
Piątka za poczucie humoru
...w błoto po złoto...