III Zmotka lista oraz impresje postartowe

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Adam.Ż

Re: III Zmotka lista oraz impresje postartowe

Post autor: Adam.Ż »

o tym właśnie mówiłem :lol:
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

franc pisze:Wyniki i drobne podsumowanie już na stronce imprezy:

http://www.adrenalinka.pl/index.php?opt ... &Itemid=38" onclick="window.open(this.href);return false;

Moja nowa strona rusza od 5 lipca wraz z galeriami- jak się znowu coś nie rypnie :wink: :mrgreen:

Jeszcze raz dzięki za uszanowanie mojej wizji off roadu.

Pzdr
Franc
Wiemy już, że siły zewnętrzne i bogowie są przychylni dla Z. Listy nie otwieram, ale z lektury wiemy, że "1" jest już zajęta. Piszę się na "3", "7" lub "13". Preferowana ta ostatnia - prosze o rezerwcję :P
I czekamy na H31 - chciałbym zobaczyć co mysmy tam naszą jajecznicą nawyprawiali :mrgreen:
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Kto czeka ten się doczeka :wink: Ja też czekam bo podobno jajecznicy najwięcej jest :mrgreen:
Swoją drogą to już się Pan nie uwolnisz od tej nazwy tak jak:

Grat, Durszlak, Ziuta, Kleszcz, Śmietnik, Ziuta, Kiwi itp itd

Jajecznica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

MikeWs pisze:Będą jak wyrwę aparat od naszego fotografa. A Stang nie chce pokazać bo się chyba wstydzi :mrgreen:
Szczególnie niezapomniany dzwon tuż po starcie :twisted:
Co się wstydzi ... gdzie się wstydzi :?: :mrgreen:
Trza było tak nie heblować :mrgreen: a i windy tak wysoko instalować niewdzięczniku :mrgreen: jak by tobie kawałek pralki z przodu przyczepili to też byś się wstydził :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co tam nie mogę przecier zawsze Zmotki wygrywać :wink: :mrgreen: dzięki nieobecność zuzi na pudło wskoczyłeś i to częściowo z moim pilotowaniem :wink: :mrgreen:

@Adaś mówisz i masz :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a z przed nie mam
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Drodzy uczestnicy !!
Czy ktoś mógłby napisać jakąś króciutką refleksję o Zmotce do WYPRAW4x4. Mi już jest trochę głupio pisać o własnych imprezach a i ciekaw jestem jakie kto inny ma pióro ?
Redakcja oczekuje na text.
Ja podeślę wyniki i kilka fotek i coś po nas na kolorowym Papierze zostanie.
Czekam na deklaracje
Franc
Tarpi

Post autor: Tarpi »

Ja umiem tylko w telewizji występować , z gazetą nie pomogę :mrgreen:

Dziękuję natomiast razem z pilotem za super imprezę (jak zwykle zresztą). Tereny przepiękne, próby wymagające, bania i cytrynówka wyśmienite.
Szkoda tylko że powalczyć nie mogliśmy bo przód już na drugiej pieczątce ukręciliśmy a drążek u chłopa co się przez jego podwórko przejeżdżało z godzinę prostowaliśmy :) Ale przynajmniej okazało się, że suzuki z napędem na jedno koło też daje radę :mrgreen:

Dziękujemy Piotrkowi z Uaza za pożyczenie narzędzi (Piotrek daj znać jak Ci ten klucz oddać) i Bodziowi za cierpliwość na Vistuli :D
RG_H31

Post autor: RG_H31 »

Zapraszam do galerii na http://www.h31.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Super tereny i trasa. Żałuję, że nie mogłem zostać do końca.
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Parę fotek między innymi kilka Zuzi, Szczur wodny :mrgreen: , Szczur na szafie :mrgreen: , Mike ...
http://stang.fotosik.pl/albumy/652714.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeep WJ
Awatar użytkownika
SZCZUR
Kontakt:

Post autor: SZCZUR »

kolejna zajebista impreza made by ADRENALINKA.PL, zresztą niczego innego się nie spodziewałem... podziekowania dla załóg za świetną postawę, jednak można bawić się bez ciśnienia.... osobiście strzałem ostrzegawczym w tył głowy usunął bym z imprez 4x4 jeszcze kilku ciśnieniowców i byłoby już całkiem spokojnie na trasach... ale myślę że po Francowych zmianach sami przestaną przyjeżdżać bo np pudła nie będzie heheh.... nie mogę już doczekać się zmoty... no ale zaraz bobek !....gratuluję wszystkim i pozdrawiam, do zobaczenia na następnej imprezce....
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Daro a foty widziałeś :?: :mrgreen:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
SZCZUR
Kontakt:

Post autor: SZCZUR »

co mi foty ? ja miałem to na żywo heheh, zmiana nazwy próby : RAZ NA TURCJI SIĘ GRZEBAŁEM...bo do dziś jajka swędzą mnie po pływaniu w tamtych bagnach hehe, wrzuciłem fotki Adasia i Roberta do siebie na picasa i zamieszczę tam jeszcze foty które robił Karol (nasz mechanior złoty), jest filmik z jazdy bokiem scorpiona...
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
Awatar użytkownika
kotara

Post autor: kotara »

No tak, zgodnie z zapewnieniem Organizatora "Będzie Pan Zadowolony" - jesteśmy całą załogą bardzo zadowoleni. Impra ZZZZuper, fajne widoczki, sympatyczni ludzie.O cytrynówce nie będę wspominał bo Ci co byli z pewnością smakowali :D generalnie dla każdego coś sympatycznego.
Dzięki wielkie dla Organizatorów i wszystkich przychylnych ludzi - tym nie przychylnym "..."niech zazdroszczą.
Thumbs Up i szacun.
Dzięki

Pewnie będziemy chcieli za rok znowu :mrgreen: a może Zmota ..
Kanarek SJ 413 + LR tył + 2" IM + 2" Calmini + 30,5 " Simex :) .. w planie 1,6 8v
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Hm... na Zmocie bez żadnej windy :?: nie no wszystko się da ale czy będzie Pan zadowolony po spędzeniu np na żwirku tygodnia :?: :mrgreen: Zmota to Zmota i bez windy choć jednej chińskiej lub tirforka z parą w rękach wystarczającą na 30 h machania nim nie ma co się ruszać chyba że w PL0 :mrgreen: :wink: a i PL0 w tamtym roku Martin z windą jechał :wink:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Widzę @Franc że na Orzysz się wpisałeś... a już chcieliśmy z Majkim powalczyć :wink:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
bomaciek
Kontakt:

Post autor: bomaciek »

Stang pisze:Hm... na Zmocie bez żadnej windy :?: nie no wszystko się da ale czy będzie Pan zadowolony po spędzeniu np na żwirku tygodnia :?: :mrgreen:
Coś czuje Stang że bijesz do mnie :mrgreen: ale dobrze prawisz żwirek zapadł na długo w mej pamięci, o pilocie nie wspominam :wink:

W tym roku powrócimy i zwyciężymy, chodź by tylko tą próbę :mrgreen:
ODPOWIEDZ