V Mazowieckie Bezdroża
Moderator: franc
-
MiciFriend
Re: V Mazowieckie Bezdroża
Zweryfikowani pozytywnie:) Wpisowe przelane.
Jedziemy na MB:)
Łowicz pozdrawia:)
Jedziemy na MB:)
Łowicz pozdrawia:)
Potwierdzenie doszło, kasa wysłana 
to i ja sobie bananowozem wystartuje. Jak to mowia do trzech razy sztuka 
A do mnie nic nie przyszło 
prześlij mi zgłoszonko jeszcze raz ,bo chyba skutecznie posprzątałem pocztę,i oczywiście motaj maszynkę i przyjeżdżaj do nas,już jesteś na liściebulas pisze:A do mnie nic nie przyszło
Gdy ciemność jest największa,czekają nas nowe nie ograniczone możliwości!!!
Dzięki
Kasa poszła
Kasa poszła
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2009, o 21:38 przez bulas, łącznie zmieniany 1 raz.
my też mamy już zapłacone...... jedziemy wszystkie 3 rundy w PLP
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
zgłoszenie jest a kasy brak (bo poszła do ciebie)
Bank mój uparcie życzył sobie pełnego adresu. Ale dzięki caraluch za dane, przelewik w końcu poszedł
Do zobaczyska zatem wszystkim
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Się na imprezę załapałem, kasę posłałem a teraz chętnie bym się dowiedział gdzie ja właściwie mam przyjechać 
mam już twoją kasiorke,zresztą pozostałych także,nie martwcie się jest bezpieczna.powoli zamykają się nam listy startowe więc ponaglam lekko nie zdecydowanych.SiMarco pisze:Bank mój uparcie życzył sobie pełnego adresu. Ale dzięki caraluch za dane, przelewik w końcu poszedł![]()
stewczyk w każdym mieście,co tam te kilka stówek ,dla takiej uciechy i frajdy taplania się w błocie,i to w doborowym towarzystwie
spokoprotetyk pisze:Się na imprezę załapałem, kasę posłałem a teraz chętnie bym się dowiedział gdzie ja właściwie mam przyjechać
centralna polska ,niedaleko stolicy ,nie da się nie trafić
a tak poważnie niedługo wszystko, łacznie z danymi telemertycznymi.
e tam a po co Ci to wiedzieć??protetyk pisze:Się na imprezę załapałem, kasę posłałem a teraz chętnie bym się dowiedział gdzie ja właściwie mam przyjechać
Trzeba się kierować na starą szkołę w Budach Starych niedaleko Młodzieszyna.
W późniejszym terminie powinienem wrzucić namiary GPS chyba że ktoś takowe posiada w tym momencie.
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew