V Mazowieckie Bezdroża
Moderator: franc
Re: V Mazowieckie Bezdroża
Zamień, pożycz, pocienkuj
- takie chłopaki mają warunki i trzeba to zrozumieć. I tak cud, że w ogóle Nadlesnictwo chce rozmawiać 
Wybaczcie ale wydaje mi się, że skoro nastąpiło porozumienie orgów na PLP, to należałoby jakoś jednak ujednolicić regulaminy. Jak mam jechać w całej lidze mając koła 37 cali, skoro akurat na Mazowieckich można na max.35 cali? Bieżnik mam akurat mało agresywny bo są to Maxisy Crepy Crawlery 37X14,5 więc nie rozumiem obostrzenia do 35". Wydaje mi się, że mój ponad 2tonowy Patrol na wąskich Simexach 35" narobiłby więcej zniszczeń niż na szerokich kapciach 37".
Zakładam, że chłopaki przymkną na to oko i nas jako ludzi spokojnych i jadących bez ciśnienia jednak na imprezę wpuszczą
. A że jesteśmy spokojni to może potwierdzić Franc. Pozdrawiam i pozytywnej weryfikacji.
Zakładam, że chłopaki przymkną na to oko i nas jako ludzi spokojnych i jadących bez ciśnienia jednak na imprezę wpuszczą
Wind is the power, no wind is the pleasure.
zgłoszenie poszło ale bardzo się obawiam o referencje 
fredziufredzio pisze:zgłoszenie poszło ale bardzo się obawiam o referencje
ty za to że rok temu dałeś ,no tego co wszyscy mają powyżej ud,no pośladki inaczej ,wpłacasz całość z góry , albo drukuj referencje i to dobre bo inaczej nici z przeprawówki:!:
Gdy ciemność jest największa,czekają nas nowe nie ograniczone możliwości!!!
Ja wiem że te 35" to wam nie po drodze ,ale to ma sens,głeboki,gdzie my mamy was wpuścić na tych walcach. przy waszych balonach zrobicie przeprawówkę w 20 minut ,a kto was potem wykarmi i napoi 
Zgłoszenie wysłałem kilka dni temu (wrangler do wyczynu oraz quad) i nikt nie dzwoni, nie pisze... Cóś chyba poszło nie tak, kurka wodna.
A może ktoś mnie bierze za tego drugiego, co nazywa się tak, jak ja i to z imienia i nazwiska, no i do tego jeździ takim samym autem. Raz już tak było, w mordę!
A może ktoś mnie bierze za tego drugiego, co nazywa się tak, jak ja i to z imienia i nazwiska, no i do tego jeździ takim samym autem. Raz już tak było, w mordę!
spokojnie jeszcze nikt nie dostał poczty zwrotnej ,troszkę cierpliwości ,wszystko ruszy pod koniec tygodnia, mam nadzieje że tego . pozdrawiamDOCTOR pisze:Zgłoszenie wysłałem kilka dni temu (wrangler do wyczynu oraz quad) i nikt nie dzwoni, nie pisze... Cóś chyba poszło nie tak, kurka wodna.
@MikeWs
Porozumienie dotyczy klasyfikacji w ramach wspólnych (PL0-PL3,PLQ) klas po poszczególnych imprezach
Stąd wzięła się idea PLP. Jednakże każda z imprez rządzi się swoimi prawami
oraz regulaminami. Trzeba to uszanować. Dlatego na Zmocie zostanie trasa Turystyczna i Przygodowa, która nijak się ma do PLP, a na Mazowieckich rozmiar opon jest ograniczony. Na Bobku zaś wystepują próby sędziowskie itp itd.
Info niebawem na stronie PLP. Tylko ci graficy mnie dobijają
Porozumienie dotyczy klasyfikacji w ramach wspólnych (PL0-PL3,PLQ) klas po poszczególnych imprezach
Info niebawem na stronie PLP. Tylko ci graficy mnie dobijają
Moi kochani
jest wiele racji w braku spójności w zasadach PLP ,dlatego też zebrowy klub nie mogąc dopuścić do tego ,żeby na naszej imprezce były zgrzyty dopuszczamy oponki do 42'' i ani grama,milimetra itd.więcej
dzięki franc za obronę naszej równiny ,po sierpniu na mazowszu będzie dużo wąwozów i jarów, ale zawsze można to zwalić na zmianę klimatu.
jest wiele racji w braku spójności w zasadach PLP ,dlatego też zebrowy klub nie mogąc dopuścić do tego ,żeby na naszej imprezce były zgrzyty dopuszczamy oponki do 42'' i ani grama,milimetra itd.więcej
dzięki franc za obronę naszej równiny ,po sierpniu na mazowszu będzie dużo wąwozów i jarów, ale zawsze można to zwalić na zmianę klimatu.
MikeWs nie szlifuj,nie tnij,nie skracaj swoich oponek,będą dobre,jak w sam raz do naszej przeprawuweczki 
DZIEKI caraluch ! Ulżyło mi bardzo.
Już bałem się, że nie dostanę się na tak ZACNĄ imprezę ( i nie tylko ja ).
Wiem Marcinie, że każda impreza ma swój regulamin ale jednak należałoby to w ramach PLP ujednolicić. Ja i Tomek jeździmy na 37" mając szerokie Maxisy, sporo ludzi jeździ na 36" Simexach to dlaczego przez te 1 czy 2" nie mogę pojechać w fajnych imprezach? Ja jako posiadacz ciężkiego Parcha nie mam szans przy jeździe na małych, wąskich oponkach bo sam wiesz, że sprzęt ten ciągnie do jądra ziemi. Ograniczenie 35" preferuje natomiast tak lubiane przez wszystkich Suzuki.
Sorki za moje żale ale decydując się na połączenie 3 imprez w PLP trzeba było uwzględnić wszystkie różne aspekty w tym jakoś dopasować regulaminy, w tym ograniczenia, do sprzętów jakie posiadamy.
Jeszcze raz dzięki caraluch za zmianę i jeśli zdecydujecie się mnie zaprosić na swoją imprezę, obiecuję być jeszcze grzeczniejszy niż u Franca
Już bałem się, że nie dostanę się na tak ZACNĄ imprezę ( i nie tylko ja ).
Wiem Marcinie, że każda impreza ma swój regulamin ale jednak należałoby to w ramach PLP ujednolicić. Ja i Tomek jeździmy na 37" mając szerokie Maxisy, sporo ludzi jeździ na 36" Simexach to dlaczego przez te 1 czy 2" nie mogę pojechać w fajnych imprezach? Ja jako posiadacz ciężkiego Parcha nie mam szans przy jeździe na małych, wąskich oponkach bo sam wiesz, że sprzęt ten ciągnie do jądra ziemi. Ograniczenie 35" preferuje natomiast tak lubiane przez wszystkich Suzuki.
Sorki za moje żale ale decydując się na połączenie 3 imprez w PLP trzeba było uwzględnić wszystkie różne aspekty w tym jakoś dopasować regulaminy, w tym ograniczenia, do sprzętów jakie posiadamy.
Jeszcze raz dzięki caraluch za zmianę i jeśli zdecydujecie się mnie zaprosić na swoją imprezę, obiecuję być jeszcze grzeczniejszy niż u Franca
to znaczy co , będzie stać w bazie ze zgaszonym silnikiem , w zamaskowanym ukryciuMikeWs pisze:Jeszcze raz dzięki caraluch za zmianę i jeśli zdecydujecie się mnie zaprosić na swoją imprezę, obiecuję być jeszcze grzeczniejszy niż u Franca
Primo- Nikt nie każe jechać w każdej imprezie,
secundo- od poczatku mówiliśmy, że każda z imprez pozostaje ze swoimi wewnetrznymi regulaminami i kolorytem,
tertio- nic nie będziemy ujednolicać bo nie jesteśmy PT ani PP,
quatro -nie będzie żadnego wspólnego regulaminu- bo to nie ta idea,
quinto- okazuje się, że jednak mogą być większe na Mazowieckich
- I wcale nie wiem czy to dobrze, bo chciałbym, zeby ta impreza była kontynuowana. Wszystko zależy od leśnych i ich późniejszych uwag.
Swoją drogą tak szczerze to dwa cale tyle ci dają w Parchu co mi baletki w tańcu
Byś się lepiej skoncentrował na odchudzeniu potwora to i 35 by dawało radę
bo tak to do jądra idziesz od razu i sobie możesz tymi 37-kami czy nawet 42-kami tylko wiekszy grobik wykopać 
secundo- od poczatku mówiliśmy, że każda z imprez pozostaje ze swoimi wewnetrznymi regulaminami i kolorytem,
quinto- okazuje się, że jednak mogą być większe na Mazowieckich
Swoją drogą tak szczerze to dwa cale tyle ci dają w Parchu co mi baletki w tańcu
Byś się lepiej skoncentrował na odchudzeniu potwora to i 35 by dawało radę
to po co zakładałeś 32' czy 33' do kleszczafranc pisze:Primo- Nikt nie każe jechać w każdej imprezie,
quinto- okazuje się, że jednak mogą być większe na Mazowieckich- I wcale nie wiem czy to dobrze, bo chciałbym, zeby ta impreza była kontynuowana. Wszystko zależy od leśnych i ich późniejszych uwag.
Swoją drogą tak szczerze to dwa cale tyle ci dają w Parchu co mi baletki w tańcu![]()
Byś się lepiej skoncentrował na odchudzeniu potwora to i 35 by dawało radębo tak to do jądra idziesz od razu i sobie możesz tymi 37-kami czy nawet 42-kami tylko wiekszy grobik wykopać
np. Adam Ż na 30' wygrał ostatnią Kaszubię
jak to kiedyś napisałeś
"Budujmy auta do terenu, a nie do regulaminu"(czy jakoś tak)
Suzuki Vitara X90
Przyjadę, stanę i będę patrzył9mm pisze:to znaczy co , będzie stać w bazie ze zgaszonym silnikiem , w zamaskowanym ukryciuMikeWs pisze:Jeszcze raz dzięki caraluch za zmianę i jeśli zdecydujecie się mnie zaprosić na swoją imprezę, obiecuję być jeszcze grzeczniejszy niż u Franca
No widzisz Franc, dopiero mi to łopatologicznie wytłumaczyłeś i teraz człek zrozumiał o co chodziło z PLP-impreza dla Suzuk
Sorki za uszczypliwość ale nie mogłem się powstrzymać
Jeśli przeżyję kosztowo ten sezon to Parch rusza do przebudowy ale dopiero zimą.