Jechać nie jechać
Poland Trophy
Moderator: franc
-
KRÓL ZBIGNIEW
- Kontakt:
Co do nogi, to Francowi współczuję. Co do info Rufia, to prostuję - już nie jedzie; teraz sobie z Sunią pływamy na skutek głupoty suninego właściciela. Impreza super - trudna technicznie, mocno adrelaninowa i zróżnicowana. Perfekcyjny roadbook, trudność w trasie dojazdu a nie w samej pieczątce, która wisi w postaci elektronicznego pudełka na szyji sędziego. Ja początkujący, więc nie mam zbyt szerokiej skali porównawczej ale zdecydowanie polecam. Inna koncepcja niż moja ulubiona Zmota ale nie zgadzam się z Francowym sceptycyzmem.
P.S.
A Zbigniewowi K. dziękuję za słowa otuchy.
P.S.
A Zbigniewowi K. dziękuję za słowa otuchy.
To super, że jest kolejna fajna impreza. Nóżka nie pozwoliła więc jest czego żałować zatem
Na serio to się cieszę, że chłopakom wyszło, bo zapowiedzi mieli straszliwie buńczuczne- wielkie brawa
Chciałem pojechać i się popatrzeć choćby na organizację ( z mego punktu widzenia barzo interesujący aspekt
) ale się nie dało.
Gratulujemy nowej ciekawej imprezy
PS Oby tylko nie został taki gnój jak po PP w Ostródzie ale myślę, że niepozwolą sobie na to
Jak wynik
Pozdro
Na serio to się cieszę, że chłopakom wyszło, bo zapowiedzi mieli straszliwie buńczuczne- wielkie brawa
Chciałem pojechać i się popatrzeć choćby na organizację ( z mego punktu widzenia barzo interesujący aspekt
Gratulujemy nowej ciekawej imprezy
PS Oby tylko nie został taki gnój jak po PP w Ostródzie ale myślę, że niepozwolą sobie na to
Jak wynik
Pozdro
Ja jestem zachwycony strona koncepcyjno-sportową imprezy za którą, jak rozumiem, odpowiadał Piotr Kowal. Dla niego gratulacje i w jego pracy kapitał tej imprezy. Organizacyjnie życzliwie, przyjaźnie i z dużym rozmachem. Komercyjnie; chyba inwestycja w przyszłośc, której powodzenia również szczerze im życzę. Pewnie wiesz, Franc, że rozbujanie imprezy zajmuje trochę czasu.
A na Ełk my też.
P.S.
Czy naprawdę musisz pytać o wynik? Tego tematu raczej wolałbym unikać.
A na Ełk my też.
P.S.
Czy naprawdę musisz pytać o wynik? Tego tematu raczej wolałbym unikać.
Oj tak wiem.
Rozmawiam już z Bigą na temat wypożyczania tego elektronicznego systemu
-podobno bardzo się sprawdził
I jak zwykle na południu już się zaczęłą pyskówka na temat wyników.
Basta Ci ludzie są psycholami
Z...ebią fajną inicjatywę o-rową w tym kraju
Jednak selekcja i nie wpuszcanie pewnych cymbałów to podstawa kooperacji
w sumie to przykre
Rozmawiam już z Bigą na temat wypożyczania tego elektronicznego systemu
I jak zwykle na południu już się zaczęłą pyskówka na temat wyników.
Basta Ci ludzie są psycholami
Z...ebią fajną inicjatywę o-rową w tym kraju
Jednak selekcja i nie wpuszcanie pewnych cymbałów to podstawa kooperacji