Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Na RMPSTach po lapaniu żab przez Studenta beda w tym sezonie wymagac karty wedkarskiej to moze by na Zmocie jakis, nawet najbardziej podstawowy PADI albo CMAS?
Franc - rozmawialem z Piotrkiem Hilluxem i jak widze juz 20 osob w Extremie, mozesz go wpisac na liste, chocby rezerwową? - pewnie niedlugo pojawi sie na forum
Szczegóły wkrótce na stronie imprezy. Póki co zdjątka się wkłądają i podsumowanie zawisło.
Szykować się na listopad i pamiętać, że aura w Rutce nie będzie już taka łaskawa
Ponieważ Paweł P jest znowu daleko od wszelakiej elektroniki, poproszę w jego imieniu o wpisanie go na V Zmotę.
Tak jak na IV edycji - w Turystyk, Samurai
I słowo ciałem się stało i jestem na forum. Ciągle jeszcze kulawy lecz z wielkim niedosytem błota pod stopami. Z całą świadomością oświadczam, że powalczę
No i super
Nie trzeba bedzie robić tzw niemiłej odprawy
Wszyscy, którzy uczestniczyli do tej pory z Zmocie wykazywali sie wysoką kulturą.
Pewno się bedą śmieli, że co to za organizator, który robi imprezy dla znajomych itp itd Ale co tam- ja się cieszę, że dzięki imprezie poznałem wielu nowych fajnych ludzi i oni chcą przyjeźdżać, się dobrze bawić a i mi dzięki nim parę złotych zostaje oraz duża satysfakcja.
Tego się trzymajmy a będzie dobrze
Pzdr