VI ZMOTA Challenge 24-26 października 2008 - ZAPISY
Moderator: franc
- lightbless
- Kontakt:
Na razie zkładająć wariant negatywny czyli nie puszczą nas przez Litwę to ekstrem będzie miał 53 pieczatki a Turystyk 47. Decyzje wciąż nie mogą zapaść. Nasze podania są złożone w Litewskiej Straży Granicznej i Lasach Państwowych
Bardzo pomagają chłopaki z Kowno 4x4 ( tłumaczenia dokumentów, mapy etc etc) Jak zwykle jest tak, że wszyscy mówią, że nie ma problemu można jeździć a jak przychodzi co do czego to nikt nic nie wie ..... Takie pierdu pierdu- znikąd pomocy .......
Powoli mamy już tego dość być może czeka nas jeszcze jedna droga do Rutki celem zmian w RB ( który nota bene jest gotowy od tygodnia )
Szczerze......... to już mi się kur..a nie chce
Nawet jakby mi miało zostać z 15 tysięcy
co jak wiecie jest fikcją
KUR.....WA czy raz nie może cos pójść normalnie ????
Nawet sobie nie zdawałem sprawy co to jest organizacja imprezy na terytorium dwóch Państw
"
Jeżeli się uda to na odprawie nie powiem nic poza: chłopaki ufam Wam, jeżeli coś pójdzie inaczej niż w RB to widzimy się w więzieniu. Z czego ja siedzę po drugiej stronie kratek ..........."
Do imprezy 2 tygodnie a my nie wiemy na czym stoimy
Mamy wprawdzie alternatywę ale będzie mało ciekawie moim zdaniem
Pas graniczny musi być 
Powoli mamy już tego dość być może czeka nas jeszcze jedna droga do Rutki celem zmian w RB ( który nota bene jest gotowy od tygodnia )
Szczerze......... to już mi się kur..a nie chce
Nawet jakby mi miało zostać z 15 tysięcy
KUR.....WA czy raz nie może cos pójść normalnie ????
Nawet sobie nie zdawałem sprawy co to jest organizacja imprezy na terytorium dwóch Państw
"
Jeżeli się uda to na odprawie nie powiem nic poza: chłopaki ufam Wam, jeżeli coś pójdzie inaczej niż w RB to widzimy się w więzieniu. Z czego ja siedzę po drugiej stronie kratek ..........."
Do imprezy 2 tygodnie a my nie wiemy na czym stoimy
Mamy wprawdzie alternatywę ale będzie mało ciekawie moim zdaniem
znam to, a raczej mój tata...franc pisze: Jeżeli się uda to na odprawie nie powiem nic poza: chłopaki ufam Wam, jeżeli coś pójdzie inaczej niż w RB to widzimy się w więzieniu. Z czego ja siedzę po drugiej stronie kratek ..........."![]()
miał podobną sytuacje z Wisłą u nas...
dlatego np. tak bardzo goniliśmy auta z wyciekami oleju...
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
a mialby ktos moze do pozyczenia tirforka na czas zmoty ? do ciagania mojego autobusu w przygodzie...
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- lightbless
- Kontakt:
Zatankuj się na full na początku - nam i tak ostatnio nie starczyło, bo może i 50 km (no a przecież robiliśmy trochę ponad płowę - więc pewnie ze 30 km )
, a i tak przez te 20 godzin wyjeżdziliśmy wszystko do dna. Więc wyszło ze 3 litry na każdy kilometr trasy
. Ale najgorsze było to, że w niedzielę przy stacji stała straż graniczna z niebieskimi, więc z przyczyn formalnych jechaliśmy do Suwałk na oparach, będąc wyprzedzanymi przez wszystkich szybszych od roweru.
Bierz trochę zapasu w kanistry - jakoś tak jest, że nie ma czasu na tankowanie, w czasie kiedy stacja jest czynna.
Bierz trochę zapasu w kanistry - jakoś tak jest, że nie ma czasu na tankowanie, w czasie kiedy stacja jest czynna.
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.