VI ZMOTA Challenge 24-26 października 2008 - ZAPISY
Moderator: franc
- lightbless
- Kontakt:
Ponieważ nie ma jeszcze strony z "autostrada do piekła" zapytam tutaj: czy powyższa informacja oznacza, ze w przygodzie można uzywać - gdy przyjdzie taka konieczność - wyciagarek, a turystyk jest na trapach i tirforze? PL2 i PL3 - wyciagarki bez ograniczen?franc pisze:Nie wiemPrzygoda to klasa gdzie więcej zwiedzisz i zobaczysz- wyciągarka będzie zaś używana sporadycznie. Turystyk hmmm lekka rzeźnia
i mordęga. Samochód no cóż współczuję
ciężki, bez blokad i drogi w naprawie ....
Wybór należy do ciebie
Jezeli tak to czy przygoda ma proby czy tylko przejazd? Jakies stempelki?
Uswiadomcie zielonego prosze
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
Turystyk to taki hardkor bez klasyfikacji (czyli bez ciśnienia). Dwa lata temu jechałem w ekstremie, rok później w turystyku i nie wiem czy trasa nie była nawet trudniejsza (vel Syberiada). Na niektórych próbach ciężkie patrole wklejały tak solidnie, że akcja wyciągania trwała całą noc, z użyciem pomocy zewnętrznych załóg (np. Krecikowej geli z mechanikiem).
Można używać wyciągarki do woli. Ręcznej, elektrycznej, mechanicznej, cokolwiek tam masz.
Przygoda jedzie po dwóch pętlach dojazdówek, dla turystyka i ekstremu, z objazdem najtrudniejszych partii. W zeszłym roku Przygoda miała bardzo ciekawą trasę, obfitującą w podjazdy, gdzie auta bez MT miały bardzo poważne problemy. Ale to była też kwestia pogody.
Jeżeli coś jest w tym roku inaczej to z pewnością Franc mnie poprawi
P.S. ja w tym roku jadę znowu w turystyku, KZJ70 na 33" MT i z jednym elektrykiem.
Można używać wyciągarki do woli. Ręcznej, elektrycznej, mechanicznej, cokolwiek tam masz.
Przygoda jedzie po dwóch pętlach dojazdówek, dla turystyka i ekstremu, z objazdem najtrudniejszych partii. W zeszłym roku Przygoda miała bardzo ciekawą trasę, obfitującą w podjazdy, gdzie auta bez MT miały bardzo poważne problemy. Ale to była też kwestia pogody.
Jeżeli coś jest w tym roku inaczej to z pewnością Franc mnie poprawi
P.S. ja w tym roku jadę znowu w turystyku, KZJ70 na 33" MT i z jednym elektrykiem.
Damian opisał to bardzo trafnie
Jeżeli chcesz popatrzec jak walczą inni, pozwiedzać, porobić foty i z lekka pokonkurować z innymio załogami na nieco dłuższej trasie wybierz Przygodę.
Jeżeli chcesz rywalizować z trudnym terenem i z samym sobą wybierz Turystyka
Jeżeli masz zacięcie sportowe i musisz również porównywac się z innymi wybierz Ekstrem
Ekstrem jest z reguły o 30% trudniejszy niż Turystyk
W tym roku sporo technicznej jazdy ale łagry będą również obecne
Jeżeli chcesz popatrzec jak walczą inni, pozwiedzać, porobić foty i z lekka pokonkurować z innymio załogami na nieco dłuższej trasie wybierz Przygodę.
Jeżeli chcesz rywalizować z trudnym terenem i z samym sobą wybierz Turystyka
Jeżeli masz zacięcie sportowe i musisz również porównywac się z innymi wybierz Ekstrem
Ekstrem jest z reguły o 30% trudniejszy niż Turystyk
W tym roku sporo technicznej jazdy ale łagry będą również obecne
- lightbless
- Kontakt:
Ciśnienie opanowanefranc pisze: Ty takpod warunkiem jazdy na małym ciśnieniu w kołach i jaźni
BTW opony lepsze dużo przygotuj
BTW jesli chodzi o klase , prosze o ,do Wagoneera dopisanie mnie czyli PL2.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2008, o 13:09 przez lightbless, łącznie zmieniany 1 raz.
Pink Flying Carpet
MAY THE FORCE BE WITH YOU GUYS
MAY THE FORCE BE WITH YOU GUYS
Zatem Turystyk koniecznie Francua sirwuplefranc pisze:Nie wiemPrzygoda to klasa gdzie więcej zwiedzisz i zobaczysz- wyciągarka będzie zaś używana sporadycznie. Turystyk hmmm lekka rzeźnia
i mordęga.
eeefranc pisze:Samochód no cóż współczujęciężki, bez blokad i drogi w naprawie ....
Wybór należy do ciebie
wspomniałem o tlc70-ce nie "innym japonskim zacnym cięższym samochodzie":lol:
będę zadowolony, spox