TransPolonia - zachód 2008
No jaja są nieziemskie z tymi pozwoleniami
Okazuję się, że 2 tygodnie temu nastąpiła zmiana w GDLP i wszyscy się obawiają nowego............ Ale tradycyjnie wszystko zależy od człowieka. W niektórych nadleśnictwach wystarczy spokojnie wytłumaczyć a w niektórych pada NIE zanim cokolwiek zdążymy wyjaśnić
Nieprawdopodobna jest to instytucja- szkoda bo w LP są naprawdę ciekawe rzeczy do pooglądania- i w zasadzie trzeba tam dojechać
Mamy za małą siłę przebicia jako turyści zmotoryzowani i generalnie wszyscy nas olewają. A przecież nikt z nas nie chce ,na Boga, upalać po sadzonkach czy dewastować leśnych dróg........ Podobno nowy szef lasów wystosował pismo o totalnym zakazie urządzania imprez- szkoda by to była naprawdę wielka
Okazuję się, że 2 tygodnie temu nastąpiła zmiana w GDLP i wszyscy się obawiają nowego............ Ale tradycyjnie wszystko zależy od człowieka. W niektórych nadleśnictwach wystarczy spokojnie wytłumaczyć a w niektórych pada NIE zanim cokolwiek zdążymy wyjaśnić
Nieprawdopodobna jest to instytucja- szkoda bo w LP są naprawdę ciekawe rzeczy do pooglądania- i w zasadzie trzeba tam dojechać
Mamy za małą siłę przebicia jako turyści zmotoryzowani i generalnie wszyscy nas olewają. A przecież nikt z nas nie chce ,na Boga, upalać po sadzonkach czy dewastować leśnych dróg........ Podobno nowy szef lasów wystosował pismo o totalnym zakazie urządzania imprez- szkoda by to była naprawdę wielka
no my sie tez wstepnie deklarujemy (jak bedziemy o czasie pod KFC to pojedziemy razem - chyba ze cos nam wypadnie jeszcze w miedzy czasie)
tylko pytanie czy nie bedziemy za bardzo zwalniac tempa - my tak do 100 kmh smigamy
bardziej bym nie chcial popitalac 
tylko pytanie czy nie bedziemy za bardzo zwalniac tempa - my tak do 100 kmh smigamy
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kosa20
ale nie dziecko ma trzy miesiące, tylko trzeci miesiąc ciąży jest stwierdzony9mm pisze:Moja młodsza córa , w ósmym miesiącu , borowała z rodzicami po beskidzie i to całkiem ostro , a teraz takie spokojne dziecko jestkosa20 pisze:3-ci miesiąc. lekarz nie widzi takiego wyjazdufranc pisze:OA nie może gdzieś dojechać
![]()
pozdrawiam
kosa. Nie ma co przesadzać.
pozdrawiam
kosa
pomykal i wiecej poki go nie zaczalem motac....
piasty mam zmeczone bardzo i 32" mtki i juz nie chce tak smigac jak dawniej... znaczy smiga ale ja czuje to w kosciach bardzo
piasty mam zmeczone bardzo i 32" mtki i juz nie chce tak smigac jak dawniej... znaczy smiga ale ja czuje to w kosciach bardzo
Autobus czerwony
-
kosa20
to jest fajna opcja z tym piątkiem w nocy.9mm pisze:mała też miała osiem miesięcy , ale w brzuchu
My będziemy czekać nad morzem (lecimy w piątek nocą) , coby sobie browara i smażoną rybkę zjeść
a co do Młodej, to podobno w pierwszym trymestrze wolno duzo mniej niz później, w sensie trzeba ostrożnie. po cholerę kusić licho
pozdrawiam
kosa
nie no chyba jest akurat odwrotnie, ale to już Twoja szanowna wie najlepiej co może a co nie, (moja np latała motolotnią mimo mojego sprzeciwukosa20 pisze:[a co do Młodej, to podobno w pierwszym trymestrze wolno duzo mniej niz później, w sensie trzeba ostrożnie. po cholerę kusić licho![]()
pozdrawiam
kosa
przyznam się że my też planujemy startnąć w piątek może się zintegrujemy wieczorkiem przy rybce jakiejś?
-
kosa20
ja na pewno jadę w sobotę, nadal tylko pytanie czy wcześniej czy później, bo byłem wczoraj w szkole u Młodego, ale tak się wk.u..łem, że nie chciałem podejmować na gorąco decyzji, czy jedzie czy niemalutki33 pisze:nie no chyba jest akurat odwrotnie, ale to już Twoja szanowna wie najlepiej co może a co nie, (moja np latała motolotnią mimo mojego sprzeciwukosa20 pisze:[a co do Młodej, to podobno w pierwszym trymestrze wolno duzo mniej niz później, w sensie trzeba ostrożnie. po cholerę kusić licho![]()
pozdrawiam
kosa)
przyznam się że my też planujemy startnąć w piątek może się zintegrujemy wieczorkiem przy rybce jakiejś?
pozdrawiam
kosa