Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
franc pisze:
A tak btw- może ktoś jest w stanie załątwić strategicznego sponsora, który wyłoży ok. 15-20 kzł- WPISOWE znacznie wtedy spadnie
Marcin,
Ja właśnie o tym pisałem - nie neguję kwoty (mimo, iż wysoka) tylko pulę nagród, ponieważ oprócz statusu imprezy Ci najlepsi z Polski również jeżdżą na imprezy, gdzie można wygrać większą kasę - czy to w postaci nagród rzeczowych czy też pieniężnych. Przy wpisowym na poziomie 500-600 PLN jak główna wygrana to np. hi-lift albo duża skrzynka wyprawowa, ew. drogi kupon na zakup u jakiegoś producenta to pierwszemu na pudle zwraca się wpisowe z częścią kosztów dojazdu. Przy wpisowym 2800 dobrze by było znaleźć strategicznego sponsora, coby właśnie albo obniżył wpisowe, albo podniósł wysokość wygranych.
Jedż na Magam Ja raczej na pewno przesunę termin na maj - są kłopoty organizacyjne po obu stronach. Poza tym na poczatku kwietnia z długofalowych prognoz wynika, że bedzie śnieg.
Wstepna data to połowa maja. Cena około 700 euro w tym pełna akomodacja, 5 dni konkretnej jazdy- INFO niebawem. Na razie nie podaję konkretów ponieważ nie mam na stole paipierów. Powiem tylko, że po Schengen jest trudniej zamiast łatwiej
Franc
Magam jest pewny w 100%. Vitys zależy jeszcze od paru detali. Mam nadzieję, że uda się go przeprowadzić w maju. Powinienem wiedzieć wszystko do połowy lutego
Pzdr
No jak ma być w połowie maja to ja wypadam
Moja starsza pociecha ma wtedy komunię i niestety trzeba na tym przedstawieniu być. Skoro jest nas narazie tak mało to zgraj termin tak, żeby wszystkim pasowało.
Jeśli termin będzie zbyt bliski Magamu to w zasadzie nie wiem kto wogóle przyjedzie na Vytis. Cichy już na 100% będzie na Magamie więc w razie kolizji terminów do Ciebie nie przyjedzie.
Dobrze to poustawiaj żeby państwo byli zadowoleni
Franc jeżeli będzie to koniec koniec sierpnia raczej damy radę. Ale widzę, że termin zmieniony na 8 8 to ciężko będzie mi przyjechać ze względu na urlop z familią. Ale jeszcze nic nie jest dopięte.