Białoruś Ekspress 11-14 września 2014
Re: Białoruś Ekspress 11-14 września 2014
albo jestem niedorobiony albo ślepy. ale gdzie znajdę nr konta?? na stronie nie widzę, w mailu nie widzę i na forach nie widzę...
oki dzeki. ale to nie ta impreza mam nadzieje ze konto aktualne. sle kaske
tej imprezy nie ma opisanej na stronie głównej
Konto takiej jak na wszystkie
Konto takiej jak na wszystkie
Franc o której zbiórka pod Dębami?
Pewno koło 18.00-19.00 cobyśmy browara spożyli na spokojnie 
Chodziło mi o której wyjazd w czwartek. MY dopiero rano przyjedziemy. Nie dam rady być na wieczór. 
Jak najwcześniej. Chciałbym o 8.00 być na granicy. Wyrobisz się ?
Tak.
7,30 przy hotelu będzie oki?
7,30 przy hotelu będzie oki?
Wrócilismy
Było naprawdę superowo i wydaje mi się, że taka idea 4-dniowych wypadów na Białoruś doskonale się sprawdziła
Sporo zwiedziliśmy i troszkę się nawet potaplaliśmy w błocie, choć susza panowała okropna. Pokonaliśmy dwie fajowe drogi przeprawowe z czego ta nad magiczne jezioro tym razem zajęła nam raptem 2 godziny
Była chwila na Malediwach, w Grodnie i u Niemena. Dziękuję wszystkim za towarzystwo i wspólne odkrywanie Białorusi, która mam nadzieję naświetliła Wam się z innej strony. A prawda - cóż ??? Pewno jest gdzieś pośrodku. Ja zaczynam działać, bo rzeczywiście dosyć już tego gadania. Jutro spotkanie w Urzędzie w sprawie pomników. Dawajcie jakoweś fotki bo ja jak zwykle nie mam nic
Aha i znowu się Patrole srały ( oprócz Kotkowego ) a Toyki jechały
Cóż takie życie

Sporo zwiedziliśmy i troszkę się nawet potaplaliśmy w błocie, choć susza panowała okropna. Pokonaliśmy dwie fajowe drogi przeprawowe z czego ta nad magiczne jezioro tym razem zajęła nam raptem 2 godziny
Aha i znowu się Patrole srały ( oprócz Kotkowego ) a Toyki jechały
-
Jerry_Patrol
Biorąc pod uwagę listę z pierwszego postu, to awarii Patroli musiała być cała masa 
Fajnie było. jestem usatysfakcjonowany w 100%. wiem że tam wrócę na wiosnę może 
dzieki wszystkim za świetną zabawę, dzięki Franc za fajną imprezkę. trzeba ten kierunek pielęgnować
dzieki wszystkim za świetną zabawę, dzięki Franc za fajną imprezkę. trzeba ten kierunek pielęgnować
Załatwił coś w tym urzędzie? Kiedy Jana i Cecylię z marmuru wieziem do Bohatyrowicz i ogrodzenie z nierdzewki? 
Jakieś foty ktoś ma?