Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Po dzisiejszym krótkim 3-godzinnym objeździe tychże zapowiadanych terenów mogę powiedzieć jedno: żal mi Was.
Jakbym był bardzo wredny to zrobiłbym imprezę wzdłuż tylko jednego 11km strumyka ciągnącego się przez jeden prywatny teren. Są przy nim: wąwozy, wielkie góry, głębokie torfowe bagna i bóg jeden wie co jeszcze. Samo objechanie i obejście tego wszystkiego zajmie mi chyba tydzień.
Zbroić się bo extremowi nie popuszczę. Turystyk niech też wyposaży się we wszystkie zapomniane gadżety off-roadowe.
Miłej nocy
Toż czytałaś że pływać nie chcą, zbierać buziek nie chcą, jeździć drezynką nie chcą, podchody się nie podobają.
Będzie więc off-road hardcoremadafaka
A o sędzinach przy jakiejś wodzie dla ochłody pamiętam.
Nie wiem Mike, co jest ale mój antywirus nie puszcza mnie na Twoją stronę ( powód pishing ). A zdjęć nie widać w poście tylko obrazki. Czy tylko ja tak mam ?????
Bo nie wiem, po której stronie leży problem
Za dużo zabezpieczeń Marcinie i głupieją. Na 99,9% serwer jest czysty. Sprawdzę raz jeszcze dla spokojności. Jeśli antywir umożliwia, to zrób wyjątek dla serwisu.
franc pisze:Nie wiem Mike, co jest ale mój antywirus nie puszcza mnie na Twoją stronę ( powód pishing ). A zdjęć nie widać w poście tylko obrazki. Czy tylko ja tak mam ?????
U mnie jest McAfee i niby wszystko działa, chociaż po wypełnieniu zgłoszenia miało przysłać potwierdzenie na emalię i nic..
franc pisze:Nie wiem Mike, co jest ale mój antywirus nie puszcza mnie na Twoją stronę ( powód pishing ). A zdjęć nie widać w poście tylko obrazki. Czy tylko ja tak mam ?????
U mnie jest McAfee i niby wszystko działa, chociaż po wypełnieniu zgłoszenia miało przysłać potwierdzenie na emalię i nic..
Może nie zostałeś pozytywnie zweryfikowany , bo Ty awanturny trochę jesteś
Może nie zostałeś pozytywnie zweryfikowany , bo Ty awanturny trochę jesteś
Nie doczytał komunikatu swojego kompa. Tam nie było "pishing" tylko "piss off"
Franc może masz coś zablokowane z obsługą cookies, bo teraz przecież cała akcja jest z tym gównem.