29 kwietnia - 5 maja Transpolonia wschód
Re: 29 kwietnia - 5 maja Transpolonia wschód
Inni mówią i ja to wiem że Franc w terenie najlepszym KO jest.
Problem, jak urobić dziewczynkę 13 letnią że wyjazd ze " starymi " ludżmi może być atrakcyjny.
Problem, jak urobić dziewczynkę 13 letnią że wyjazd ze " starymi " ludżmi może być atrakcyjny.
Dwa lata temu była córka TomKona i się dobrze bawiła - 13 lat
I nawet papierosów nie zaczęła palić po tym wyjeździe
Tu się sporo dzieje - muzea, zabytki, pomniki przyrody, kościóki, podziemna trasa, Żubry, cerkwie, Ilija Prorok, promy, off road, ogniska. Myślę, że nie będzie nudno
I nawet papierosów nie zaczęła palić po tym wyjeździe
Tu się sporo dzieje - muzea, zabytki, pomniki przyrody, kościóki, podziemna trasa, Żubry, cerkwie, Ilija Prorok, promy, off road, ogniska. Myślę, że nie będzie nudno
No i masz. Jedzie ze mną Chaszczu ze swoją córką 15 lat. Twoja więc będzie miała towarzystwo 
fajnie, zaczynam rozmawiać ze swoją.
I do tego jeszcze Michał bierze dwoje dzieciaków 8 i 12 lat
Towarzystwo więc będzie 
Zaliczka już wpłacona,więc jedziemy.
Michał i Dominika
Michał i Dominika
Mam nadzieję, że już wszyscy dostali info o TP. Pogoda zapowiada się świetna
Widzimy się wieczorem w niedzielę w Rytrze
Pierwszy raz będę jechał z psem

Widzimy się wieczorem w niedzielę w Rytrze
Pierwszy raz będę jechał z psem
Pies czy suka...franc pisze: Pierwszy raz będę jechał z psem![]()
Pies - Lessie bardzo miły i przyjaźnie usposobiony do dzieciaków. Sierści tylko będę miał pełen samochód 
Dzięki wszystkim za fantastyczną podróż po Polskiej Ścianie Wschodniej. Mam nadzieję, że niemałe koszty, które poniesliście w związku z TransPolonią choć po części wynagrodzą Wam wspomnienia z naszej wspólnej wyrypy.
Dzięki za piękne towarzystwo i niezapomnianie wieczory i przede wszystkim za brak upierdliwości oraz mega zaangażowanie i pomoc przy wydobywaniu Toyki Przemka i Ewy.
Fotki, fotki, fotki - bo ja mam tylko 5 zdjęć - gdyż jak zwykle byłem w szale
Dzięki za piękne towarzystwo i niezapomnianie wieczory i przede wszystkim za brak upierdliwości oraz mega zaangażowanie i pomoc przy wydobywaniu Toyki Przemka i Ewy.
Fotki, fotki, fotki - bo ja mam tylko 5 zdjęć - gdyż jak zwykle byłem w szale
oj przy tej pogodzie i nasączeniu traktów musiało być na bogato na wschodzie 
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
My również dziękujemy wszystkim za wspaniałe towarzystwo, wieczorne rozmowy i wspólne mknięcie. Coś w tej jeździe jest, że mimo zmęczenia pozwala się wyłączyć z codziennego życia i chce się jej więcej i więcej. Wisienka na torcie to pobyt nad litewskim strumieniem i fakultety inżynieryjno hydrologiczne 
np:franc pisze:zdjęcia poproszę jakoweś
No tak...Cały wieczór spędziłem na próbie zamieszczenia zdjęć z Picasy. Zawsze się udawało ale już nie działa. Poddaję się