Zmociątko - I runda PLP 2013
Moderator: franc
Re: Zmociątko - I runda PLP 2013
Proszę wszelkie info na temat Zmociątka : http://adrenalinka.pl/zmociatko/zmociatko-informacje
Uwaga - nowa baza !!!!
Trasa bedzie ciekawa wykorzystująca stare i nowe miejsca. Jak na przeprawówkę przystało będą ciągi ale nie niemożliwe do przejechania. W klasie Turystycznej sporo ładnych widoczków !!!!
Zapraszam serdecznie
Uwaga - nowa baza !!!!
Trasa bedzie ciekawa wykorzystująca stare i nowe miejsca. Jak na przeprawówkę przystało będą ciągi ale nie niemożliwe do przejechania. W klasie Turystycznej sporo ładnych widoczków !!!!
Zapraszam serdecznie
Re: Zmociątko - I runda PLP 2013 lista w 1 poście
Jeszcze zapisów nie ma, a już locum udało się zaklepać
. Według właścicielki (?) miejsca do spania to "studio" - dwa pokoje + wspólna łazienka. Zarezerwowałem jeden pokój na dwie osoby, drugi wolny - ktoś chętny ?
Czyli będę(dziemy)
Sprzęgło - jutro się okaże, czy koncepcja prawidłowa
Czyli będę(dziemy)
Sprzęgło - jutro się okaże, czy koncepcja prawidłowa
Jeszcze tylko parę wiosen, jeszcze parę przygód z losem...
Ludziska - ściesniajcie się tam bo jest tylko 12 pokojów a ludzi znacznie więcej. Są 3,4-ki więc można się dobrać w pary. Kilka pokojów jest ze wspólnymi łazienkami ale chyba dacie sobie radę. Jutro być może uda mi się podrzucić kolejne lokum około 2 km od bazy. Za to jest duuuuuży parking, miejsce na namioty i bedzie fajny bankiet.
- kaczor1202
jak to nie ma zapisówJeszcze zapisów nie ma, a już locum udało się zaklepać
KDJ 125: niejazd terenowy
kaczor1202 pisze:jak to nie ma zapisówJeszcze zapisów nie ma, a już locum udało się zaklepać, ja sie juz zapisałem, jest info na stronie Zmociątka
U mnie wyświetla się tylko "komunikat nr 1" i to wszystko
To gdzie się zapisałeś ???
- kaczor1202
no przecie u Franca
na zakladce Zmociatko u gory masz "menu' , a z prawej strony jest Zgłoszenie, tam wszystkoładnie napisane
na zakladce Zmociatko u gory masz "menu' , a z prawej strony jest Zgłoszenie, tam wszystkoładnie napisane
KDJ 125: niejazd terenowy
Miałem otwartą "starą" stronę : http://adrenalinka.pl/zmociatko/[b]iii- ... informacje[/b] na której nie było zakładek
Dopiero po Twoim poście poszukałem uaktualnionej, wysłałem, ale czy jeszcze się załapię ?
Dopiero po Twoim poście poszukałem uaktualnionej, wysłałem, ale czy jeszcze się załapię ?
nie wygłupiaj się - na razie jest zgłoszonych 11 załóg a wśród nich Ty
Mam nadzieję, że do 30-40 stki dobijemy i na tyle się nastawiam 
franc pisze:nie wygłupiaj się - )
PS
Przejrzałem jeszcze regulamin.... nowa klasa "PLT" - jakie windy dopuszczalne ?
dowolne pod warunkiem masy powyżej 1600 kg i samochodu, który jest samochodem a nie rozrzutnikiem do gnoju. Twój jako, że jeździsz na imprezy na kołach spokojnie się kwalifikuje 
... do przemyślenia ...
- dominik502
Czy PL-3 i PL-2 będą miały tą samą trasę?
Nie specjalnie widzi mi się topienie w gnoju po klamki ( najwyżej do pasa), a z drugiej nie po to mam windę, żeby ją plombować.
Przejechanie PLT w zeszłym roku bez windy było chyba niemożliwe.
Nie specjalnie widzi mi się topienie w gnoju po klamki ( najwyżej do pasa), a z drugiej nie po to mam windę, żeby ją plombować.
Przejechanie PLT w zeszłym roku bez windy było chyba niemożliwe.
Było możliwe 
OFF-ROAD to SZTUKA
(wyrzucania pieniędzy w błoto)
http://www.ekipa4x4.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
(wyrzucania pieniędzy w błoto)
http://www.ekipa4x4.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- dominik502
Rozumiem franc, że chodzi o to, aby wyrównać szanse (w zeszłym roku całe pudło było dla samurajów) . Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie oddzielnej klasyfikacji dla aut do 1800kg i poniżej 1800kg.
Nigdy nie będzie sprawiedliwie. U nas chodzi o zabawę a nie o pucharki
Trasa jest ta sama i od Ciebie zależy które fotopunkty bierzesz, a które omijasz - kwestia taktyki mega waznej w PL2 ( czasami lepiej odpuscić 10 pkt w gnoju, które bedziesz robił 4 godziny i zarżniesz windę a w tym czasie zrobić sporo innego). Tak jak napisał Rogal w zeszłym roku ich Suza zrobiła komplet tylko z tirforem
W tym sezonie auto do Turystyka rzeczywiscie ma być autem do Turystyki
( wyprawy, podróże etc).... a dużego gnoju oprócz 2 prób nie ma. Sporo żwirowni, trawersików itp- zresztą znasz teren to co będę opisywał.
Wprowadzanie kolejnej klasyfikacji mija się z celem bo za chwile bedzie więcej klasyfikacji niż aut
Będzie Pan zadowolony z PL2 albo Pilot bedzie mniej zadowolony z PLT i tirfora
Pozdrówka
( wyprawy, podróże etc).... a dużego gnoju oprócz 2 prób nie ma. Sporo żwirowni, trawersików itp- zresztą znasz teren to co będę opisywał.
Wprowadzanie kolejnej klasyfikacji mija się z celem bo za chwile bedzie więcej klasyfikacji niż aut
Będzie Pan zadowolony z PL2 albo Pilot bedzie mniej zadowolony z PLT i tirfora
Pozdrówka