IV Noc Kormorana 2012 III runda PLP

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
martinezz

Re: IV Noc Kormorana 2012 III runda PLP

Post autor: martinezz »

Organizacja 10/10
Teren 10/10
Towarzystwo 10/10

...było baśniowo :) thx

pzdr
./martinezz
http://www.mudmax.pl - Team MudMax
as1

Post autor: as1 »

my również dziękujemy, super organizacja i super towarzystwo, do zobaczenia w sokółce :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fergie

Post autor: Fergie »

Dziękuję wszystkim za wszystko, było obłędnie :D
Jutro dłuższa litania podziękowań i wrażeń :wink:
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

Post autor: Ma-Rysia »

Adas pisze:jak poszło Bobonowi ?
Obrazek

mało ważne jak - ważne ze objechał Fredzia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Panie i panowie róbcie to dalej :mrgreen: tak aby w następnym roku zrobić jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz
było zajebiascie
TEAM FX
Awatar użytkownika
MikeWs

Post autor: MikeWs »

W jednym słowie DZIĘKUJĘ.
Jak się już ogarnę to skrobnę więcej.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

Było hm... zacnie to mało powiedziane... moze lepiej cholerniemegagrubo :!:
Dopiero doszedłem do siebie :mrgreen: Urozmaicenie trasy rewela :!: płyty trochę za łatwe ale zajebiście że były takie próby mi się podobają a nie tylko pierdo...y łagier...łagier...łagier...
NK dzięki organizatorom stało się naprawdę megamocną imprezą :!:
A dudek nie licząc tego rowka bodajże przy 5 pieczątce nie był taki straszny jak go pisano :mrgreen:
Ten sezon mi się zajebiście podoba Zuza jest praktycznie bezawaryjna pozwala za każdym razem wziąć komplet, jeszcze tylko skręt w niej poprawić i będzie megasucz :)
@Dziewczyny i reszta sędziowie szacun naprawdę megaszacun za wytrwałość w takich warunkach :!:
@Piotr, Mike i reszta orgów... nie ma co poziom najwyższy z możliwych tak trzymać :!:
@Kalia słonko kto Cię tak ukrzywdził :?:
@Cichy i Dudek dzięki 8)
@Mike może do Sokółki Ci wybaczę...
@Ela, Generał dzięki za kawkę :wink:
@Wiewiorek pamiętaj o marchewce :wink: :mrgreen:
I wszystkim za megaatmoswerę jaka panowała 8)
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
fredzio

Post autor: fredzio »

BYLO milo i bardzo cieplo TRASA przygotowana pięknie RAJD WSPANIALY :arrow: . podziękowanie dla ŻUKA , CICHEGO za kilko godzinny wspólny pobyt u Pana agenta dudka i za próbę udzielenia pomocy :arrow: . Piętką za odwiedziny nas na biesiadzie u DUDKA i oddanie nam wlasnej ostatniej butelki napoju . DLA Ignacy z Patrol i calej grupy z Sokólki podziękowania za wyrwanie mojej starej suzuki ze strasznej czarnej dziury .BEZ WASZEJ POMOCY TO DO DZISIAJ JESZCZE BYŚMY TAM SIEDZIELI . JESZCE RAZ DZIĘKUJE . To byla moja 2 próba przejechania dutka . :mrgreen: w przyszlym roku do mojej suzuki dokladam jeden metr rury pcv ponad dach i go przejadę :idea:
Awatar użytkownika
porombka

Post autor: porombka »

Rajd Reeeeeweeeeelacja!!!!
Próby, organizacja, baza, bankiet, towarzystwo, pogoda 100/10
żałuję tylko że sprzęt umarł zaraz na początku i nie dane mi było zdać karty, ale za to zrobiliśmy z Wojtusiem piękny team, quad z pilotem, tego chyba jeszcze nie było :mrgreen:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

I tak wracając do naszych nocnych dyskusji to fakt, że off road nigdy nie będzie sprawiedliwy :)
Widać to po zmianach w nastawieniu nawet do przeprawówek. Serwisy mobilne, trzech pilotów, trzyosobowe załogi w Suzukach itp itd. Mnie to generalnie śmieszy ale widocznie takie czasy nastały :)
Dla mnie osobiście przygoda zaczyna się tam gdzie jestem zdany tylko na siebie i na ewentualną pomoc życzliwych kolegów.
Defekt w bagnie, wspólne wyciąganie, kombinowanie części, walka z tym żeby na trasę powrócić itp itd.
I tak gdyby nie Zbyszek Dolata to w ogóle bym sobie nie pojeździł :( bo altek w Gimbusie padł i byłaby dupa. Dzięki Zbychu za przedrajdową bezinteresowną pomoc :!: :mrgreen:

Wyniki pewno Piotr opublikuje w tygodniu ale tak na szybko co zapamiętałem z rozdania :

PLT 1. 9mm i Maciek Adhd, 2 chyba ściana Wschodnia, 3 chyba suwalszczanie ????
PL2 1. Garwolin, 2 Piętaszki, 3. Roman i Ewka
PL3 1. Złomek, 2. Stangu, 3 Zjeebek
PLQ 1. Wojtek 2 i 3 nie wiem

Gratki dla wszystkich :mrgreen:
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

franc pisze:PLT 1. 9mm i Maciek Adhd...
, pracuję nad nim :mrgreen:
Mnie najbardziej ujęli ludzie ,którzy się tam zebrali. Ostatnio pojeździliśmy trochę poza PLP i niby atmosfera fajna itp. , ale tu się czuję jak w domu , takiej ekipy mocnych zawodników , ale też zajebistych kumpli nigdzie indziej nie spotkałem. Szacunek dla wszystkich. Jedyny postulat to wywalić te pier...ne literki , my chyba dłużej szukaliśmy brakujących literek niż robiliśmy komplet pieczęci :mrgreen:. Ja naprawdę , jak mam napisane, jedź dojazdówką 20 to jadę , nie potrzebuję spowalniaczy.Natomiast szukając w byłem u jednego pana pod domem z 10 razy , czemu był zapewne wielce rad :mrgreen: . Poza tym są inne rozwiązania techniczne. Za literkę c w tych krzaczorach to pewnie uszy kogoś piekły , bo kilka życzliwych słów w jego stronę wysłaliśmy :mrgreen: . Punkt medyczny odbieram na + , bo to warto ćwiczyć , te punktowane na czas konkursy poza sportowe , nie powinny rozstrzygać o wyniku. To jest srajd a nie zlot serferów czy miłośników kolei :mrgreen:. Przejazd przez miasto bardzo fajny , zobaczyłem wreszcie jaki piękny ten Wasz Ełk i będę pewnie niedługo tam przelatywał już wakacyjnie z familią. Byłem na pierwszej nocy i była organizacyjna żenada na zajebistym terenie , teraz spróbowaliśmy ponownie i bardzo duże dwa plusy za ww. a trzeci za zaangażowanie i podejście orgów i sędziów , bardzo sympatycznych i profesjonalnych młodych ludzi.
Franc pakuję patrola :mrgreen: , i do zoba na Białorusi :mrgreen:
Awatar użytkownika
Wujek Catkiller

Post autor: Wujek Catkiller »

Adas pisze:jak poszło Bobonowi ?
Obrazek
o tu na przykład wypychał Żuka z łagru :mrgreen:
Obrazek

Łoj się działo :) Dzięki wszystkim za wsio, bo było na prawdę fajnie Obrazek
Awatar użytkownika
Fergie

Post autor: Fergie »

9mm pisze:To jest srajd a nie zlot serferów
No proszę, a my od co drugiej załogi słyszałyśmy, że Sanatorium (zwane też salą tortur lub krematorium :mrgreen: ) to najlepsza próba na całym rajdzie :mrgreen:
May 13

Post autor: May 13 »

9mm pisze:
franc pisze:PLT 1. 9mm i Maciek Adhd...
, pracuję nad nim :mrgreen:
1. Poza tym są inne rozwiązania techniczne.
2. Byłem na pierwszej nocy i była organizacyjna żenada na zajebistym terenie
w dwóch słowach odniesienia:
ad.1 - są ale znacznie bardziej kosztowne, a poza tym to juz nie były pier... buźki tylko łatwe fotopunkty :mrgreen: Nieprawdaż?
ad. 2 - pierwsza była w powijakach, druga była zła i dlatego nie robimy tego juz na tamtym terenie. Nie wstyd jest upaść, wstyd jest podnieść się z pustymi rękoma a wnioskowac z komentarzy, za które bardzo dziekujemy, widać że podnieślimy co nieco
Ku Waszemu zadowoleniu mam nadzieje 8)
May 13

Post autor: May 13 »

Dzieki Wam za dotychczasowe komentarze jak i krytyczne uwagi :P . Ze swojej strony chciałbym podziękować w kolejności Mike'iemu i Cichemu :wink: bez których by sie to nie wydarzyło, tak jak i Szczurowi, który w tamtym roku przecierał urzednicze szlaki :) .
Jeżeli forum to jest czytane przez wszystkich ludzi Prezydenta tudzież jego samego - to podziękowania należą sie władzom Ełku za zrozumienie i umożliwienie nam promowania miasta na nasz sposób :mrgreen:
Dziekuję wszystkim sędziom, którzy poświęcili swój czas i ograniczyli mozliwośc obejrzenia całej trasy służąc Waszym zmaganiom 8)
Dziękuję też wszystkim Wam za prawie wzorową jazdę. O zerwanych tasmach i zjazdach do punktów na rympal w Szczurzym Kanionie nie mówię, ale o zjeżdżonej łace juztak - quady i volvo... Drobiazgi mozna by mnozyc, ale fakt faktem - zaczynamy szanować to co jeszcze mamy. :idea:
Dziekuję za bardzo dobrą atmosferę (poza małym incydentem, kiedy niespodziewanie zagoscilismy galę MMA)

Wyniki:
Turystyk:
1. Załoga nr 12 - Jarek Andrzejewski/Maciek Łągiewczyk - pkt 73 - komplet
2. 39 - Konończuk @Gwizdek/ Piotr Kolada - 73 pkt
3. 29 - Tomasz Bojanowicz/ Piotr Niemiejski/ Michał Rogalski - 73 pkt (i 525 sekund kiedy czwarta załoga - nr 50 - Łukasz Bereda/ Andrzej Ponomarczuk przegrała o ... 2 sekundy)

PLQ
1. 33 - nuda :mrgreen: Wojtek Mejer z pilotem :shock: 107 pkt (3 brakło do kompletu)
2. 35 - Seba Żurawski - 64 pkt
3. 34 - Andrzej Konopka - 62 pkt.

PL-2 elektryki
1. 17 - Marek Bakowski /Praemek Jurewicz - 107 pkt
2. 18 - @Piętaszki - 103 pkt
3. 24 - Roman Muzyka /Ewa Lasota :P :P :P brawo :!: 77 pkt

PL-3 mechaniki
1. 45 - Marcin Owczarek/ Krzyś Pawlak - 110 pkt 408 sek
2. 22 - @Stang/ @Cichy/ @Dudek - 110 pkt 438 sek
3. 53 - @Japa/ @Cukier - 110 pkt 498 sek.

FAIR PLAY - Ignac - potrafił oddać rywalizacje na rzecz pomocy :idea:

Pechowiec - @Małysz - który nie zjechał z lawety :oops:

Reszta w Adrenalince, wkrótce
Awatar użytkownika
kalia

Post autor: kalia »

Stang pisze: @Kalia słonko kto Cię tak ukrzywdził :?:
)
pewien miły pan :) ale jak już mówiłam do Sokółki się zagoi, a z Japą zakładamy nową klasę dla inwalidów :mrgreen:
ODPOWIEDZ