Zmociątko 2012 I rundla PLP
Moderator: franc
-
szczupak12
Re: Zmociątko 2012 I rundla PLP
A co sie dzieje z ekipą z Garwolina moze bysmy sie troszke poscigali Piotrek odalem ci Twoje 50zl i zamilkles.szczupak
Wpłata poszła 
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Uwaga- Licząc Ignaca, Marcina Owczarka i Maya 13 to zostały mi 3 wolne miejsca. Dzisiaj spadam do Załusk i już więcej nie dodrukuję roadbooków !!!
Do obaczyska
Do obaczyska
Maya masz - wpłata poszła. 13 poproszę, zawsze będzie na co zełgać jak się coś spie...y 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
No i po...
Dzięki Orgom za super imprezę jak zwykle przygotowaną na najwyższym poziomie... wyjeździłem się za cały tamten sezon próby normalnie rewela
tylko te pie..olone buźki
ślepnę chyba na starość
No i spotkanie was wszystkich... bezcenne się już następnego doczekać nie moge
Hm... nie wiedziałem że nasza Sucz potrafi pływać bez pianki nie tykając gruntu
Komplet pieczęci zrobiony bez jednej buźki i to mimo jak zwykle megaspokojnej jazdy 30-40km/h, zdjętej opony, padniętego alternatora, blokujących hamulców, zalanej cewki i urwanego amora o swoim kręgosłupie nie wspominając nawet, rehabilitacja zaje.ista nie trzeba po senatoriach jeździć
@Mike dzięki za megasuper pilotaż
@Bobon nie gorączkuj się
mówiłem Jaśkowi że zaraz po Ciebie wracamy...
@Slavko dawaj film, nie odsypiaj
@Franc nie wypalaj się rób tak dalej
bo nie chcę jeszcze odchodzić na off-roadową emeryturę
@Wojtekmejer pozdrowienia od Zyska

Dzięki Orgom za super imprezę jak zwykle przygotowaną na najwyższym poziomie... wyjeździłem się za cały tamten sezon próby normalnie rewela
No i spotkanie was wszystkich... bezcenne się już następnego doczekać nie moge
Hm... nie wiedziałem że nasza Sucz potrafi pływać bez pianki nie tykając gruntu
Komplet pieczęci zrobiony bez jednej buźki i to mimo jak zwykle megaspokojnej jazdy 30-40km/h, zdjętej opony, padniętego alternatora, blokujących hamulców, zalanej cewki i urwanego amora o swoim kręgosłupie nie wspominając nawet, rehabilitacja zaje.ista nie trzeba po senatoriach jeździć
@Mike dzięki za megasuper pilotaż
@Bobon nie gorączkuj się
@Slavko dawaj film, nie odsypiaj
@Franc nie wypalaj się rób tak dalej
@Wojtekmejer pozdrowienia od Zyska
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012, o 12:11 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Stangu
się nie gorączkuje, wszystko jest ok
się nie gorączkuje, wszystko jest ok
Tośmy się najeździli. Samochód pomimo kilku awarii jakoś dowiózł nas do mety. Zbieranie literek to i mnie zaczyna już wnerwiać chociaż spokojny jestem. Czas pomyśleć nad innym rodzajem spowalniaczy bo oczopląsu dostawałem gapiąc się na wszystkie drzewa, kamienie i płoty.
Cała impreza w końcu spokojna, kameralna. Było super!
Powoli trzeba szykować się już na Rz&Rz. Może wtedy auto pojedzie bez defektów.
Dzięki @Franc i reszta ekipy za możliwość pojeżdżenia po fajnych terenach (żwirownia rewelka), a @Stangu za większy spokój z fajerą.
Cała impreza w końcu spokojna, kameralna. Było super!
Powoli trzeba szykować się już na Rz&Rz. Może wtedy auto pojedzie bez defektów.
Dzięki @Franc i reszta ekipy za możliwość pojeżdżenia po fajnych terenach (żwirownia rewelka), a @Stangu za większy spokój z fajerą.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Witam,
serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich uczestników, a dla organizatorów wielkie dzięki za całość:)
PiotreK
PS. znaleźliśmy element od lawety, takie jakieś zabezpieczenie, coś w stylu klina który mocuje się do lawety żeby bryka dalej nie jechała. za tydzień podrzucę fotkę bo nie wiem jak to dokładnie opisać. jeśli ktoś zgubił to proszę o kontakt na priv'a.
serdeczne pozdrowionka dla Wszystkich uczestników, a dla organizatorów wielkie dzięki za całość:)
PiotreK
PS. znaleźliśmy element od lawety, takie jakieś zabezpieczenie, coś w stylu klina który mocuje się do lawety żeby bryka dalej nie jechała. za tydzień podrzucę fotkę bo nie wiem jak to dokładnie opisać. jeśli ktoś zgubił to proszę o kontakt na priv'a.
Piotr właśnie zgubiliśmy stoper jak jechaliśmy po jakąś Toyotę na żwirownię pierwszego dnia, a drugi jak wyjeżdżaliśmy po imprezie
flaszka będzie tylko zabierz na Rz&Rz

flaszka będzie tylko zabierz na Rz&Rz

Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012, o 12:06 przez Stang, łącznie zmieniany 2 razy.
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
to i ja dziękuje za świetną zabawę, chociaż tylko jako sędzia ale miło było znowu was spotkać i na was popatrzeć 
- dominik502
Dzięki za fajną imprezkę, bezciśnieniową atmosferę i miłe towarzystwo.
Impreza jak zwykle rewelacyjna... naprawde Panie i Panowie szacun, za organizację, za piękna jazdę i umożliwienie nagrania mi tego wszystkiego
Pracuje w pocie czoła nad filmem, ale ogrom materiału mnie przytłacza, na drugi dzien kreciliśmy na dwie kamery... jest z czego wybierać .. cierpliwości.
@Stangu piekne wodowanie Suzy!
@Yapa ... hmm za wszystko

Pracuje w pocie czoła nad filmem, ale ogrom materiału mnie przytłacza, na drugi dzien kreciliśmy na dwie kamery... jest z czego wybierać .. cierpliwości.
@Stangu piekne wodowanie Suzy!
@Yapa ... hmm za wszystko
my również dziękujemy z fajną imprezkę,
chociaż muszę powiedzieć że próby typu vinnetou powinny być zdecydowanie dłuższe ;-)
pozdrawiamy wszystkich i czekam na Rz&Rz
chociaż muszę powiedzieć że próby typu vinnetou powinny być zdecydowanie dłuższe ;-)
pozdrawiamy wszystkich i czekam na Rz&Rz
Dzieki wszystkim za wspólna zabawę a @Francowi, ze chciało się mu, tak jak to bedzie w kazdym kolejnym roku, zebrac nas wszystkich do kupy
Do zobaczenia na Rz&Rz
@Franc - wiosła na ten prom brać? A kapoki?
Do zobaczenia na Rz&Rz
@Franc - wiosła na ten prom brać? A kapoki?
...w błoto po złoto...
Dziękuję za tak super przyjęcie mnie jak zwykle
, za dowiezienie we właściwe miejsca oraz znoszenie mojego aparatu
A z tego wszystkiego powstało to - http://wiewiorek.pl/Offroad2012/Samocho ... index.html
Ławkowiczon specjalne podziekowania
Wiewiórek
A z tego wszystkiego powstało to - http://wiewiorek.pl/Offroad2012/Samocho ... index.html
Ławkowiczon specjalne podziekowania
Wiewiórek