IV Zmota Challenge
Moderator: franc
Franc dzięki , Staneliście na wysokości zadania . Poczatki były ciężkie , ale cały czas trzymałeś ze Swoja ekipą wysoko poprzeczkę i jak na razie nie opada Wam
Z każda edycją jest coraz lepiej . Wielu moze sie od Ciebie i Twojej załogi uczyć jak robić imprezy . Książka bez błędów , próby ciekawe i blisko siebie , a i oprawa zawsze OK. Szkłem .... nie podcieracie . ZAJEBISTA IMPRA Dzięki 
GAMENESS
właściciel autka miał ostatnio cięzkie dni w robocie i jego Pani zadzwoniła cobym go wyrwał zanim połowe ludzi wyjebie z pracy. ale nikt nie wpadł że przez to wszystko w patrolku badań nie było.(stacja nawet we wsi tam była i można zrobić było). no i tak chłopaki z przymusu nam zabrali dowodzikkrecik pisze:a swoją droga, to za co zatrzymali ? :>
wiesz a gdybyśmy walneli boka lub dacha to i autocasco nie robi bez badańkrecik pisze:e tam, to ze tak powiem zadne przewinienie ;)
tyle tylko ze trzeba wycieczke do urzedu zrobic ;)
a tak to żeczywiście nic groźnego nawet zapytali ile dni chcemy na świstku jeździć. bardzo mili i tak jak napisałem nawet nie szkoda było im go oddawać
Franc jeszcze raz dzięki za imprezę, dla nas to tak naprawdę I rajdzik - impreza ( no bo Łemko to ch ...
) więc poprzeczkę poziomu na jakim powinno się to organizować i jak powinien wyglądać rajd postawiłeś baaardzo wysoko.
Było wszystko co powinno być na profesjonalnej imprezie, do zobaczenia na następnej

Było wszystko co powinno być na profesjonalnej imprezie, do zobaczenia na następnej
MERC G300
Franc - jestem jaki jestem, dla pucharów nie jeżdżę - zgodnie z punktacją zamieszczoną na stronie poprzedniej my jesteśmy na drugim miejscu. Stąd moje pytanie - te rączki za zbliżenie się do ideału wręczone nam na podsumowaniu to na pewno powinny być dla nas ???????
mel - jeep grand cherokee nr 4 - zespół w składzie Wojciech Fila i Piotr Dzieciuchowicz.
mel - jeep grand cherokee nr 4 - zespół w składzie Wojciech Fila i Piotr Dzieciuchowicz.
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Mel - Ty się nie stresuj, gdyby nie Wy to my byśmy takiego wyniku nie mieli i gdyby nie my to Wy też byście byli na szarym końcu
Łapkami się możemy podzielić jak by co
Do zobaczyska w środę. 
Łapkami się możemy podzielić jak by co
TYLKO ... Jeep Wagoneer XJ 4.0 94 - lift 9.5" RE i koła...38.5x14.5R16 
wiesz co napewno jade toyką ale tez napewno w turystyku. fajnie by było gdyby jednak nasz traski się przecinały gdzieniegdzie by zobaczyć co wy wyczyniacie. a już zupełnie zajefajnie by było gdyby ta sama traska była a tylko próby inne.Klamer pisze:Kwiatek, ale teraz to zaden turystyk tylko jedziesz Toyka do ekstremu