Franc, co do numerów to nasz nissan ma ESKL 539 jednak jak ci mówiłem szukam innego pojazdu do pożyczenia na wyjazd i być może to będzie Twój chyba, że ktoś z czytających ma inne propozycje - niedrogo (Franc ma za bezcen ) Mój nissan jako jedyny nie pracuje na linii V8-skrzynia i pewnie bez zamianki na manual się nie uda więc jestem w d... .
Będziemy w kontakcie.
Pozdro:
M&M
Przejechalismy TransBiałoruś Samuraikiem i wyszła z tego fajna przygoda. A miałem go tylko do zabawy na wsi . Szkoda ze już go nie mam, bo bym go Wam pożyczył. Mielibyście niezapomniane przeżycia..
Hinek pisze:Przejechalismy TransBiałoruś Samuraikiem i wyszła z tego fajna przygoda. A miałem go tylko do zabawy na wsi . Szkoda ze już go nie mam, bo bym go Wam pożyczył. Mielibyście niezapomniane przeżycia..
Pamiętam Pamiętam byliśmy na niej przecież razem i pewnie teraz nas czeka taka frajda ;)
aż takich ekstremów nie przewiduję
Powoli tj do wtorku proszę o resztę wpłat.
Stan na dziś:
1. Kroll- 0
2. Piotr i Ewa - 0
3. Hinek -0
4. Rav 0
5. Borty 0
6. Maiki opłata za wizę dla dzieciaków ok. 1010 zł
7. 9mm- 0
8. Michał i Magda -900
9. Mariusz Śląsk-0
@Franc,
te trapy to na poważnie?
Byłem u Kisiela, a on mi daje takie co to most mogą zastąpić, stalowe, łączone - razem ponad 2,7m
Muszę auto przebudować a czasu mało....
Nie no takich to nie bierz. Dobrze by było aby były ze 3 pary chociaż Ja mam jedne ale już ząb czasu je nadwyrężył powoli i jak pękną to się nie pozbieramy w kilku miejscach