ZMOTKA V
Moderator: franc
Re: ZMOTKA V - SPOŁECZNA LISTA STARTOWA
no to wpłacamy i rezerwujemy u p. ALicji 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
Zrobiłem ponad 70% trasy
ale niestety klęknęło łożysko oporowe i musze sie ewakuowac celem wymiany bolidu.
Jedno co chce napisac to to, że jeżeli się wymienia sprzęgło w Patrolu to warto k***a JEGO MAĆ po całym dniu pierdo...nia i zylionie złotych włożyc tam gumkę za 35 zł, która zapobiega dostawaniu się syfu- inaczej operacja wymiany sprzegla jest na rok !!!!! i na kant dupy taka robota
Jak Boga kocham chyba otworze serwis 4x4 bo brak elementarnych zasad i przewidywania konsekwencji czynow wsrod polskich serwisow 4x4 to jest dramat

Jedno co chce napisac to to, że jeżeli się wymienia sprzęgło w Patrolu to warto k***a JEGO MAĆ po całym dniu pierdo...nia i zylionie złotych włożyc tam gumkę za 35 zł, która zapobiega dostawaniu się syfu- inaczej operacja wymiany sprzegla jest na rok !!!!! i na kant dupy taka robota
Jak Boga kocham chyba otworze serwis 4x4 bo brak elementarnych zasad i przewidywania konsekwencji czynow wsrod polskich serwisow 4x4 to jest dramat
-
DAREK-JEEP
- Kontakt:
Otwórz jeszcze przy okazji warsztatu,sklep 4x4 
Ostatnio zmieniony 16 maja 2011, o 05:57 przez DAREK-JEEP, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeep Cherokee 4.0l
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
-
DAREK-JEEP
- Kontakt:
Twoje szczęście
. Ale sklep 4x4 z dobrymi cenami mógłbyś otworzyć . 
Jeep Cherokee 4.0l
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
Nissan Patrol K260
Nissan Patrol Y60
NO NO - OTWIERAJ WARSZTAT MARCINIE
BO NA "TYCH " PARTACZY TO NIE MA CO LICZYĆ
TEAM FX
Trasa V jubileuszowej i zarazem OSTATNIEJ ZMOTKI została wytyczona
Będzie sporo nowości ( bagienka, zdroje, trawersy i góra
)
Poniżej kilka fotek z układania trasy :

Jak zwykle będzie niezapomniany bankiet ( mam nadzieję, że z kulturą ), klimatyczna baza w lesniczówce i niezwykle przychylni mieszkańcy
W ten weekend jadę dograć jeszcze starty i ostatnie próby. A będzie ich tyma razem 13 ( w tym 3 superowe triale, 2 trawersy, 2 duże góry, 2 konkretne bagna oraz sporo bagienek, błotka, trawersików i piachu) Trasa nieco krótsza bo wynosząca 48 km oferuje malownicze widoki i 15 punktów nawigacyjnych. 2 klasy Ekstrem i Turystyk.
Limit miejsc 45 załóg. Termin 18-19 czerwca.
Zapraszamy
Franc&Marecki
Będzie sporo nowości ( bagienka, zdroje, trawersy i góra
Poniżej kilka fotek z układania trasy :

Jak zwykle będzie niezapomniany bankiet ( mam nadzieję, że z kulturą ), klimatyczna baza w lesniczówce i niezwykle przychylni mieszkańcy
W ten weekend jadę dograć jeszcze starty i ostatnie próby. A będzie ich tyma razem 13 ( w tym 3 superowe triale, 2 trawersy, 2 duże góry, 2 konkretne bagna oraz sporo bagienek, błotka, trawersików i piachu) Trasa nieco krótsza bo wynosząca 48 km oferuje malownicze widoki i 15 punktów nawigacyjnych. 2 klasy Ekstrem i Turystyk.
Limit miejsc 45 załóg. Termin 18-19 czerwca.
Zapraszamy
Franc&Marecki
Usypiamy tę imprezę. Zresztą prawdopodobnie zrobię jeszcze tylko 2 Zmociątka i 2 Zmoty i koniec organizacji rajdów 4x4.
Jest w tym kraju tyle imprez, że będzie gdzie jeździć
- jarem
- Kontakt:
imprez na które warto pojechać jest tyle co kot napłakał....
Szkoda że nie damy rady pojechać....
Szkoda że nie damy rady pojechać....
LOW RANGE 4x4 TEAM
na prawym
na prawym
@Franc nie pitolfranc pisze:Usypiamy tę imprezę. Zresztą prawdopodobnie zrobię jeszcze tylko 2 Zmociątka i 2 Zmoty i koniec organizacji rajdów 4x4.
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Motywację straciłem czyli radość z robienia rajdów.
Cóż każdy z orgów Ci to powie i Kylon i Saso i Kosiak i Rafał Trwoga i Podol- robisz 10 imprez i się wypalasz. Ja zrobiłem już 15 i mam dość
Zmotka ma fajny klimat ale już go nie czuję. Usypiam na 5 jubileuszowej. W Długosiodle będzie natomiast zlot Nissanów 4x4.
Może zrobię jeszcze kiedyś moją wymarzoną Zmotę Trophy na Białorusi
Cóż każdy z orgów Ci to powie i Kylon i Saso i Kosiak i Rafał Trwoga i Podol- robisz 10 imprez i się wypalasz. Ja zrobiłem już 15 i mam dość
Może zrobię jeszcze kiedyś moją wymarzoną Zmotę Trophy na Białorusi
Bobka też już nima 
A jakie są bonusy dla załóg 100% kobiecych..? 
No cóż wszystko się kiedyś kończy Zmotka , Zmociątko szkoda bo fajne imprezy ale za Zmotę to my Cię wszyscy normalnie za .... powiesimy i odchodzimy na rajdową emeryturę ...
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ