Białoruś Hardcore 11-17 kwietnia 2011 ZAPISY

Ekspedycje i wyprawy z wykorzystaniem samochodów terenowych. Możliwość zapisów na imprezy adrenalinka.pl

Moderatorzy: franc, Student

Igor
Kontakt:

Re: Białoruś Hardcore 11-17 kwietnia 2011 ZAPISY

Post autor: Igor »

Dobra, luz Franc, nie musisz nigdzie dzwonić, wezmę górką a nóż się przyda.... kur..a latam już dziś jak z pieprzem a jeszcze nic nie ogarnąłem ... :mrgreen:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Młody 10 euro :D
Igor
Kontakt:

O to luz, dziękuję :D tak się jeszcze nad szamką zastanawiam ale rozumiem że sklepy dojeżdżają codziennie ? czy raczej ten obiadek na każdy dzień zabrać jakiś słoiczek czy cóś ??

A i jeszcze, nie wiesz Franc czy ktoś nocuje w tym hoteliku czy wszyscy spotykają się rano ? my mamy z Gdyni kawałek drogi i zastanawiam się czy spać pod Dębami czy gdzieś w namiocie się kimnąć :mrgreen:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Ja prawdopodobnie zwalę się tam późnym wieczorem w sobotę :)
Słoiczków kilka weź ale bez przesady. Pierwszego dnia jest wielki supermarket w Brześciu ( się zdziwisz co oni tam mają) a na całej trasie spotykamy sklepiki z podstawowymi rzeczami ( mleko, chleb, kiełba itp)
Igor
Kontakt:

No to rezerwujemy pokoik i czekam na kierownika :D oczywiście jak dojedziemy do granicy naszym gratem :mrgreen:
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

mam wieści z frontu , że jest grubiej niż w zeszłym roku , droga pierwszego dnia (kto był to wie o czym mówię) jest jeszcze cięższa. Genryk urwał PTO , uszkodzona blokada , sprzęgło itp. nie wiem na ile poważnie , ale turnus dla niektórych może być zaskoczeniem :mrgreen:
patrykxj

Post autor: patrykxj »

9mm pisze:mam wieści z frontu , że jest grubiej niż w zeszłym roku , droga pierwszego dnia (kto był to wie o czym mówię) jest jeszcze cięższa. Genryk urwał PTO , uszkodzona blokada , sprzęgło itp. nie wiem na ile poważnie , ale turnus dla niektórych może być zaskoczeniem :mrgreen:
No to faktycznie grubo, niezła zabawa się tam szykuje !!! Jak będziesz miał nowe wieści to pisz dziewiąty, pzdr!
Awatar użytkownika
9mm

wojenny raport cd. Nocleg grupy pod wiatką w lesie , którą minęliśmy pierwszego dnia. Tylko rok temu stała ona w błocie , teraz w środku jeziorka :mrgreen: Robical ze swoim kierownikiem w szale , popartym bieriezowką 8) postanowili zaatakować dalej trasę , efekt: złamana winda , nocleg na bagnach , wyciągnął ich dopiero ciągnik na blokadach ściągnięty od miejscowych :mrgreen: , generalnie bardzo grubo , odwrót w kierunku trasy Białoruś turystycznie ...
tata

Post autor: tata »

9mm pisze:wojenny raport cd. Nocleg grupy pod wiatką w lesie , którą minęliśmy pierwszego dnia. Tylko rok temu stała ona w błocie , teraz w środku jeziorka :mrgreen: Robical ze swoim kierownikiem w szale , popartym bieriezowką 8) postanowili zaatakować dalej trasę , efekt: złamana winda , nocleg na bagnach , wyciągnął ich dopiero ciągnik na blokadach ściągnięty od miejscowych :mrgreen: , generalnie bardzo grubo , odwrót w kierunku trasy Białoruś turystycznie ...
Wygląda na to, że sierpniowy wyjazd na tej trasie z Francem to była SAHARA w porównaniu do tego co opisujesz :D Chyba zazdrość mnie ogarnia :mrgreen:
Awatar użytkownika
Hinek

Post autor: Hinek »

Zakładam że brak informacji jest dobrą informacją :mrgreen:
Awatar użytkownika
9mm

wszyscy szczęśliwie wrócili , niech się wypowiedzą aktorzy przedstawienia , ja tylko przekazywałem strzępki komunikatów. Gadałem dzisiaj z Francem , generalnie wojna , trasy które ledwo przejechaliśmy w zeszłym roku , nieprzejezdne , lajtowe teraz stalingrad itp. Myślę , że na chwilę obecną , jest to najtrudniejsza wyprawa dostępna na rynku OR w Polsce. Na pytanie osób postronnych , które dzisiaj usłyszeliśmy , jak tam trasy itp. nie ma mądrej odpowiedzi. Trzeba tam pojechać autem turystycznym i się z tym zmierzyć , tego się nie da wytłumaczyć :mrgreen: :mrgreen:
Igor
Kontakt:

Nie mogę się ogarnąć :cry: na dzień dzisiejszy chciałem tylko zaznaczyć - najlepsza ekipa jaką poznałem :mrgreen:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Ja też dopiero zaczynam się oswajać z Polską 8) Było fajnie aczkolwiek bywało lepiej :wink: Towarzystwo zacne, drogi pozalewane, raczej wojna :mrgreen: Teraz sprzątanie Gienryka i milion innych spraw ech takaja żizn 8)
Dzięki wszystkim za zaufanie i obiektywne oceny Białorusi. Super, że Ula, Kasia i Dominik to wszystko wytrzymali- wszak to istoty troszeńkę słabsze od facetów :wink: - nie mam fotek bo był szał nawigacyjno logistyczny :wink:
PS Oddajcie nam Wrak !
kasia

Post autor: kasia »

Igor pisze:Nie mogę się ogarnąć :cry: na dzień dzisiejszy chciałem tylko zaznaczyć - najlepsza ekipa jaką poznałem :mrgreen:
Igor mam to samo :)
Zgadzam się super ekipa, super zabawa, dzięki za wszystko Franc, do zobaczenia:)
Awatar użytkownika
Robical
Kontakt:

Post autor: Robical »

Witajcie podróznicy.
Nam z Mirkiem bylo mało OR to sobie wczoraj zafundowalismy ciąg dalszy w postaci utopienia Land Rovera a następnie ciagnika który przyjechał nas ratować... :mrgreen:
Wyciągnał nas dopiero jakiś wielki potwór z kołami do samego nieba.

Też chcialem wszystkim podziękować za atmosferę i uśmiechy goszczace na Waszych twarzach pomimo występów jakie nam się udało powykręcać :mrgreen:
Pozdrawiam serdecznie
Robert
Land Rover Discovery II 4,0 V8, UAZ 469
ODPOWIEDZ