39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście
Re: 39 Element Obwód Kaliningradzki '11
Franc, ja to mam nadzieję że jeszcze jestem zapisany od zeszłego roku? Mam nadzieję, że się tym razem uda 
No pewno, że jesteś
Co się ma nie udać. Wystarczy, że wszyscy dokonają terminowego przesułu dokumentów zarówno do zaproszenia ( mailem) jak i do wizy ( fotki, paszporty ) i .... jedziemy. Wyprawa gotowa od zeszłego roku

Co się ma nie udać. Wystarczy, że wszyscy dokonają terminowego przesułu dokumentów zarówno do zaproszenia ( mailem) jak i do wizy ( fotki, paszporty ) i .... jedziemy. Wyprawa gotowa od zeszłego roku
@Franc, pragnę przypomnieć, że ja też piszę się na tą ekspedycję 
-
ololabprot
To i ja sie potaplam
-wciągnij mnie na listę olo +syn(chyba)
Nissan Patrol
już mi się micha cieszyololabprot pisze:To i ja sie potaplam-wciągnij mnie na listę olo +syn(chyba)
Nissan Patrol
-
ololabprot
Tak tylko teraz to mam 5 letniego patrola zupełnego cywila i musze go przygotowac ;nie tylko do tego wyjazdu.Ja równiez sie ciesze na spotkanie i wieczorne Polaków rozmowy9mm pisze:już mi się micha cieszyololabprot pisze:To i ja sie potaplam-wciągnij mnie na listę olo +syn(chyba)
Nissan Patrol
, na takie spotkanie
Re: 39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście
spoko ja też zanabyłem takiego świeżaka i powoli dłubię , ale ma to być sprzęt niedobłotapoklamki , pierdolę , jedno czyste chcę mieć
kaliningrad lecę jaszczurem 
A pro po 1 postu jaszczur to nie patrol - nissan pickup na malutkich kołach
A pro po 1 postu jaszczur to nie patrol - nissan pickup na malutkich kołach
-
ololabprot
To juz wiem ,że masz ładnego parcha ,ale tak sie domyslałem ,że polecisz jaszczurem.Ja też chciałem mieć chociaż rok czystego patrola ,ale błoto wciaga
.
Będą z nami jakieś małolaty?
Ja zamierzam jechac z córką (Ania - 14 lat)
Ja zamierzam jechac z córką (Ania - 14 lat)
Tomkon
namawiam córkę 12 lat , jak dam radę to pojedzie
lekko nie jest (rodzina ma trochę dość terenufek
i taty ciągle w garażu
)
Mój syn Piotrek ma 15 latek, jedzie na pewno 
Czytajac post Franca z zeszłorocznej trasy rozpoznawczej to zastanawiam sie, czy powinienem postarac sie o dorosłego pilota ....?
Mega wyprawa, na której znajdziecie wszystko co tylko spragnionym przygód terenowych i kulturoznawczych przyśnić się może
Tony błota, koleiny, jazda po łąkach, strefy militarne, ostrzał artyleryjski, roje gzów, piasek, jazda po wydmach, jazda po morzu, zarwane mosty, tysiące przepraw i rozdziewiczania dróg. Krótko mówiąc tzw. "tematy"
Dla tych co byli na Białoruś Hardcore powiem tylko, że dwa razy trudniej.
Wojna,wojna i jeszcze raz wojna- my jadąc w jedną załogę czyli Patryk, Radek i ja użyliśmy wszystkiego po kilkanaście razy ( trapy, siekiera, przedni winch, tylni winch, bloczki, kinetyki ponad 100 metrów połączonych lin a i tak musieliśmy posiłkować się spychaczem )
Chyba jakoś damy rade z 14-to latką? No chyba, ze organizator ma inne zdanie o trudosci trasy.
Mega wyprawa, na której znajdziecie wszystko co tylko spragnionym przygód terenowych i kulturoznawczych przyśnić się może
Tony błota, koleiny, jazda po łąkach, strefy militarne, ostrzał artyleryjski, roje gzów, piasek, jazda po wydmach, jazda po morzu, zarwane mosty, tysiące przepraw i rozdziewiczania dróg. Krótko mówiąc tzw. "tematy"
Dla tych co byli na Białoruś Hardcore powiem tylko, że dwa razy trudniej.
Wojna,wojna i jeszcze raz wojna- my jadąc w jedną załogę czyli Patryk, Radek i ja użyliśmy wszystkiego po kilkanaście razy ( trapy, siekiera, przedni winch, tylni winch, bloczki, kinetyki ponad 100 metrów połączonych lin a i tak musieliśmy posiłkować się spychaczem )
Chyba jakoś damy rade z 14-to latką? No chyba, ze organizator ma inne zdanie o trudosci trasy.
Tomkon
trasa trudna i wymagająca ale............. są objazdy tych najgorszych miejsc
Ponadto jedziemy razem więc będziemy sobie pomagać
Ania da radę 
Ponadto jedziemy razem więc będziemy sobie pomagać
-
ololabprot
Mój syn 12 lat jedzie jako pilot
.A kto z Was jedzie ze swoją lepsza połową?Dziewiatka namawiaj córkę będą równolatki 
Proszę Państwa, mój Piotr mając 14 lat jako pilot sprawdził się na zeszłorocznej Białorusi, zaliczył ZMOTĘ 2010 i otrzymał nagrodę taką jaka otrzymał Małysz czyli fair play, będzie dobrze
będą Państwo zadowolone