Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Mam tylko te co są na rajdy4x4 http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2007/country_road_2007/
bo ja na probach siedziałem w suzi a nowy pilot i tak miał kupę roboty szło mu nawet nawet tylko szkoda że zuza się utopiła do domu dojechałem spuściłem paliwo i się okazało że 1/4 zawartości to woda ale już się zregenerowała koreczek ma nowy i czeka na Zmotkę Twój widzę że się spisał mamy razem 2 miejsce Ty z jednej a ja z drugiej
Ostatnio zmieniony 2 sierpnia 2007, o 19:04 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłałem dziś do wszystkich którzy byli na 1 i 2 zgłoszeniowej liście info o zmotce na pw mam nadzieje że trochę nas się uzbiera co by Franc ze szpitala na darmo nie nawiewał
aaaa............ i ze dwóch sędziów co nieco ogarniających temat OR potrzebuję. Zajęcia terenowe od czwartku do niedzieli. Samochód mój lub własny. Zakwaterowanie i żarcie refunduję. Kontakt telefoniczny 509 570 840
Chłopaki i dziewczyny - co do płatności to zapraszam na miejsce i tam się będziemy rachować
Miejsca są. Nastawiam się na góra 20 może 30 załóg. Na miejsce bazy można przybywać już w piątek wieczorem- będzie ognisko. Jezli ktoś chce nocleg w agroturystyce to jutro podam namiary na kwaterę gdzie jest około 15-stu miejsc a 30 zł. Na bazie jest również około 15-stu miejsc noclegowych pod dachem ( w spiworach) i bezpłatne pole namiotowe. Dawajcie cynki via telefon kto jedzie lub zamierza przybyć. Do dzisiaj jest około 20 stu potwierdzonych uczestników.
Kto bedzie ten będzie a kto nie ten nie
Namiar w Długosiodle na agroturystykę ( kratka nr 2 na RB dojazdowym do Bazy Zmotki )
p. Alicja 504 247 666 hasło Zmotka -jest tam około 15-stu miejsc noclegowych ( po 30 zł) w dość przywoitym standardzie
Pzdr
FRANC