No widzisz Witku jest tak jak mówiłem powoli zaczynają się one zapisywać Jest nas już 9 załóg
Bardzo się cieszę i z przyjemnością przemierzę tę trasę w słoneczku
Na tą chwilę mam z kim jechać jak również mam nadzieję, że będę miał czym (06.08 peep idzie do warsztatu na jakiś tydzień i ma odmieniony z niego wyjść )
Co do słoneczka - ja poproszę o uprzednie oblanie wszystkich szutrów wodą - w suce wentylacja do teraz daje transpolonią ;) (mimo czyszczenia, odgrzybiania etc)
Podajemy nazwy miejscowości, w których będą noclegi i drobne wieczorne atrakcje kempingowe
( opłata w cenie wpisowego )- jeżeli ktoś chce spać w pensjonacie lub agroturystyce prosimy o samodzielną rezerwację
1. Rytro- pensjonat w ramach wpisowego
2. Rytwiany-Camp
3. Firlej k/Kocka-Camp
4. Białowieża-Camp
5. Kanał Augustowski- Mikaszówka- Camp
6. Rutka- Tartak-Camp
7. Guja k/Srokowa- Camp
8. Janów Elbląski-pensjonat w ramach wpisowego
Na tą chwilę mam z kim jechać jak również mam nadzieję, że będę miał czym (06.08 peep idzie do warsztatu na jakiś tydzień i ma odmieniony z niego wyjść )
Co do słoneczka - ja poproszę o uprzednie oblanie wszystkich szutrów wodą - w suce wentylacja do teraz daje transpolonią ;) (mimo czyszczenia, odgrzybiania etc)
@wi.TEK - coś więcej na temat "peep" jakies foto.
Może Was odwiedzę w Białowieży lub pod Augustowem....
BORTY pisze:
@wi.TEK - coś więcej na temat "peep" jakies foto.
Może Was odwiedzę w Białowieży lub pod Augustowem....
1. kliknij w moje www (bulwarprogi zaraz w piątek (w jakieś 2h po kupnie) zweryfikowane na poligonie i we wtorek zdjęte ;) ) 6.08 idzie na przeróbki (lift, progi, zderzaki, osłony etc) i będzie mieć piękny bagażniczek (już zamówiony)
2. musowo, daleko nie masz więc nie widzę innej opcji jak odwiedzenie nas
Mam mało materiału na film
Myślę, że jak na II turnusie coś dokręcę to da się rozsądnie pomontować.
Myślę o jakimś 20 minutowym secie ale do tego potrza co najmniej 4 h materiałów a mam ze 2 godziny tylko
franc pisze:Mam mało materiału na film
Myślę, że jak na II turnusie coś dokręcę to da się rozsądnie pomontować.
Myślę o jakimś 20 minutowym secie ale do tego potrza co najmniej 4 h materiałów a mam ze 2 godziny tylko
zawsze możesz dołożyć coś ze Zmoty - "na zachętę"...