Adrenalinka + TV
Adrenalinka + TV
Chodzą słuchy, że Benia w barwach Adrenalinki ma wystąpić w TVP 
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Re: Adrenalinka + TV
Kiedy to będzie? Chętnie sobie obejrzę. Na pewno będzie to związane z początkiem sezonu Pucharu Świata.Nowik pisze:Chodzą słuchy, że Benia w barwach Adrenalinki ma wystąpić w TVP
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Może zainteresowana nas oświeci.
Musi korzystać z dobrego menago.
Musi korzystać z dobrego menago.
No no ale masz informatorówNowik pisze:Chodzą słuchy, że Benia w barwach Adrenalinki ma wystąpić w TVP
Nic się nie ukryje.
Y61 SUPER + SCOTT
Wiadomo coś bliższego?ap4x4 pisze:No no ale masz informatorówNowik pisze:Chodzą słuchy, że Benia w barwach Adrenalinki ma wystąpić w TVP![]()
Nic się nie ukryje.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Benia dziś ma nagranie. Kiedy emisja?
Patrzyłem w gazetę i biegi będą w sobotę. 10.35 zaczyna się studio w programie TVP2. Niedziela godz. 10.30.Nowik pisze:Benia dziś ma nagranie. Kiedy emisja?
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Nowik Ty PaploNowik pisze:Chodzą słuchy, że Benia w barwach Adrenalinki ma wystąpić w TVP
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2010, o 20:42 przez benia, łącznie zmieniany 1 raz.
Już tak sobie nie słodźNowik pisze:Musi korzystać z dobrego menago.
Nie było to żadne nagranie.Nowik pisze:Benia dziś ma nagranie. Kiedy emisja?
Ale istotnie byłam tam
Jestem zawiedzionybenia pisze:Nie było to żadne nagranie.Nowik pisze:Benia dziś ma nagranie. Kiedy emisja?
Ale istotnie byłam tam
Będziesz Benia jako ekspert w studio w sobotę, niedzielę?benia pisze:Nie było to żadne nagranie.Nowik pisze:Benia dziś ma nagranie. Kiedy emisja?
Ale istotnie byłam tam
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Benia jakaś tajemnicza. Cisz, cisza....
takimbir pisze:... w studio w sobotę, niedzielę?
Imbir. Zapodaj godziny transmisji. Oglądalność na żywo obowiązkowa. Nie wolno nagrywać.