piwo
Re: piwo
Niestety, dopadła mnie choroba (zapalenie ucha, napierdziela jak nie wiem co) i nie mogę się z wami dziś spotkać. Okropnie żałuję :-( pozdrawiam. Wypijcie za moje zdrowie.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
imbir pisze:Niestety, dopadła mnie choroba (zapalenie ucha, napierdziela jak nie wiem co) i nie mogę się z wami dziś spotkać. Okropnie żałuję :-( pozdrawiam. Wypijcie za moje zdrowie.
Jestem za tym aby z w/w powodu przełożyć oficjalne spotkanie podsumowujące sezon MTB 2010.franc pisze:Ja też. Od Zmoty leżę w łózku i nic z tego..... Może przełożymy ?
Ale jeżeli któryś z kolegów jednak ma ochotę dzisiaj na browarek lub dwa to ja dlaczego nie
Tylko może wcześniej??
Y61 SUPER + SCOTT
Szkoda... Kurujcie się Panowie...
Pojadę do czytelni - popracuję naukowo
Pojadę do czytelni - popracuję naukowo
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Ja na zwolnieniu w domku siedzę, ale już idzie ku lepszemu. W przyszłym tygodniu do roboty i jestem gotowy na spotkanie.ap4x4 pisze:imbir pisze:Niestety, dopadła mnie chorobaPanowie jak zdrowie ??franc pisze:Ja też. Od Zmoty leżę w łózku
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Mam propozycję na termin spotkania 8.11.2010 poniedziałek. Pub Patrick's, ok?
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Ja kończę o 17.00. Szybki autobus do metra i mogę być w granicach 17.30.ap4x4 pisze:Dla mnie też ok.
jeszcze tylko godzina17.00
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Dostałem info, że Mikołaj poza Polską i nie może być w poniedziałek. Franc będzie.ap4x4 pisze:Franc, Amik, Marek
jak tam pasuje ??
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi