Zmota Challenge GWIEZDNE WOJNY - wrażenia po epizodzie ósmym
Moderator: franc
Re: Zmota Challenge GWIEZDNE WOJNY - wrażenia po epizodzie ósmym
Gratualcje dla chlopaków z COKOLWIEK.ART.PL mocna grupa i mocny materiał.
Przebijali się przez łagry aby nam zrobić dobre foty, nie odpuszczali chodź było naprawdę zimno co sami wiecie.
Jeszcze raz dzięki
Jest już dostępny film ze ZMOTY STARWARS - indie
http://www.youtube.com/watch?v=qMpzre9L ... dded#at=20
Pozdrawiam
Przebijali się przez łagry aby nam zrobić dobre foty, nie odpuszczali chodź było naprawdę zimno co sami wiecie.
Jeszcze raz dzięki
Jest już dostępny film ze ZMOTY STARWARS - indie
http://www.youtube.com/watch?v=qMpzre9L ... dded#at=20
Pozdrawiam
No to mamy podsumowanie
Jak na megalajtowąbezciśnieniową z suchymi stopami jazdę i przespaną całą sobotą jestem megazadowolniony z wyniku
choć można było zamoczyć nóżki i cyknąć jeszcze te 5 stempelków do pudła w końcu była na to cała sobota
ale co tam grunt to się wyspać i nieciśnieniować
Jak na megalajtowąbezciśnieniową z suchymi stopami jazdę i przespaną całą sobotą jestem megazadowolniony z wyniku
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Stang pisze:No to mamy podsumowanie![]()
Jak na megalajtowąbezciśnieniową z suchymi stopami jazdę i przespaną całą sobotą jestem megazadowolniony z wyniku![]()
choć można było zamoczyć nóżki i cyknąć jeszcze te 5 stempelków do pudła w końcu była na to cała sobota
![]()
my też poszliśmy spać i prawie przespaliśmy całą sobotę
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem
niewiem, ja tam z zachodniej granicy polski jestem i u nas w nocy to słoneczka nie widać. mój pilot koło 2giej w nocy się taki blady zrobił że mieliśmy jechać w kime ale na oesie Vader trafiło się ognicho i przesiedzieliśmy tam jakieś 2hAdam.Ż pisze:jak dla mnie pogoda byłą super, prawie wogóle nie padało, słoneczko świeciło...
dobra ide oglądać Muppety z siostrzenicą żeby za rok być w temacie - znajomość star warsa w tym roku trochu pomogła
Mahnamahna ....
4x4.net.pl / 4xdrive.com
bo o 2 w nocy to sie śpi
a vadera to po 12 opuściliśmy
a vadera to po 12 opuściliśmy
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Moja też zadowolona. Z nami moc była wielka ...
Z Samim jeszcze większa, bo po niedzielnym umyciu powiózł mnie w poniedziałek do roboty...
Dzięki Franc za zaproszenie, no i wszystkim za miłą atmosferę.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku trochę więcej pojeździmy, bo w tym było cieniutko z czsem, poprzedni raz byliśmy w terenie na 40-latku.
Niech MOC będzie z Wami
Z Samim jeszcze większa, bo po niedzielnym umyciu powiózł mnie w poniedziałek do roboty...
Dzięki Franc za zaproszenie, no i wszystkim za miłą atmosferę.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku trochę więcej pojeździmy, bo w tym było cieniutko z czsem, poprzedni raz byliśmy w terenie na 40-latku.
Niech MOC będzie z Wami
Samurai '90
Jakby ktoś miał zbyt dużo wolnego czasu, to na stronie http://mudmax.pl/?p=185 wrzuciłem swoją relację z VIII Zmoty
pzdr
./martinezz
pzdr
./martinezz
http://www.mudmax.pl - Team MudMax
troche offtopic ale jednak zwiazane ze zmotą
przygotowywuje uzupełnienie danych do mapy UMP do garminów dla tego obszaru - jest wiele braków w drogach i obiektach
potrzebuję do tego traków z dróg po których sie poruszalismy
mam swoje z 2010 i 2009 - zrobiłem z tego juz uzupełnienia
ma ktoś moze z poprzednich lat ale nie tylko - ostatnie też mogą być - jest szansa ze trafi sie drogą która ja sie nie poruszałem
format najlepiej .gpx lub gdb
przygotowywuje uzupełnienie danych do mapy UMP do garminów dla tego obszaru - jest wiele braków w drogach i obiektach
potrzebuję do tego traków z dróg po których sie poruszalismy
mam swoje z 2010 i 2009 - zrobiłem z tego juz uzupełnienia
ma ktoś moze z poprzednich lat ale nie tylko - ostatnie też mogą być - jest szansa ze trafi sie drogą która ja sie nie poruszałem
format najlepiej .gpx lub gdb
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM 
martinezz pisze:Jakby ktoś miał zbyt dużo wolnego czasu, to na stronie http://mudmax.pl/?p=185 wrzuciłem swoją relację z VIII Zmoty
pzdr
./martinezz
to dobre jest. też się z tym zgadzam.martinezz pisze:Jakby ktoś mi 2 lata temu powiedział żebym przejechał samochodem próbę którą ekipa Adrenalinki dosyć trafnie nazwała ?hiperprzestrzenią? uznałbym że powinien się zacząć leczyć na głowę. Punkt widzenia jednak się zmienia i po tym co Franc z Ekipą proponują nam co roku na Zmocie, człowiek dostaje znieczulicy.
ale czemu mnie biednego zdyskwalifikowałeś z 7dmego miejsca?
4x4.net.pl / 4xdrive.com
Nie wiem o co chodzi ale podejrzewam ze jechaliście w PL3 a z mojego tekstu nie wynika ze my jechaliśmy w elektrkach czyli PL2.danzary pisze: ale czemu mnie biednego zdyskwalifikowałeś z 7dmego miejsca?
Zaraz to poprawię.
./martinezz
ale spoko - moze nie doczytałem. przecież wiadomo że na zmocie nie jedzie się po miejsca. chociaż jednych ciśnieniowców w niebieskim czołgu widzieliśmy - najśmieszniejsze bylo to że jak zapytałem się pilota czy zbić ciśnienie telefonem do Franca to sie chłopak zrobił miętkimartinezz pisze:Nie wiem o co chodzi ale podejrzewam ze jechaliście w PL3 a z mojego tekstu nie wynika ze my jechaliśmy w elektrkach czyli PL2.
Zaraz to poprawię.
4x4.net.pl / 4xdrive.com
Jak czytam takie historie, to modlę sie za zdrówko swojej suzuki.
Sami jeszcze nigdy nie odmówił nam dokończenia imprezy - przez 4 poprzednie sezony (tego nie liczę, bo nie jeździłem z braku czasu).
Oczywiście zdażały się usterki, ale nigdy takie, których laik nie usunął by młotkiem i taśmą klejącą w kilknście minut.
Njpoważniejsza dotąd usterka - wyjazd półosi (więc i hamulce papa), na Zmotce zdarzył się .... kilkadziesiąt metrów przed bazą i zdaniem roadbooka, więc dotoczyliśmy się jeszcze pod lawetę.
Sami jeszcze nigdy nie odmówił nam dokończenia imprezy - przez 4 poprzednie sezony (tego nie liczę, bo nie jeździłem z braku czasu).
Oczywiście zdażały się usterki, ale nigdy takie, których laik nie usunął by młotkiem i taśmą klejącą w kilknście minut.
Njpoważniejsza dotąd usterka - wyjazd półosi (więc i hamulce papa), na Zmotce zdarzył się .... kilkadziesiąt metrów przed bazą i zdaniem roadbooka, więc dotoczyliśmy się jeszcze pod lawetę.
Samurai '90
A stronę PLP to ktoś uaktualnia czy nie 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
UaktualniaStang pisze:A stronę PLP to ktoś uaktualnia czy nie
wyniki policzone, poszły do autoryzacji.
W tym roku straszne kombinacje excelowe trzeba bylo robić bo w PLP byla jedna odrzutka. Do wyniku liczone byly 3 najlepsze wyniki. wiec musialo to potrwac chwile
ale będzie Pan zadowolony
pzdr
./martinezz