Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Dowód osobisty wystarcza i nawet jest konieczny- będzie o tym w stosownym komunikacie.
Miejsca zostały w zasadzie już tylko w Turystyku i to też niewiele Niestety w tym roku będę musiał odmówić wielu załogom ale cóż - kto pierwszy ten lepszy- było jak wół na stronie, że od końca lipca przyjmujemy wpłaty. Limit miejsc sztywny i go nie rozciągnę.
Dzięki za zaufanie- Będą Państwo zadowoleni
Kończymy zapisy do klasy Ekstrem oraz quady- proszę już więcej nie przysyłać formularzy i wpłat. Był czas od lipca. Proszę również wszystkie załogi, które się zapisały a nie potwierdziły udziału przelewem do zajęcia stanowiska.
Nie wpuszczę więcej niż 60 załóg do Ekstremu ( w tym liczę 11 quadów)
W Turystyku pozostało kilka miejsc wolnych a w Przygodzie 4.
Zapraszamy za rok- przykro mi ale stodoła, trasa i logistyka nie jest z gumy i się nie rozciąga.
W parę godzin po apelu wszystko się zapełniło i musiałem sporo ludzi odesłać z kwitkiem
Jutro spadam do Rutki i w poniedziałek powinna być ostateczna lista.
Jeszcze raz ponawiam apel o wpłaty dla tych, którzy wysłali formularze.
NAPRAWDĘ PRZYJMIEMY MAX 110-120 załóg
Next time jak będziesz jechał to zadzwoń . Tam jestem codziennie ale nie mam takiego ciśnienia jak na starym miejscu więc raz jestem a raz mnie nie ma .
Na Zmotę kiedy wyruszacie i z kim jedziecie ? Może macie miejsce na lawecie albo cuś ? Chętnie bym sobie plaskaczem pojechał . Może Renek ? Gdzie macie nocleg ? Jak coś to do zobaczenia na imprezie . Ja z młodym jedziemy w czwartek .
Nigdy nie mów będę bo nie będziesz Zawsze mów Jestem