Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Odpuśćmy ten temat bo za chwilę będzie na noże
Pilot sprawdzi, kierowca zdecyduje, a na Kormorana, widzę, terenowy ambulans będzie musiał stać w odwodzie. Bo pilot nie sprawdzi wszystkiego, a kierowcy adrenalinka zagra "do ataku"
wystarczyło przeczytać informacje o rajdzie
"...baza rajdu znajdować się będzie w MOTO-PRZYSTANI MICHAŁA ŚCIGOCKIEGO, adres: Plecewice 78, 05-088 Brochów; www.motoprzystan.pl;...
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Dzieki całej ZEBRZE i wszystkim uczestnikom 6 Mazowieckich za wspolną zabawę
Było gorąco, mokro i ... sama radość Dwa dni oderwania się od stereotypowej codzienności. Wrażenia bezcenne
Kubuś został poddany weryfikacji i zdał egzamin. Najsłabszym ogniwem okazała się - i to dwukrotnie - płetwa w pto.
Bajdywej - zna ktoś pto Husky do samuraiowego reduktora? Pto potrzebne od zaraz żeby nie zaśmiecać tematu poproszę na pw
My równierz chcieliśmy podziękować wszystkim za super imprezę.
Zebra zorganizowała naprawdę wzorowy rajd. Roadbook byl super napisany, próby trudne ale przemyślane, organizacja bazy perfetto. Mam też nadzieje ze akcja z alkomatem przed startem drugiego dnia stanie się standardem na wszystkich rajdach.
Niestety nie dane nam było zbyt wiele poszaleć po mazowieckich bezdrożach bo zdefektowaliśmy się już o 15 w piątek ale zacne towarzystwo które przyjeżdża na imprezy cyklu PLP rekompensuje wszystko.
Dzięki więc wszystkim za wsparcie, porady oraz wieczorną integrację do 4 rano. Było zajebiście !
Podziękowania dla całej Zebry za perfekcyjnie przygotowany rajd tak trzymać
szkoda że nie dane mi było go ukończyć całego pierwszy dzień przewód paliwowy podsysał wodę, drugi problemy z chłodzeniem i u Żaków załatwiony drążek (wiedziałem że będzie po nim już na Zmotce i nie zmieniłem go więc się zemścił)
za to wodowanie prawie po szyję siedząc w samochodzie przeżyłem pierwszy raz w swej 5-cio letniej przygodzie z off-roadem dobrze że woda była ciepła
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ