i tak natura na mazowieckich przeprowadzi weryfikacje ,a przy tej ilości łagru kto to wie
VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010
Moderator: franc
Re: VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010
do tej pory weryfikacja we wszystkich wypadkach wypadła pozytywnie pozytywnie. 
i tak natura na mazowieckich przeprowadzi weryfikacje ,a przy tej ilości łagru kto to wie

Gdy ciemność jest największa,czekają nas nowe nie ograniczone możliwości!!!
granacik jest już na liście ,ale nie widzę nigdzie twego zgłoszonka majcherku,czyż boisz się jeździć po płaskim 1,5m poniżej poziomu gruntu.majcher pisze:Granacik? - tez sie wbierasz do stołecznego województwaGranat pisze:A Granata zapiszecie ???
małej wiary jesteścaraluch pisze:ale nie widzę nigdzie twego zgłoszonka majcherku,czyż boisz się jeździć po płaskim 1,5m poniżej poziomu gruntu.
oczywiscie ze jestesmy zgłoszeni, potwierdzeni i domek bez kibla w tułowicach zarezerwowany
w tym roku przesunąłem termin urlopu, przeunąłem termin kolejnej edycji Pucharu Warmińskiego - po to aby nie urazić brakiem obecności po osobistym zaproszeniu
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM 
ze mną ten jegomość jedziemajcher pisze:małej wiary jesteścaraluch pisze:ale nie widzę nigdzie twego zgłoszonka majcherku,czyż boisz się jeździć po płaskim 1,5m poniżej poziomu gruntu.![]()
![]()
![]()
oczywiscie ze jestesmy zgłoszeni, potwierdzeni i domek bez kibla w tułowicach zarezerwowany![]()
w tym roku przesunąłem termin urlopu, przeunąłem termin kolejnej edycji Pucharu Warmińskiego - po to aby nie urazić brakiem obecności po osobistym zaproszeniu
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem
o ja człek małej wiaryAdas pisze:ze mną ten jegomość jedziemajcher pisze:małej wiary jesteścaraluch pisze:ale nie widzę nigdzie twego zgłoszonka majcherku,czyż boisz się jeździć po płaskim 1,5m poniżej poziomu gruntu.![]()
![]()
![]()
oczywiscie ze jestesmy zgłoszeni, potwierdzeni i domek bez kibla w tułowicach zarezerwowany![]()
przeczytałem przemyślenia KIEROWNIKA ZMOTKI I PISZĘ WAM że mnie jako orga mazowieckich zmusza do zastosowania radykalnych zmian, aby nikt nigdy więcej nie napisał tak gorzkich słów.
Wraz z GENERAŁEM dołożymy wszelkich starań aby definitywnie wyplenić zachowania godzące zarówno w nas organizatorów jak i w przyrodę.Dopilnujemy aby CHAMSTWO,PIJAŃSTWO I ZBYDLĘCENIE wytępić z grona off-roaderów.Na mazowieckich takie zachowania będą od razu wysyłane tam skąd przyjechały. Tak więc jeśli ktoś nie jest w stanie podołać zachowaniom zgodnym z zasadami,regulaminem i logiką niech mazowieckie sobie odpuści -nie ta impreza.

Wraz z GENERAŁEM dołożymy wszelkich starań aby definitywnie wyplenić zachowania godzące zarówno w nas organizatorów jak i w przyrodę.Dopilnujemy aby CHAMSTWO,PIJAŃSTWO I ZBYDLĘCENIE wytępić z grona off-roaderów.Na mazowieckich takie zachowania będą od razu wysyłane tam skąd przyjechały. Tak więc jeśli ktoś nie jest w stanie podołać zachowaniom zgodnym z zasadami,regulaminem i logiką niech mazowieckie sobie odpuści -nie ta impreza.
powiem tak - nie wiedziałem że na mazowszu mogą być takie tereny
(przemyślenia po niedawnym objeździe trasy)
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
z chwilkę wrzucę listę startową.jeśli przesłaliście formularz i troszkę kaski już możecie czuć się uczestnikami mazowieckich,jeśli czegoś brak nie jest dobrze.listę zamykamy 25.07.2010 wymogi logistyczne. 
To ja też wysłałem zgłoszenie i prosiłbym o pozytywną weryfikację

bobon pisze:To ja też wysłałem zgłoszenie i prosiłbym o pozytywną weryfikację![]()
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM 
Ale o co chodzi
.
Te uśmieszki to poparcie mojej kandydatury, czy się śmiejesz z mojej głupoty że się zgłaszam

Te uśmieszki to poparcie mojej kandydatury, czy się śmiejesz z mojej głupoty że się zgłaszam