Czyli w Lublinie startujemy w nowych mundurkachAmikolaj pisze:ok 5 tygodni - czyli poczatek czerwca.
Stroje organizacyjne
Re: Stroje organizacyjne
Y61 SUPER + SCOTT
na spadochron dla mnie trzeba coś dopłacić?
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Zamówiłeś taki do wyhamowania prędkości za metą ?Artur pisze:na spadochron dla mnie trzeba coś dopłacić?
Y61 SUPER + SCOTT
Jak zarządził Prezes, dzielimy po równo, czyli jeszcze zostało na bilet MZKArtur pisze:na spadochron dla mnie trzeba coś dopłacić?
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Pogoda taka że zaczynam żałować że nie zamówiłem długich gaci.
Y61 SUPER + SCOTT
Jeszcze będziesz żałował, że nie zamówiłeś koszulki na ramiączka z siateczki (siateczka na wysokości klatki - wersja dla pań) oraz stringów z szelkami.
Jak tak dalej pójdzie, to zima...
U mnie w pracy chcą mi opchnąć koszulkę firmową - też robili w QUEST. Jak tanio to wezmę i będę w ich barwach robił zadymy na trasie
U mnie w pracy chcą mi opchnąć koszulkę firmową - też robili w QUEST. Jak tanio to wezmę i będę w ich barwach robił zadymy na trasie
Wziąłeś, jak jakość?Nowik pisze:Jeszcze będziesz żałował, że nie zamówiłeś koszulki na ramiączka z siateczki (siateczka na wysokości klatki - wersja dla pań) oraz stringów z szelkami.![]()
![]()
![]()
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Nie brałem. Nie dotykałem. Nie widziałem.
Niedługo dam Ci moje adrenalinkowe pomacaćimbir pisze:Wziąłeś, jak jakość?
Y61 SUPER + SCOTT
Uuuu la la ! Jednak nie ma to jak zdrowy opier..... w starym stylu. Dostałem projekt naszych strojów do zatwierdzenia. Nawet specjalnie nie zepsuli
Poprosiłem o małą zmianę trzcionek i dosłanie projektu spodenek. Jak wszystko będę miał to Wam pokaże, ale pozwalam sobie autorytarnie zarządzać już tym samemu, żeby nam tu demokracja nie przedłużyła całego procesu.
Wkrótce podwarszawskie lasy zapłoną pomarańczowymi mknącymi strzałami!
Poprosiłem o małą zmianę trzcionek i dosłanie projektu spodenek. Jak wszystko będę miał to Wam pokaże, ale pozwalam sobie autorytarnie zarządzać już tym samemu, żeby nam tu demokracja nie przedłużyła całego procesu.
Wkrótce podwarszawskie lasy zapłoną pomarańczowymi mknącymi strzałami!
No i bardzo dobrze, wreszcie coś się ruszyło.
Ale będziemy śmigać
Ale będziemy śmigać
Y61 SUPER + SCOTT
Widzę że startujecie w poważnych zawodach i jednakowe stroje szykujecie czyli mam do czynienia z PROFESJONALISTAMI
pozdrawiam cały Team www.adrenalinka.pl
pozdrawiam cały Team www.adrenalinka.pl
Tu sa ostateczne wersje wg Questa (oczywiscie nie to pierwsze - tylko 3 ostatnie obrazki). Haslo takie jak nazwisko naszego prezesa pisane z malej.
http://amik21.smugmug.com/Sports/Koszul ... 8493_jBTeB
O terminie dostawy powiadomie oddzielnie. Amik
http://amik21.smugmug.com/Sports/Koszul ... 8493_jBTeB
O terminie dostawy powiadomie oddzielnie. Amik
Dzisiaj rozmawiałem z trenerem pewnej grupy kolarskiej i dowiedziałem się że jest w Legionowie firma która szyje stroje kolarskie.
I terminy mają dużo dużo krótsze
Ale teraz to już możemy sobie poczekać
I terminy mają dużo dużo krótsze
Ale teraz to już możemy sobie poczekać
Y61 SUPER + SCOTT