CZERSK + PIASECZNO
Re: CZERSK + PIASECZNO
A trasa w Piasecznie przebiega przez tereny zagrożone zalaniem przez nadchodzącą wielką falę ?
Czy raczej spoko ?
Bo wody mam na jakiś czas dosyć
Czy raczej spoko ?
Bo wody mam na jakiś czas dosyć
Y61 SUPER + SCOTT
Piaseczno jest na sucho chyba, że woda z nieba.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
To świetnieNowik pisze:Piaseczno jest na sucho chyba, że woda z nieba.
Y61 SUPER + SCOTT
Chyba jednak jest odwrotnie
http://www.mazovia.vel.pl/forum/index.p ... 2c257a98c7
semi-slick = śmierć
http://www.mazovia.vel.pl/forum/index.p ... 2c257a98c7
semi-slick = śmierć
No to chodź pojedziemy na chilloucie w PolandBike w Czersku 
franc pisze:No to chodź pojedziemy na chilloucie
Na czym tam się jeździ ?
Myślałem że PolandBike to na rowerach też jest
Y61 SUPER + SCOTT
na kaczkach raczej :-)franc pisze:na kogutach![]()
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Czersk jest jeszcze bardziej zagrożony niż Piaseczno. Trasa miała przebiegać między brzegiem Wisły, a wałem ochronnym. Fala może zabrać kilku z peletonu do królestwa Neptuna. Poważnie 
Wymieniłem kasetę, nacentrowałem koła, wyregulowałem hamulce, wymyłem i nasmarowałem łańcuch... Teraz siedzę i zastanawiam się czy opłacać start...
...
OK, zastanowiłem się
Artur
...
OK, zastanowiłem się
Artur
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Też mam wątpliwości. Nie chce mi się chodzić po lesie, po kostki w błocie z rowerem na plecach. Wygląda na to, że tak właśnie wygląda trasa piaseczyńska. Może podeschnie, ale na pewno duże fragmenty będą i tak błotniste.Artur pisze:Wymieniłem kasetę, nacentrowałem koła, wyregulowałem hamulce, wymyłem i nasmarowałem łańcuch... Teraz siedzę i zastanawiam się czy opłacać start...
...
OK, zastanowiłem się
![]()
Artur
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Będzie zakaz wjazdu na wał, więc trasę muszą puścić jakoś bardziej na południe od Czerska, imho.Nowik pisze:Czersk jest jeszcze bardziej zagrożony niż Piaseczno. Trasa miała przebiegać między brzegiem Wisły, a wałem ochronnym. Fala może zabrać kilku z peletonu do królestwa Neptuna. Poważnie
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
A ja w imieniu moim, Waszych Żon czy też Mam protestuję przeciwko jeżdżeniu w takim błocie.
Jeszcze jeden taki maraton i Andrzejek kupuje sobie osobną praleczkę, albo nowe ubranka a te do śmieci.
Takiego czegoś nie będę więcej prała
Jeszcze jeden taki maraton i Andrzejek kupuje sobie osobną praleczkę, albo nowe ubranka a te do śmieci.
Fakt, to jest problem. Po prostu nie wiadomo co z tym błotem robić. Zwłaszcza jak się mieszka w bloku. Najlepiej to chyba na myjnie samochodową pojechać od razu i zrobić sobie dokładne płukanie w ubraniu plus rower. Nienawidzę błota.benia pisze:A ja w imieniu moim, Waszych Żon czy też Mam protestuję przeciwko jeżdżeniu w takim błocie.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi