Stroje organizacyjne
Re: Stroje organizacyjne
Wszystko jest na dobrej drodze. zamowienie zlozone wczoraj dzis sie bede zdzwanial.
Nie odzywam sie bo:
1. nie mam nic rewolucyjnego do obwieszczenia
2. mam pracy na 3 osoby.
Amik
Nie odzywam sie bo:
1. nie mam nic rewolucyjnego do obwieszczenia
2. mam pracy na 3 osoby.
Amik
To podrzuć trochę na ŻelaznąAmikolaj pisze: 2. mam pracy na 3 osoby.
Amik
Ci pomogę
Y61 SUPER + SCOTT
Nie stac mnie na takiego pracownika co ma karbonowy rower i wielki terenowy samochod
W strojach Adrenalinka.pl pojezdzimy prawdopodobnie od polowy czerwca. Zamowieni zostalo przyjete do wiadomosci. Wstepne wyliczenie otrzymam w przyszlym tygodniu. Projekt zacznie byc obrabiany za ok. 3 tygodnie (maja taka kolejke). Produkcja pod koniec Maja/na pocz. czerwca.
Amik.
W strojach Adrenalinka.pl pojezdzimy prawdopodobnie od polowy czerwca. Zamowieni zostalo przyjete do wiadomosci. Wstepne wyliczenie otrzymam w przyszlym tygodniu. Projekt zacznie byc obrabiany za ok. 3 tygodnie (maja taka kolejke). Produkcja pod koniec Maja/na pocz. czerwca.
Amik.
Bo ja oszczędny jestem i dobry pracownik z tego wynika.Amikolaj pisze:Nie stac mnie na takiego pracownika co ma karbonowy rower i wielki terenowy samochodAmik.
Zastanów się jeszcze i nie podejmuj pochopnie decyzji.
Razem trząchniemy tą robotą i do południa wszystko będzie zrobione.
Pomyśl Amik. będziesz miał wtedy czas na trening, na pisanie na adrenalinka.pl i inne nieziemskie uciechy
Y61 SUPER + SCOTT
Czerwiec jest ok,
I tak wcześniej będzie mi ciężko gdzieś wystartować. Kwiecień i maj to praktycznie naokoło zajęcia na uczelni. Wykorzystam ten czas na przygotowania do startów w wakacje. Szkoda tylko, bo koszulka z długim rękawem przydałaby się już teraz
I tak wcześniej będzie mi ciężko gdzieś wystartować. Kwiecień i maj to praktycznie naokoło zajęcia na uczelni. Wykorzystam ten czas na przygotowania do startów w wakacje. Szkoda tylko, bo koszulka z długim rękawem przydałaby się już teraz
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Mr.Mikołaj. Wycenili nas już jakoś? Trzeba sięgnąć do skarpety czy wystarczy? 
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Trza będzie opróżnić skarpetę i bulićNowik pisze:Mr.Mikołaj. Wycenili nas już jakoś? Trzeba sięgnąć do skarpety czy wystarczy?
Y61 SUPER + SCOTT
Otrzymalem fakture proforma opiewajaca na 2017,88 pln.
Po dojeciu 1000 pln od sponsora wychodzi srednio 145 pln a wiec sporo mniej niz mamy wplacone na osobe.
Usilowalem wyliczyc dokladnie ile ale wykrylem blad w fakturze i musze jutro zdzwonic sie z producentem.
Nie zmienia to jednak faktu, ze musze sie was o cos spytac: Jak liczyc potem koszt na osobe? Podzielic cala kwote na 7? W ten sposob nie bedzie sprawiedliwie (bo niektorzy zamowili mniej niz inni, inni skolei wieksze rozmiary itd) ale zespolowo. Czy tez mam dokonac dokladnych wyliczen?
Ja obstawiam obcje 1. I tak zostanie nadplata, za ktora mozna zrobic zwykle T-shirty z czyms zabawnym....
Amik.
Po dojeciu 1000 pln od sponsora wychodzi srednio 145 pln a wiec sporo mniej niz mamy wplacone na osobe.
Usilowalem wyliczyc dokladnie ile ale wykrylem blad w fakturze i musze jutro zdzwonic sie z producentem.
Nie zmienia to jednak faktu, ze musze sie was o cos spytac: Jak liczyc potem koszt na osobe? Podzielic cala kwote na 7? W ten sposob nie bedzie sprawiedliwie (bo niektorzy zamowili mniej niz inni, inni skolei wieksze rozmiary itd) ale zespolowo. Czy tez mam dokonac dokladnych wyliczen?
Ja obstawiam obcje 1. I tak zostanie nadplata, za ktora mozna zrobic zwykle T-shirty z czyms zabawnym....
Amik.
Kwatermistrzu Mikołaju.
Moje zdanie: czy ktoś ma rozmiar na zamówienie lub zamówił spodenki długie (droższe?) zamiast krótkich (tańsze?) to nie ma znaczenia i dzielimy na 7. Jeśli ktoś zamówił mniej (Franc bez koszulki krótkiej, inni nie wiem) to muszą się wypowiedzieć.
Pogoń tego Questa. Ich błąd ich strata.
Moje zdanie: czy ktoś ma rozmiar na zamówienie lub zamówił spodenki długie (droższe?) zamiast krótkich (tańsze?) to nie ma znaczenia i dzielimy na 7. Jeśli ktoś zamówił mniej (Franc bez koszulki krótkiej, inni nie wiem) to muszą się wypowiedzieć.
Pogoń tego Questa. Ich błąd ich strata.
Może zamiast zwrotu domówimy coś jeszcze?
Jakieś rękawiczki albo cuś co oni tam jeszcze szyją ?
Ale równie dobrze mogą być T-sity
Jakieś rękawiczki albo cuś co oni tam jeszcze szyją ?
Ale równie dobrze mogą być T-sity
Y61 SUPER + SCOTT
Podzielmy na 7 does'nt matter
Za resztę robimy zwykłe T-shirty
Za resztę robimy zwykłe T-shirty
Zadnych extrasow nie bedzie.
Po poprawieniu bledu (nie uwzglednili strojow dla Artura) wychodzi 197,19 pln na osobe.
Nawet na piwo nie wystarczy z nadplaty.
Amik.
Po poprawieniu bledu (nie uwzglednili strojow dla Artura) wychodzi 197,19 pln na osobe.
Nawet na piwo nie wystarczy z nadplaty.
Amik.
Ale na bilet MZK+1gr jest
A kiedy wezmą się za produkcję, coś wspominali? Projekt przyjeli?
A kiedy wezmą się za produkcję, coś wspominali? Projekt przyjeli?
ok 5 tygodni - czyli poczatek czerwca.
Projekt zaakceptowali wstepnie ale grafik jeszcze nad nim nie pracowal, wiec czekaja mnie pewnie jeszcze jakies uzgodnienia z nimi.
Taka karma.
Projekt zaakceptowali wstepnie ale grafik jeszcze nad nim nie pracowal, wiec czekaja mnie pewnie jeszcze jakies uzgodnienia z nimi.
Taka karma.