Poland Bike Serock 18.04.2010
Re: Poland Bike Serock 18.04.2010
Rozmawiałem z Markiem (nowym).
Wstępnie też byłby zainteresowany niedzielą.
Wstępnie też byłby zainteresowany niedzielą.
Y61 SUPER + SCOTT
Oki, to się przejadę gdzieś niedaleko w sobotę.Amikolaj pisze:Ja tez niedziele preferuje z podobnych powodow co Andrzej. Trasa zaproponowana przez Imbira jest ok. Jakies 70km po wertepach, bez wielkich podjazdow.
Na obiad w domu.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Imbir bez Ciebie głównego pomysłodawcy trasy nie będzie to.imbir pisze: Oki, to się przejadę gdzieś niedaleko w sobotę.
Pokombinuj coś jeszcze.
Y61 SUPER + SCOTT
Sobota=praca
Na niedzielę planowałem trasę jak Imbir. Ursynów-Czersk-Ursynów, ew.odbicie do lasów chojnowskich do Zalesia i Piaseczna.
Tylko ja zazwyczaj ruszam dość wcześnie (dla niektórych
). Jutro max. o 9.00.
Na niedzielę planowałem trasę jak Imbir. Ursynów-Czersk-Ursynów, ew.odbicie do lasów chojnowskich do Zalesia i Piaseczna.
Tylko ja zazwyczaj ruszam dość wcześnie (dla niektórych
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
I na start o godz. 10.00 nie dasz się namówić?
Kurde chociaż 9.30 miej litość przecież to niedziela.
Kurde chociaż 9.30 miej litość przecież to niedziela.
Y61 SUPER + SCOTT
A wiec spotykamy sie naprzeciwko Parku kultury w Powsinie - ulica Opienki - na parkingu o 9.30. Przyjezdzam samochodem.
W planie przejazd nad Wisle i dalej do G.Kalwarii/ Czerska i powrot lasem przez K. Jeziorna i las Kabaski na punkt startu.
Trase czesciowo znamy, wiec nie powinno byc problemow z bladzeniem. W razie potrzeby Latwo sie odlaczyc i skrocic. Mysle, ze w 3h absolutnie max 4 obrocimy.
Ubranie na cebulke. Amik
W planie przejazd nad Wisle i dalej do G.Kalwarii/ Czerska i powrot lasem przez K. Jeziorna i las Kabaski na punkt startu.
Trase czesciowo znamy, wiec nie powinno byc problemow z bladzeniem. W razie potrzeby Latwo sie odlaczyc i skrocic. Mysle, ze w 3h absolutnie max 4 obrocimy.
Ubranie na cebulke. Amik
Mikołaj samochodem? Ja dołączę rowerem.
Trzeba zabrać płynów i coś na ząb. Jutro będą kłopoty z uzupełnieniem na trasie.
Trzeba zabrać płynów i coś na ząb. Jutro będą kłopoty z uzupełnieniem na trasie.
Sprawdziłem na mapie gdzie jest Powsin i sądzę że powinienem trafić.
Jak by co będę rano dzwonił.
Jak by co będę rano dzwonił.
Y61 SUPER + SCOTT
Chyba tak, samochodem. Nie chce mi sie tluc nawet te 5 km po sciezce asfaltowej. I tak potem nad wisle bedziemy mieli prawie sam aszfalt. Ty masz przez las farciarzu ;-) A potem w drodze powrotnej tez pognasz prosto przez las a ja bym musial betonowa pustynia co sie nazywa Ursynow. C u, Amik
Najprawdopodobniej przyjadę sam. Marek się nie odezwał.
Też przyjadę samochodem
Też przyjadę samochodem
Y61 SUPER + SCOTT
Dziekuje za przejazdzke Panowie.
Wprawdzie nie na wszystkich piekno wiosennego lasu zrobilo wrazenia ale teamspirit udzielil sie nam wszystkim! Nie ma to jak grupowo ;-)
A na koniec najwieksze wrazenie zrobil Andrzej, ktory ostatnie 2km pognal jak 20stolatek. Chyba wyczul zapach grilowanej kielbasy z parku Kultury w Powsinie ;-)
Oto track naszego przejazdu wraz z fotkami.
http://sportstracker.nokia.com/nts/work ... id=2369563
Do milego, Amik
Wprawdzie nie na wszystkich piekno wiosennego lasu zrobilo wrazenia ale teamspirit udzielil sie nam wszystkim! Nie ma to jak grupowo ;-)
A na koniec najwieksze wrazenie zrobil Andrzej, ktory ostatnie 2km pognal jak 20stolatek. Chyba wyczul zapach grilowanej kielbasy z parku Kultury w Powsinie ;-)
Oto track naszego przejazdu wraz z fotkami.
http://sportstracker.nokia.com/nts/work ... id=2369563
Do milego, Amik
To była imitacja maratonu, a nie towarzyska przejażdżka, dlatego nie podziwialiśmy wiosny (pot mi się na oczy lał
).
Dało się odczuć moim nogom oraz tyłkowi. Mam taką teorię spisku, że Mikołaj wcześniej ułożył te wszystkie gałęzie i konary w poprzek trasy
Ja wcześniej zrobiłem 10km rozgrzewkę po Kabatach, później powrót pod dom, i wyszło 82km, śr. tetno 166, max.183.
Szukam chętnego do wyczyszczenia roweru
Było OK. Dzięki.
Dało się odczuć moim nogom oraz tyłkowi. Mam taką teorię spisku, że Mikołaj wcześniej ułożył te wszystkie gałęzie i konary w poprzek trasy
Ja wcześniej zrobiłem 10km rozgrzewkę po Kabatach, później powrót pod dom, i wyszło 82km, śr. tetno 166, max.183.
Szukam chętnego do wyczyszczenia roweru
Było OK. Dzięki.
Było super. Takie grupowe przejażdżki najbardziej lubię.
Wprawdzie nie było czasu a szkoda, upajać się pięknymi widokami budzącej się do wiosennego życia leśnej przyrody, obserwować dziką zwierzynę, posłuchać śpiewu ptaków ...
A to za sprawą Amika, który przez cały czas tak napierał że aby utrzymać się za nim to był dla mnie nie lada wyczyn.
Na szczęście w krytycznych momentach Jarek czekał na mnie
Dzięki za wyjazd a przede wszystkim fajne spotkanie.
ap
Wprawdzie nie było czasu a szkoda, upajać się pięknymi widokami budzącej się do wiosennego życia leśnej przyrody, obserwować dziką zwierzynę, posłuchać śpiewu ptaków ...
A to za sprawą Amika, który przez cały czas tak napierał że aby utrzymać się za nim to był dla mnie nie lada wyczyn.
Na szczęście w krytycznych momentach Jarek czekał na mnie
Dzięki za wyjazd a przede wszystkim fajne spotkanie.
ap
Y61 SUPER + SCOTT
Zasuwalem, zeby mi caly izostar nie zdarzyl wyciec po plecach. A i tak sie nie udalo. Mam strasznie poobcierana niewymowna czesc ciala od jazdy w tej wilgoci.
Pees. Nowik, obstawiles juz Totolotka? Powinienes - to byl ZNAK tam w Piasecznie na krzyzowce
Amik
Pees. Nowik, obstawiles juz Totolotka? Powinienes - to byl ZNAK tam w Piasecznie na krzyzowce
Amik