Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
O witam Wiem ja panie, że lajf is brutal. Od 3 miesięcy walczę o kredyt i nikomu nie życzę takiej gehenny. Niestety wygląda to trochę inaczej niż na tych zasranych reklamówkach. Do tego jeszcze bandyci z mBanku ( w du..ę żesz ich zaje...na mać ) W tym wszystkim jeszcze miałem szczyt sezonu oraz kolega Stang "wrobił" mnie w Zmotkę Muszę odpocząć. Miło mi będzie zagościć ekipę łódzką na Zmotce. Dawajcie jak dacie radę a jak nie to mam nadzieję, że wstrecimcja na Zmocie.
na zmocie to już postanowione , żony i nieżony już wiedzą (wiedzą też ,że tym razem nie jadą ) , auta chyba na lawecie , bo rano straszny był kryzys i wio , ale myślę że zmotka też poleci. Mbank to normalne uje są i pedały. Ja to nazywam techniką kolejnego papierka , jak już wszystko złożysz to co chwila jeszcze coś się im przypomni + jakość obsługi. Wiem bo dwa lata temu działkę pod ten garaż nabywaliśmy i boszzze , trzeba palić zanim się do nich wejdze , albo odrazu komuś dla odmulenia przywalić bo inaczej nie odreagujesz (tym bardziej jak się potem nie można napić)
Prze Państwa
ROBIMY 11 i 12 sierpnia 2007 roku nawet dla 5 załóg.
Trasa gotowa wójt się aktywnie włączył ( przy okazji ogromne dzięki p. Stanisławie ) kaucja zostanie zwrócona dzień po rajdzie i już.
WIĘC KTO chce się zmierzyć z przeprawówką jak się patrzy w odległości 40 minut jazdy od Warszawy to zapraszam. Nagłasniamy tę impreże w mediach bedzie z 5 gazet 2 TV Polsat i TVP3 i radio. A co gorsi mamy być niż inni
Pzdr i zapraszam do zapisów
Franc