III Noc Kormorana 2011 15-16 lipiec 2011
Moderator: franc
Re: III Noc Kormorana 2011
Taaa pojedzie o ile Mareczek se miśka nie utopi 
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
No i d..pa z przesuwaniem terminów
. Mam wyjazd 16 już zaklepany i opłacony.
Stang szukaj pilota na sobotę.
Stang szukaj pilota na sobotę.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Jakiego PILOTA
PILOTEM jesteś Ty i z nikim więcej nie jadę
tak to karwa jest z tymi zmianami terminów w ostatniej chwili
PIOTR ZRÓB COŚ
W końcu to ja dałem mandat zaufania i pierwszy założyłem wątek i wpisałem się na listę 
A urlop i Ja i Mike planowaliśmy pod kątem podanych wcześniej dat PLP tak żeby nie odpuścić żadnej imprezy a tu karwa zmiany bo temu się okociło a tamtemu ocieliło
Jak to Szczur kiedyś prawił lepiej być ostatnim na Kormoranie niż pierwszym w PT...
A urlop i Ja i Mike planowaliśmy pod kątem podanych wcześniej dat PLP tak żeby nie odpuścić żadnej imprezy a tu karwa zmiany bo temu się okociło a tamtemu ocieliło
Jak to Szczur kiedyś prawił lepiej być ostatnim na Kormoranie niż pierwszym w PT...
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Termin 8-9 był podany jako do potwierdzenia i tak było cały czas. Bez sensu jest robienie dwóch imprez w tym samym czasie. Po konsultacjach padła propozycja 15-16 lipca. Sorry panowie ale Noc Jako jedyna od początku nie miała konkretnej daty i stąd zamieszanie. Cały czas trwały bowiem prace nad nowym terenem i nową jakością imprezy- udało się i będzie fajowa impreza
15-16 lipca jest też lepszy dla Szczura i Cichego. Mi jest wszystko jedno. Najwyżej nie pojadę na Noc w tym roku tylko w następnym ale powiadam bezsensem jest robienie dwóch imprez w tym samym terminie. Może uda Wam się przesunąć urlop o jeden dzień ? Pozdrawiam
Franc
15-16 lipca jest też lepszy dla Szczura i Cichego. Mi jest wszystko jedno. Najwyżej nie pojadę na Noc w tym roku tylko w następnym ale powiadam bezsensem jest robienie dwóch imprez w tym samym terminie. Może uda Wam się przesunąć urlop o jeden dzień ? Pozdrawiam
Franc
Urlopu nie da się przesunąć jak pół roku wcześniej zarezerwowało się bilety na prom i go opłaciło. Wszystko już teraz miałem dopięte na ostatni guzik a zmiana terminu roz...la mi wszystko.
My ze Stangiem akurat jedziemy w tym roku tylko PLP więc strata jednej imprezy i to na własnym terenie jest nie do odrobienia.
Wy jeździcie dużo więcej, więc odpuszczenie jednej imprezy żeby Państwo byli zadowoleni, byłoby mile widziane.
A Szczurem i Cichym się nie przejmuj. Im pasuje każdy termin. Sam to załatwię.
My ze Stangiem akurat jedziemy w tym roku tylko PLP więc strata jednej imprezy i to na własnym terenie jest nie do odrobienia.
Wy jeździcie dużo więcej, więc odpuszczenie jednej imprezy żeby Państwo byli zadowoleni, byłoby mile widziane.
A Szczurem i Cichym się nie przejmuj. Im pasuje każdy termin. Sam to załatwię.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Znaczy się że muszę zamknąć roadbook do 8.00 rano albo sobotę pojechać bez pilota

Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
w PLP macie trzy imprezy do wyboru
- dasz radę Stang ( albo pilota Ci wypożyczymy na drugi dzień
)
Jeżeli ktoś zamknie roadbook na 100% moze bawić się z drugim. "Pożyczony" pilot może być ciekawym rozwiązaniem. Ale Stang, spoko - damy Ci kogos z obsługi głodnego terenuStang pisze:Znaczy się że muszę zamknąć roadbook do 8.00 rano albo sobotę pojechać bez pilota![]()
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Szanowni Panstwo - użyjmy tego postu i "społecznej" listy do zapisów do zgłaszania zalóg. "2" wolna. "13" opuszczona
Numery startowe jak na pierwszej edycji PLP Prestige VT. Załogi startujace po raz pierwszy będa miały kolejne numery.
1. Stang / Mike - PL3
2.
3. Konrad01 / Muti - PL3
4. mel - PL3
5. Adas/Majcher- PL3 żartowałem majcher PL1
6. bobon/ ? PL2 a może już 3
7. Ignac/Krzyś PL-3
8. Smoczek/jarem PL-3
9.Naruszewicz-Naruszewicz PL1
10. Mariosomegos/Drużuna A PL3
11. Rafał Kocyk Tomasz Kocyk PL1
12. lightbless Czarny PL2[/quote]
13. Franc
14.
1. Stang / Mike - PL3
2.
3. Konrad01 / Muti - PL3
4. mel - PL3
7. Ignac/Krzyś PL-3
8. Smoczek/jarem PL-3
13. Franc
14.
...w błoto po złoto...
13. Franc1. Stang / Mike - PL3
2.
3. Konrad01 / Muti - PL3
4. mel - PL3
7. Ignac/Krzyś PL-3
8. Smoczek/jarem PL-3
12. lightbless Czarny PL2
14.Bodzio/Kamil PL3
[/quote]
Szanowne Koleżeństwo,
Czas zaczyna gonić a papierzane wymogi zmuszają do odrobiny biurokracji. Wszystkich, którzy stawiają na 3NK poproszę o dokonanie zapisów pocztą elektroniczną wysyłając mi zglosznie na PW.
W zgłoszeniu proszę o podanie imienia i nazwiska kierowcy,
marki pojazdu,
adresu e-mailowego oraz
telefonu kontaktowego wraz z dopiskiem 3NK. Tylko załogi zgłoszone w ten sposób będą mogły być zgłoszone do ubezpieczenia.
Tych, którzy dokonali wpłaty proszę o uwagę "Zapłacone" - konto podane w jednym z postów.
Tych, którzy startowali podczas Zmociątka poproszę o podanie numerów startowych jakie otrzymali przed rajdem - utrzymamy te same numery podczas kolejnych edycji PLP. 
Czas zaczyna gonić a papierzane wymogi zmuszają do odrobiny biurokracji. Wszystkich, którzy stawiają na 3NK poproszę o dokonanie zapisów pocztą elektroniczną wysyłając mi zglosznie na PW.
Tych, którzy dokonali wpłaty proszę o uwagę "Zapłacone" - konto podane w jednym z postów.
...w błoto po złoto...
1. Stang / Mike - PL3
2.
3. Konrad01 / Muti - PL3
4. mel - PL3
7. Ignac/Krzyś PL-3
8. Smoczek/jarem PL-3
13. Franc
14.Bodzio/Kamil PL3
15.Andrzejewski/Andrzejewski PL3
2.
3. Konrad01 / Muti - PL3
4. mel - PL3
7. Ignac/Krzyś PL-3
8. Smoczek/jarem PL-3
13. Franc
14.Bodzio/Kamil PL3
15.Andrzejewski/Andrzejewski PL3
Panie i Panowie
- proszę o przesyłanie zgłoszeń jak w poście powyżej
na pw lub mojego maila.
...w błoto po złoto...
Re: III Noc Kormorana 2011 15-16 lipiec 2011
Szanowne Koleżeństwo
Kolejny upojny dzień w Ełku za nami - za nami ponieważ Des Patos
jest nieocenione jako przewodnicy po terenie miasta i okolic za co jeszcze wielokrotnie bedę dziękował ale robie to już dzisiaj
. Robi się coraz ciekawiej
. Miejsca prób określone. Petla - jedna - to około 40 km - a na niej 80 stempli. Czasem gęsto ale wierzcie, że kilka metrów może niejednemu zając kilkadzisią t minut
Przypominam termin: start 15 lipca o 15:00 - oddanie kart 16 o 17:00. Non stop. Wieczór z wynikami i małym co nieco. W niedzielę powinniśmy być w domach.
Ponieważ jednak mamy przez Miasto okreslony limit zalóg uprzejmie poprosze o przyspiesznie zapisów - 50
nie do przekroczenia. Decydowac będzie kolejnośc zapisów na moje PW i kolejnośc wpłat na konto podane powyżej.
Po powrocie z tej tury prac nad trasą kilka fotek
trapy obowiązkowe
kotwica mile widziana
GPS ułatwi pilotom zadanie 
Kolejny upojny dzień w Ełku za nami - za nami ponieważ Des Patos
Przypominam termin: start 15 lipca o 15:00 - oddanie kart 16 o 17:00. Non stop. Wieczór z wynikami i małym co nieco. W niedzielę powinniśmy być w domach.
Ponieważ jednak mamy przez Miasto okreslony limit zalóg uprzejmie poprosze o przyspiesznie zapisów - 50
Po powrocie z tej tury prac nad trasą kilka fotek
...w błoto po złoto...
Re: III Noc Kormorana 2011 15-16 lipiec 2011
I so kiedy fotki bedom 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ