Magam 2009
Moderator: franc
Re: Magam 2009
A ciśnienie jakie w nich masz 
przeczytałem Franc twoją relacje, najbardziej przemawia do mnie "7 dni urlopu" tak trzeba do tego hobby podchodzić
Zastanawiam sie tylko czy jakoś czuliście że was trońq mało było w porównaniu rok temu
?
Franc ale rozumiem że po Magamie jednak nie polubiłeś czasówek i PP PT SRT i innych tych cudownych
?
Zastanawiam sie tylko czy jakoś czuliście że was trońq mało było w porównaniu rok temu
Franc ale rozumiem że po Magamie jednak nie polubiłeś czasówek i PP PT SRT i innych tych cudownych
0,3 ??? oj muszę nad moją psyche popracować żeby do takiej wartości zejść....

no nie 0.3 to jak w quadzie to musi robić
chyba zacznę na beadlocki zbierać bo bez boję się zejść na mniej niż 0,8 a to trochę za bogato 
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Pierwszy dzień na 0,2 i też było dobrze
Nie nie polubiłem specjalnie imprez w stylu PP czy PT- tam panuje za wielkie zadęcie ale Magam to Magam
to zupełnie coś innego i warto tam być. Nawet dla nas przeprawowców to prawdziwa przygoda 
Nie nie polubiłem specjalnie imprez w stylu PP czy PT- tam panuje za wielkie zadęcie ale Magam to Magam
Marcin - daj znać ile wytrzymały trapy, albo jak poległy, to będę wiedział czy jest sens jeszcze raz je kupować, czy trzeba pomyśleć o czymś innym.......
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Trapy są zajebiste. 2 * bardzo nam pomogły na rowkach.
Niestety trzeci raz kiedy jechaliśmy na wynik
spokojnie na nie wjechałem w rowku i przy próbie gazu na zapiętych obu blokadach trzasnęły
Wzieliśmy tylko jedną część ( mam ją - będzie git jako krótki trapik albo podstawka pod lifta)
Chętnie kupię takie trapy i odkupię Tobie tylko powiedz gdzie .....
Do przeprawówek są idealne, do jazdy na pełnej pi....ie jednak trochę za delikatne.
Pzdr
Niestety trzeci raz kiedy jechaliśmy na wynik
Wzieliśmy tylko jedną część ( mam ją - będzie git jako krótki trapik albo podstawka pod lifta)
Chętnie kupię takie trapy i odkupię Tobie tylko powiedz gdzie .....
Do przeprawówek są idealne, do jazdy na pełnej pi....ie jednak trochę za delikatne.
Pzdr
macie fotke tych trap, czy to te pomarańczowe lekkie
?
Białe - trochę je na tym filmie widać, z tyłu na pace-
http://www.youtube.com/watch?v=rGbDqv_Wo0k" onclick="window.open(this.href);return false;
miały dwie poważne zalety - lekkie i w miarę tanie, niestety po 2 zmotach straciłem 3. Myślałem, że lżejszy samochód i wyższe temperatury im nie zaszkodzą. A jednak, trzeba będzie poszukać czegoś innego.....
Marcin - trapami się nie przejmuj - dawno się zamortyzowały, więc na zdrowie, no i gratki za podciągnięcie się w generalce - może mało wylewnie, ale śledziłem zmagania codziennie. Szacun
http://www.youtube.com/watch?v=rGbDqv_Wo0k" onclick="window.open(this.href);return false;
miały dwie poważne zalety - lekkie i w miarę tanie, niestety po 2 zmotach straciłem 3. Myślałem, że lżejszy samochód i wyższe temperatury im nie zaszkodzą. A jednak, trzeba będzie poszukać czegoś innego.....
Marcin - trapami się nie przejmuj - dawno się zamortyzowały, więc na zdrowie, no i gratki za podciągnięcie się w generalce - może mało wylewnie, ale śledziłem zmagania codziennie. Szacun
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Właśnie se zakupiłem w usa takie same beadlocki jak w kleszczufranc pisze:Pierwszy dzień na 0,2 i też było dobrze![]()
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
ile szelestów $?
hm... oj po taniości Panie 
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Franc nawet gościsz na srajdach w galerii twarzy magamu
coś mody tam uśpioną czujnoćć mają
, chyba że to już twoja ulubiona marka 
coś mody tam uśpioną czujnoćć mają
Olewam to. Tak jak pisałem fajne było to, że np. z Paszą sobie wyjaśniliśmy parę spraw.
Przyjdzie może i taki czas, że i z Maćkiem sobie wyjaśnimy .....
Wszak w sumie tutaj chodzi o zabawę i koleżeństwo a nie o durne i honorowe spory.
Ja tam rajdów nie potrzebuję a oni mnie więc póki co dobrze jest jak jest.
PLP 2009 na razie obchodzi się bez rajdów. A co pokaże przyszłość któż to wie

Przyjdzie może i taki czas, że i z Maćkiem sobie wyjaśnimy .....
Wszak w sumie tutaj chodzi o zabawę i koleżeństwo a nie o durne i honorowe spory.
Ja tam rajdów nie potrzebuję a oni mnie więc póki co dobrze jest jak jest.
PLP 2009 na razie obchodzi się bez rajdów. A co pokaże przyszłość któż to wie