Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Tobie to Malezyjki w głowie...... i taniec brzucha zima idzie panie i zimno będzie a sałata się opalać będzie i odganiać.....od komarów i wszelkiego innego paskudztwa
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
Zapraszam do galerii na stronie rajdu Trzeba kliknąć logo adrenalinka, potem zmota a później galeria.
Mam nadzieję, że nowa galeria się Państwu spodoba
franc pisze:Zapraszam do galerii na stronie rajdu Trzeba kliknąć logo adrenalinka, potem zmota a później galeria.
Igor K pisze:eeee.... dlaczego nie mogę tego zobaczyć? Wywala mi stronę. Wklejcie linka bezpośrednio do galerii! Plizzz!
:/ http://www.adrenalinka.pl/zmota/" onclick="window.open(this.href);return false;
kliknij w galeria a potem w to co chcesz; jeśli nie działa - pewnie flashplayera Ci brak
powodznenia i dobyrnoc ;)
franc pisze:Zapraszam do galerii na stronie rajdu Trzeba kliknąć logo adrenalinka, potem zmota a później galeria.
A ja już mam nawet rezerwację pokoju na przyszły rok bo tak jakoś w amoku pożegnań zapomniałem klucza od pokoju zostawić
no prosze,..... ja szukałam tego klucza......mam ochotę komuś zrobić krzywdę!!!!!!!!!!!!!
oj,oj.....
Oj tam zaraz krzywdę
PS fajnie się z Panią wywijało normalnie jesteś Pani tańcor pierwsza klasa
A tak na marginesie ten w koszulce PT co to do Polsatu nas chciał wziąść to kto to i co to było
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ