Z Konwój 4-6 listopada 2011
Re: Z Konwój 4-6 listopada 2011
Hmmm... Czyżby imprezka anulowana? 
Nic nie jest anulowane- daj odpocząć choć jeden dzień ( a właściwie pół
)
Wszelkie info jutro do godz. 11.00- Będzie Pan zadowolony
Wszelkie info jutro do godz. 11.00- Będzie Pan zadowolony
No to chwała Bogu! Naprawa mostu po Zmocie jest na dobrej drodze! Przejadę te 380 km do Rutki i z powrotem drugie tyle, bo to jest miejsce magiczne
Chętnie zapłacę za to że się narobimy
Pewnie pojebani jesteśmy 
Spotykamy się ok. 17.00 w piątek u p Maryli w bazie czyli Potopy 3. Dojazd z Rutki drogą na Maszutkinie następnie po 400m w prawo i po 2 km w lewo skos w szuter i do końca. Cały czas za znakami Turytyka Wiejska.
Wieczorem drobna terenowa niepodzianka i kolacyjka
Sobota to cały dzień jazdy w terenie w konwoju na gruntach prywatnych ( uwaga NIE było ich na tegorocznej Zmocie) i dojazd do miejsca gdzie czeka nas pyszny obiadek w kulturalnych warunkach. Wieczorem powrót na bazę i trunki przy zimnej płycie.
Niedziela- mężczyźni i samochody do roboty na Kermita ( długie taśmy, krótkie taśmy, wodery, rękawice), kobiety jadą zbierać żurawinę ( nasze tajne miejsca) a następnie jadą do wytwórni tych przepysznych serów na krótkie szkolenie
- myślę, że to będzie dla nich ciekawsze niż 5 godzin babrania w błocie. Dołączą do nas po południu i coś wykombinujemy do jedzonka u p. Krystyny w Burniszkach- późnym popołudniem rozjazd do domów.
Koszty- wpisowe 500 zł ( dwie osoby) + 100 zł osoba dodatkowa w tym: organizacja, nalepy, niespodzianki, trochę trunków.
Noclegi i wyżywienie na bazie - bezpośrednio u p. Maryli 87 56 87 242
Jak na razie:
0. Franc/Marecki/Justyna i nasze rodziny
1. Hinek
2. Czarny
3. Catkiller
4. Mariusz vel Turtlak
5. Ignacy
6. Popielar
Gdyby ktoś rezygnował proszę o info ( 509 570 840)
Konto znacie a jeżeli nie to gotówka na bazie
Nara
i do zobaczyska.
Wieczorem drobna terenowa niepodzianka i kolacyjka
Sobota to cały dzień jazdy w terenie w konwoju na gruntach prywatnych ( uwaga NIE było ich na tegorocznej Zmocie) i dojazd do miejsca gdzie czeka nas pyszny obiadek w kulturalnych warunkach. Wieczorem powrót na bazę i trunki przy zimnej płycie.
Niedziela- mężczyźni i samochody do roboty na Kermita ( długie taśmy, krótkie taśmy, wodery, rękawice), kobiety jadą zbierać żurawinę ( nasze tajne miejsca) a następnie jadą do wytwórni tych przepysznych serów na krótkie szkolenie
Koszty- wpisowe 500 zł ( dwie osoby) + 100 zł osoba dodatkowa w tym: organizacja, nalepy, niespodzianki, trochę trunków.
Noclegi i wyżywienie na bazie - bezpośrednio u p. Maryli 87 56 87 242
Jak na razie:
0. Franc/Marecki/Justyna i nasze rodziny
1. Hinek
2. Czarny
3. Catkiller
4. Mariusz vel Turtlak
5. Ignacy
6. Popielar
Gdyby ktoś rezygnował proszę o info ( 509 570 840)
Konto znacie a jeżeli nie to gotówka na bazie
Nara
U mnie się towarzystwo wycieczkowe zmniejszyło do dwóch osób a zarezerwowałem pokój czwórkę. Ktoś chce się zamienić?
No chyba, że ktoś mi się nagle do wycieczki dołączy
No chyba, że ktoś mi się nagle do wycieczki dołączy
S10 project mode: on
Ja Ci się moge do wycieczki dołączyć 
Ja zamiast 2 osób będę najprawdopodobniej miał 3 więc jak pani gospodyni nie będzie mieć extra miejsca to chętnie skorzystamy z wolnego łóżka.
Rozmawiałem z Markiem i jesteś dołączona, niewykluczone, że i Łukasz pojedziekalia pisze:Ja Ci się moge do wycieczki dołączyć
Zamiana pokoju nieaktualna
S10 project mode: on
o to znakomicie, a ty zabierasz Zuzie?
- maly-bobon
o jak bym zostal zabrany to byl bym bardzo dzwieczny 
- maly-bobon
juz zaczne tornister pakowac 
oj ja Ci Czarny współczuje, dwóch boboniów w załodze 
Do widzenia się z Państwem jutro około 17.00-18.00 u. p. Marylki
My startujemy rano i będziemy oczekiwać
Jakoś się mam nadzieję pomieścimy. Jest sześć oddzielnych pokojów z 4 łazienkami
. Tak więc każdy pojazd ma swój pokoik. Pogoda zapowiada się dobra a wręcz wyśmienita.
Do jutra
My startujemy rano i będziemy oczekiwać
Jakoś się mam nadzieję pomieścimy. Jest sześć oddzielnych pokojów z 4 łazienkami
Do jutra