Zmota VII
Moderator: franc
Re: Zmota VII
hmm . . .
ciekawe co z kawitacją w błocie
może było by potrzebne opracowanie odpowiedniego kształtu śruby
ciekawe co z kawitacją w błocie
może było by potrzebne opracowanie odpowiedniego kształtu śruby
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... 19282.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wygląda na to, że wszyscy jeżdzimy na tym samym wózku

...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
ładna
ale jak dla mnie, to za małe logo adrenalinki i zmoty, to takie subiektywne odczucie, reszta swietna, bedzie sie wyrozniala na tle innych 
- Rzeźnik z Jakubowa
- Kontakt:
Miałem tak samo ale hausKommando opanowane
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
No to jeszcze i tu
Nazwy i charakterystyka prób na VII Zmocie ( E-Ekstrem, T-Turystyk, P-Przygoda):
Nieoczekiwana zmiana miejsc- kombinacja Szczurzego Kanionu z Rock'n' Rollem- ciekawy wąwóz z kilkoma pasażami trawersowymi, pionowym uskokiem, sporą dozą rockcrawlingu i trudnymi zjazdami na łączkach. Ok. 700m. E+P
Kobieta Pracująca- 400 metrowy rów wymagający precyzyjnej jazdy przez torfniki. Premiera T
Pewex i Baltona - Zjazdy, trawersy i podjazdy a wszystko to okraszone przebitką przez zarośnięte jezioro i trudnymi błotami w okolicach pewnego malowniczego jeziorka. Premiera. Ok. 400m. E,T i P
Trasa Łazienkowska - 4km odcinek zaoranego pasa wiodący tuż obok dobrej szutrowej drogi. Po deszczu mogą być jaja. Premiera.E,T i P
07 zgłoś się - tym razem w wersji dla Turystyka. Wąwóz z kamieniami i sporą ilością błota w górach. Ok.200m. T
PRL czyli Pomożecie ? Pomożemy- 3,5 km ciąg rzeki z kamienistym dnem, licznymi zjazdami i podjazdami. Próbkę mieliście z zeszłym roku na Hossannie. Dodam, że takich dziur jest teraz 6 pod rząd. Premiera. E,T i P
Technik Maliniak- Długi trawers zakończony kombinacjami błotnymi. Wariacje z próby Sam miód Sam gnój z I Zmoty.Ok. 350m E i T
Dworzec Centralny- Zarośnięte jezioro z dwoma przykrymi kanałami. Dawna Rzeżnia nr 5.Ok.250m. E
Trawers Bogów- I wszystko jasne Tym razem naprawdę w wersji hardcore dla ekstremu. A dla turystów nieco łatwiej czyli zeszłoroczny ekstrem.Ok.200m E i T
Czterdziestolatek- Mega gnój na zarośniętym jeziorze. Próba porównywalna z Bobrami lub Syberiadą. Około 300m- raczej masakra. Premiera. E
Miś- trawersik i dwa niewinne dołeczki Stary Kursk.Ok.80m. P
Alternatywy 4 Trawersik, podjeździk i oczko wodne.Ok.50m. P i T
Madzia- oczko 20m P
Trwoga Ginekologa- Trawers, błotko i pojazd w pięknym i malowniczym miejscu. Ok. 150m. Premiera. E i T
Wykopki- Trawers, błoto, zdrój ok. 100m. E,T i P
Trwają jeszcze prace nad próbą o nazwie Akcja Bankiet E i Akcja Klin T- jak wyjdzie to będzie Mega trawers i zjazd. ok. 200m.
To tyle
Nazwy i charakterystyka prób na VII Zmocie ( E-Ekstrem, T-Turystyk, P-Przygoda):
Nieoczekiwana zmiana miejsc- kombinacja Szczurzego Kanionu z Rock'n' Rollem- ciekawy wąwóz z kilkoma pasażami trawersowymi, pionowym uskokiem, sporą dozą rockcrawlingu i trudnymi zjazdami na łączkach. Ok. 700m. E+P
Kobieta Pracująca- 400 metrowy rów wymagający precyzyjnej jazdy przez torfniki. Premiera T
Pewex i Baltona - Zjazdy, trawersy i podjazdy a wszystko to okraszone przebitką przez zarośnięte jezioro i trudnymi błotami w okolicach pewnego malowniczego jeziorka. Premiera. Ok. 400m. E,T i P
Trasa Łazienkowska - 4km odcinek zaoranego pasa wiodący tuż obok dobrej szutrowej drogi. Po deszczu mogą być jaja. Premiera.E,T i P
07 zgłoś się - tym razem w wersji dla Turystyka. Wąwóz z kamieniami i sporą ilością błota w górach. Ok.200m. T
PRL czyli Pomożecie ? Pomożemy- 3,5 km ciąg rzeki z kamienistym dnem, licznymi zjazdami i podjazdami. Próbkę mieliście z zeszłym roku na Hossannie. Dodam, że takich dziur jest teraz 6 pod rząd. Premiera. E,T i P
Technik Maliniak- Długi trawers zakończony kombinacjami błotnymi. Wariacje z próby Sam miód Sam gnój z I Zmoty.Ok. 350m E i T
Dworzec Centralny- Zarośnięte jezioro z dwoma przykrymi kanałami. Dawna Rzeżnia nr 5.Ok.250m. E
Trawers Bogów- I wszystko jasne Tym razem naprawdę w wersji hardcore dla ekstremu. A dla turystów nieco łatwiej czyli zeszłoroczny ekstrem.Ok.200m E i T
Czterdziestolatek- Mega gnój na zarośniętym jeziorze. Próba porównywalna z Bobrami lub Syberiadą. Około 300m- raczej masakra. Premiera. E
Miś- trawersik i dwa niewinne dołeczki Stary Kursk.Ok.80m. P
Alternatywy 4 Trawersik, podjeździk i oczko wodne.Ok.50m. P i T
Madzia- oczko 20m P
Trwoga Ginekologa- Trawers, błotko i pojazd w pięknym i malowniczym miejscu. Ok. 150m. Premiera. E i T
Wykopki- Trawers, błoto, zdrój ok. 100m. E,T i P
Trwają jeszcze prace nad próbą o nazwie Akcja Bankiet E i Akcja Klin T- jak wyjdzie to będzie Mega trawers i zjazd. ok. 200m.
To tyle
Franc ale moje ubezpieczenie na zycie nie obejmuje takich odcinków 
Ostatnio zmieniony 29 września 2009, o 10:32 przez Ma-Rysia, łącznie zmieniany 1 raz.
TEAM FX
A mi facet z ubezpieczalni powiedział że w mojej polisie jest bardzo mało wyłączeń i mogę się w to bawić, tylko muszę przed zmotą zjeść dużo węgla (tego już mi nie mówił, to wiem sam) 
kurde już mam sraczkę
, muszę dorobić bezpieczniki do tirfora i chyba wezmą line zapasową no i aby polewać mojego pilota majcher przy majchrowaniu wezmą hydronetke 
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem